Розпашні або відкатні вуличні ворота від компанії vorota24.com.ua

admin 25.01.2017 10:04 ПОДІЇ

 

Розпашні або відкатні вуличні ворота від компанії vorota24.com.ua - які краще встановити у Дніпропетровську

В'їзні ворота є надійним захистом від незаконного проникнення на приватну територію. І при будівництві ворота є одним з перших придбань. Потрібно підійти до цього питання. Компанія «ВОРОТА 24» пропонує широкий асортимент в'їзних автоматичних воріт всіх типів, з якими можна ознайомитися, відвідавши офіційний сайт. При виборі воріт головне визначитися з найкращим варіантом по зручності і технічним характеристикам. Дуже важливо те, як часто ворота будуть використовуватися і в яких кліматичних умовах. Розглянемо два типи вуличних воріт, які найбільш користуються популярністю серед замовників - відкатні та розпашні.

Відкатні ворота виправдано є лідерами продажів власниками ділянок і заміських будинків по практичності, зручності користування і надійності. Автоматичні відкатні ворота в Дніпропетровську, як і в інших українських містах, мають дуже багато переваг, і майже позбавлені недоліків.

- Ворота даного типу зсуваються в бік, тому місце вільне не займають.
- Вгорі над прорізом і внизу немає поперечини - відповідно через ворота можуть проїжджати автомобілі будь-якої висоти.
- Автоматика для воріт коштує значно дешевше, ніж для розпашних воріт. При цьому вона буде надійніше.
- Ворота відкатного типу зламати або розкрити практично неможливо.- У період зимової негоди для можливості виїзду або заїзду на територію не потрібно попередньо розчищати сніг.

З недоліків можна відзначити необхідність місця для вільного відкату воріт вздовж паркану. Також вартість воріт дорожче, ніж розпашних. Але не набагато. А все через необхідність бетонування фундаменту і придбання фурнітури.

Якщо говорити про розпашні ворота, то років 20-25 назад все ворота на ділянках були саме розпашні. Відкатні ж коштували надто дорого. Тепер же розпашні ворота повсюдно замінюють відкатними. Але є і випадки, коли встановлення розпашних воріт - єдиний варіант огорожі території. Наприклад, немає місця для відкату, недостатньо коштів на відкатні ворота, або ж власник - консерватор та прибічник тільки розпашних воріт.

Розпашні ворота мають свої переваги перед іншими типами воріт:

- Дешеві при виготовленні
- Немає необхідності в дорогій фурнітурі
- Принцип пристрою і дії воріт зрозумілий для людей і простий.
- Розпашні ворота ламаються рідко.
Чимало також і недоліків в конструкції і роботі розпашних воріт:
- Місце, необхідне при відкриванні, не використовується.
- Для розпашних воріт автоматика дорожче, ніж для відкатних.
- Автоматика для розпашних воріт не така надійна, як при використанні на відкатних.
- Розпашні ворота більш схильні до пошкоджень при тиску сильного вітру або нападок правопорушників.
- При користуванні воротами у вітряну погоду, вони можуть вдарити автомобіль, тому фіксація просто обов'язкова.

Тому, є думка, що якщо власник одного разу скористався відкатними воротами, до розпашних не повернеться вже ніколи. Більш раціонально встановлювати розпашні ворота в Дніпропетровську в гараж. Їх досить легко можна утеплити.

Потрібно також відзначити, що обидва типи воріт можна зробити своїми руками. І відкатні робити не набагато важче, ніж орні. Навіть навпаки. До розмірів і кутів воріт менше вимог, ніж до розпашних.

Підводячи підсумки, можна сказати, що вибір відкатного типу воріт або розпашного - це суб'єктивне рішення власника. І хоч вуличні відкатні ворота можна вважати найбільш комфортними та надійними, але в разі, якщо немає можливості їх встановити, гідною заміною стануть розпашні.

Компанія «ВОРОТА 24» пропонує великий вибір вуличних воріт всіх типів, розмірів і виробників. Замовник на будь-який смак і гаманець підбере собі відповідний варіант. На всю продукцію є офіційна гарантія до 5 років. Доставка і установка здійснюється в усі регіони України - Дніпропетровськ, Одеса, Львів, Харків, Полтава, Житомир.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат