Закарпатський електрик попався на хабарі

admin 29.08.2017 11:38 СОЦІО

Сьогодні прокуратура Закарпатської області розповсюдила прес-реліз про затримання на хабарі функціонера з Тячівського РЕМ.

"Співробітниками   слідчого відділу прокуратури Закарпатської області спільно з співробітниками управління захисту економіки в Закарпатській області затримано при одержанні другого траншу неправомірної вигоди посадовця Солотвинської експлуатаційної дільниці Тячівського РЕМ ПАТ "Закарпаттяобленерго"", - пафосно рапортувала прокуратура і додала, що чиновник вимагав гроші "за погодження на підключення до електроенергії комерційних та приватних об'єктів".

Прокуратура повідомила, що чиновник вимагав 7 тисяч гривень, хоча затримали його при отриманні 2 тисяч гривень, мовляв, це був другий транш хабаря за підключення одного з об'єктів на території рекреаційного комплексу в Солотвині.

У свою чергу енергетики надали інформацію, що затримували ніякого не чиновника, а звичайного електрика.

"Сьогодні, 28.08.2017 р., в мережі Інтернет було розповсюджено інформацію щодо затримання працівниками слідчого відділу прокуратури Закарпатської області начебто начальника Тячівського РЕМ ПрАТ «Закарпаттяобленерго» на отриманні хабара.

З цього приводу повідомляємо, що насправді затримано було електрослюсаря з обслуговування обладнання підстанції «Тересва»", - йдеться в повідомленні прес-служби "Закарпаттяобленерго".

admin

ТЕГИ : хабар

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат