Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 11.01.2016 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні понеділок, 11 січня. Насолоджуйтеся ароматною ранковою кавою і додавайте до неї улюблені солодощі. Нехай початок тижня буде легким і приємним. Плануйте корисні справи, постарайтеся не перевтомлюватися. Гарного дня і смачного кавування!

Цитата дня:   Ми не вмираємо. Помирає час. Проклятий час. Він вмирає безперервно. А ми живемо. Ми незмінно живемо. Коли ти прокидаєшся, на дворі весна, коли засинаєш - осінь, а між ними тисячу разів миготять зима і літо, і, якщо ми любимо один одного, ми вічні і безсмертні, як биття серця, чи дощ, чи вітер, - і це дуже багато. Ми вигадуємо дні, і втрачаємо роки. Але кому яке діло, кого це турбує? Мить радості - оце життя. Лише воно найближче до вічності.

Еріх Марія Ремарк, "Тріумфальна арка".


Погода   11 січня 2016 року
по Закарпатській області: Хмарно, часом дощ, у горах з мокрим снігом, вдень сильні опади. У горах місцями слабка хуртовина, ожеледиця. Вітер південно-західний 7-12, місцями 15-20 м/с, на високогір'ї до 25 м/с. Температура повітря вночі 3° тепла - 2° морозу, вдень 2-7° тепла.
по м. Ужгород: Хмарно, часом дощ, вдень сильний. Вітер південно-західний 7-12 м/с. Температура вночі 1-3°, вдень 5-7° тепла.



ІМЕНИНИ     11 січня – Ганна, Варвара, Георгій, Іван, Марк, Наталя




Сьогодні також:

• Всесвітній день «дякую»




Цей день в історії

49 до н. е. — Юлій Цезар перейшов Рубікон разом з своєю армією, ввівши Римську імперію в стан війни
1569 — перша згадана в історії лотерея в Англії. Відбулася в будівлі собору Св. Павла
1693 — виверження вулкана Етна на Сицилії, загинуло близько 60 тисяч осіб.


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї
«Доміон»
До 13 січня — “Добрий динозавр”, 3D. Поч. о 10.00, 11.40, 15.00.   “Елвін та бурундуки: Бурундомандри”. Поч. о 13.20. “Страшилки”. Поч. о 18.20. “Любіть Куперів”. Поч. о 20.00. “На гребені хвилі”, 3D. Поч. о 21.50. “Крампус: Викрадач Різдва”, 3D. Поч. о 16.40.

“Перемога”
До 13 січня —   “Добрий динозавр”, 3D. Поч. о 10.20, 14.20, 16.20. “Хто в домі тато”. Поч. о 12.20, 20.15. “Страшилки”. Поч. о 18.20. “Легенда Г’ю Гласса”. Поч. 22.10.

Мукачево
До 16 січня — святкові заходи до Новорічних та Різдвяних свят.

Галерея «Ужгород»
“Різдвяна виставка”.
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Мистецький центр «Галерея Ілько»
Виставка творів Івана Ілька.
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Провулок «Гірчичне зерно» (Ужгород)
Виставка «Переселенці на Закарпатті: життя без стереотипів».

Художній музей імені Бокшая
До 12 січня — ретроспективна виставка з нагоди 25-річчя Товариства угорських митців Закарпаття ім. І. Ревеса.
15 січня — відкриття персональної виставки Петра Шолтеса.
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Виставка “Від руна до мистецтва”.
Постійно діюча експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.


Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка сучасного мистецтва до Новорічно-Різдвяних свят.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Виставка стародруків й ікон XVIII – початку XX ст.
Виставка «Час розкидати каміння. Час збирати каміння» (з фондової колекції годинників ЗКМ).
Нова експозиція «Inter arma silent Mysae» («Між гарматами музи мовчать») про участь закарпатців у подіях Євромайдану та бойових діях у зоні АТО.
Нова експозиція «Погано бути чужинцем у власній Батьківщині», присвячена зачинателю музейної справи краю Тиводару Легоцькому.
Виставка академічного художника Мікулаша Клімчака, найбільш відомого творця кирило-мефодіївської тематики в образотворчому мистецтві Словаччини.
Нова фотовиставка Спілки фотохудожників Закарпаття відомого словацького фотографа Мікулаша Аврелія Керестені.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постійно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена Закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки на наступний 2016-й рік

Овен   У першій половині дня на тебе чекає напружена робота. Намагайся не відволікатися на дрібниці. У другій половині дня будь уважною при підписанні документів. Тобі варто зайнятися наведенням порядку на робочому місці і викинути зайві речі. Вільний час варто присвятити спілкуванню з родиною та коханими людьми.
Телець Цей день варто присвятити спілкуванню з новими партнерами та налагодженню зв'язків. У другій половині дня намагайся не втручатися в проблеми колег. Тобі потрібно звернутися за порадою до керівництва, щоб уникнути помилок. Не варто підтримувати чужих ідей. Увечері тобі потрібно навести порядок у ванній кімнаті.
Близнюки   У першій половині дня на тебе чекає конфліктна ситуація з керівником. Намагайся стримувати свої емоції, щоб уникнути ускладнень. У другій половині дня тобі потрібно зайнятися плануванням і розробкою стратегії дій. Твої однодумці підтримають твої починання. Увечері проведи час із колегами і обговори важливі плани.
Рак. У першій половині дня тобі потрібно відмовитися від спілкування з негативно налаштованими людьми. Намагайся використовувати свої старі ділові зв'язки для досягнення цілей. У другій половині дня на тебе чекає серйозна розмова з партнерами. Обставини будуть на твоєму боці, будь рішучою. Увечері тобі потрібно обов'язково прогулятися на свіжому повітрі.
Лев   Цей день буде стресовим і напруженим для тебе. Не варто приймати близько до серця критику оточуючих. Твій керівник може вороже сприйняти твої ідеї. У другій половині дня намагайся не втручатися в суперечки і розбіжності між колегами. Вільний час присвяти творчому заняттю.
Діва Цей день пройде спокійно, і ти зробиш багато важливих справ. Тобі потрібно відволіктися від суєти і сконцентруватися на важливій цілі. У другій половині дня старайся уникати спілкування з керівництвом. Тобі потрібно поговорити з однодумцями і обговорити поточні плани. Вільний час варто присвятити догляду за своїм волоссям і відновлювальним процедурам.
Терези У першій половині дня у тебе можуть виникнути складнощі в діалозі з партнерами. Тобі потрібно зосередитися на виконанні важливих завдань. Твій керівник посприяє в реалізації нових планів. У другій половині дня старайся уникати спілкування з опонентами. Недоброзичливці спробують підірвати твій авторитет в очах керівництва.
Скорпіон Цей день принесе серйозні зміни у твоїй кар'єрі. Впливова особа зацікавиться твоїми розробками. Не варто упускати можливість отримати додатковий дохід. Тобі потрібно звернутися до своїх партнерів по допомогу. У другій половині дня постарайся відмовитися від авантюрних угод.
Стрілець У першій половині дня можуть виникнути конфліктні ситуації з керівництвом. Тобі потрібно поговорити з колегами, які тебе підтримують. У другій половині дня постарайся не втручатися в розбіжності між партнерами. Тобі потрібно витримати паузу, щоб прийняти правильне рішення. Увечері займися духовними практиками і попрацюй над своїми недоліками.
Козеріг Сьогодні старайся уникати конфліктів і суперечностей з керівництвом. У твоєму оточенні є особа, яка допоможе збільшити прибуток. У другій половині дня не варто обговорювати свої плани з колегами. Тобі потрібно дотримуватися прийнятої стратегії дій. Увечері спробуй зайнятися своїм здоров'ям і відновленням нервової системи.
Водолій.   Вранці можуть виникнути складнощі у вирішенні фінансових питань. Тобі потрібно зосередитися на вирішенні важливих завдань. У другій половині дня твої колеги допоможуть знайти вихід зі складної ситуації. Тобі потрібно обговорити виниклі проблеми зі своїм наставником. Увечері відмовся від спілкування з людьми, які тобі неприємні.
Риби Сьогодні можуть виникнути складнощі у вирішенні важливих питань. Тобі потрібно сконцентрувати увагу на досягненні важливої мети. У другій половині дня старайся відмовитися від публічних виступів. Твій керівник може поставитися вороже до нових планамів. Увечері старайся зайнятися своїм зовнішнім виглядом.


Усміхніться на початку нового дня!   :)

Ніколи не сперечайся з чоловіком! Починай або плакати або роздягатися…


Вона:
- А у мене батьки на дачу поїхали...Розумієш, про що я?
Він:
- М-м-м, класно! Помідорів привезуть!



Коханий чоловік - це той, який бачив вас п'яною, голою, без макіяжу, коли ревеш, такою що каже усіляку нісенітницю але, як не дивно, ще досі з вами.

Attenti a non giudicare troppo in fretta

Опубліковано Aleteia 22 жовтня 2015 р.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат