Тренер фехтувальників Анатолій Герей отримав відзнаку «За заслуги перед Закарпаттям»

Прес-служба ОДА 08.09.2017 19:33 СПОРТ

 

Сьогодні з нагоди Дня фізичної культури і спорту, яку в країні відзначають у другу суботу вересня, на площі Народній в Ужгороді   відбулося спортивне свято.

Територія перед Закарпатською ОДА перетворилася на масштабний спортивний майданчик з біговими доріжками, боксерським рингом, місцями для фехтувальників, баскетболістів. Тут протягом дня проходили майстер-класи, тренування, спортивні поєдинки, показові виступи.

Свято спорту урочисто відкрили керівники області та міста. Кращих спортсменів відзначили почесними грамотами та подяками ОДА та облради, а також нагрудним знаком «За розвиток фізичної культури та спорту». Чемпіони та призери європейських і світових чемпіонатів та Кубків та їх тренери отримали грошові премії, а також посвідчення звання майстра спорту України та майстра спорту України міжнародного класу.   Представникам федерації з видів спорту, які визначені кращими   у спортивному сезоні, подарували   інвентар та комплекти спортивної форми.

Кандидату у члени Національної паралімпійської збірної України з фехтування на візках Надії Дьолог керівники краю вручили сертифікат на спеціалізований фехтувальний візок.

За вагомий особистий внесок у розвиток фізичної культури та
спорту області та високий професіоналізм відзнакою облдержадміністрації „За заслуги перед Закарпаттям” нагороджено тренера школи вищої спортивної майстерності, тренера чемпіонів світових змагань Анатолія Герея.

Прес-служба ОДА

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат