Луценко: Заступника мера Ужгорода викрили у хабарництві, але він втік+

admin 26.01.2017 06:46 ПОДІЇ

 

Першого заступника мера Ужгорода Іштвана Цапа (на фото: ліворуч — заступник мера Цап, праворуч — мер Андріїв) викрили у вимаганні 40 тисяч гривень у підприємця за дозвіл приватизації землі.


Про це повідомив генпрокурор Юрій Луценко.

"Посередник, визначений хабарником, сьогодні затриманий при отриманні другого траншу хабара. Громадянин Цап перебував у цей час в Києві і, дізнавшись про це, подався в біга", - написав він.

"Рекомендую йому негайно прибути в прокуратуру з повинною. Можна навіть укласти угоду зі слідством, якщо вказати кому йшли гроші нагору", - додав Луценко.

http://www.pravda.com.ua/news/2017/01/25/7133488/

++++++++++++++

Луценко: Облпрокуратура и СБУ уличили в вымогательстве взятки заммэра Ужгорода Цапа. Тот подался в бега

Генпрокурор Украины Юрий Луценко рекомендовал первому заместителю городского головы Ужгорода Иштвану Цапу прибыть в прокуратуру с повинной и заключить сделку со следствием, сообщив, кому "шли деньги наверх".

Областная прокуратура и управление К СБУ уличили в вымогательстве взятки первого заместителя мэра Ужгорода Иштвана Цапа, который требовал у предпринимателя 40 тыс. грн за разрешение на приватизацию земли. Об этом сообщил в Facebook генеральный прокурор Украины Юрий Луценко.

"Посредник, определенный взяточником, сегодня задержан при получении второго транша взятки. Гражданин Цап находился в это время в Киеве и, узнав об этом, подался в бега. Рекомендую ему немедленно прибыть в прокуратуру с повинной. Можно даже заключить сделку со следствием, если указать, кому шли деньги наверх", – написал он.

Цап был утвержден на должность первого заместителя городского головы Ужгородского городского совета 26 ноября 2015 года.

http://gordonua.com/news/money/lucenko

+++++++++++++

Довідково:

ч. 3.ст 368 ККУ – Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою, предметом якого була неправомірна вигода у великому розмірі або вчинене службовою особою, яка займає відповідальне становище, або за попередньою змовою групою осіб, або повторно, або поєднане з вимаганням неправомірної вигоди, -карається позбавленням волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

admin

Коментарі :


26.01.2017 07:03 Іштван

Цапи (козли) шіковно бігать


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат