Доброго ранку, любі читачі!

Rionews 31.03.2016 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні четвер, 31 березня. Проводьте останній березневий день у гармонії з собою і світом. Насолоджуйтеся горнятком ранкової кави, розмовами з близькими людьми й приємними дрібницями, котрі оточують нас. Нехай весна буде у вашому серці!

Цитата дня:   Навесні дощ пахне надією. У ньому немає незворотності втрат, як у опадах інших пір року. За весняним дощем не хочеться спостерігати з боку, занурившись у атмосферу домашнього затишку. Під ним хочеться жити, любити, сподіватися. Рахувати краплі, збиваючись з рахунку, ловити їх язиком, запам'ятовуючи смак свіжості нової пори. Весняний дощ схожий на м'ятний коктейль з кубиками льоду. Коктейль з весни, так що нагадує літо ...

Ельчин Сафарли "Я повернуся"


Погода   31 березня 2016 року
по Закарпатській області: Хмарно з проясненнями, вночі часом дощ, вдень місцями невеликий дощ. Вночі та вранці в гірських долинах місцями слабкий туман. Вітер південний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 6-11°, в горах подекуди 2-4° тепла, вдень 14-19°, в горах місцями 6-11° тепла.
по м. Ужгород: Хмарно з проясненнями, вночі невеликий дощ, вдень без істотних опадів. Вітер південний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 8-10°, вдень 17-19° тепла.



ІМЕНИНИ         31 березня - Кирило, Трохим.



Цей день в історії

1284 — єпископом Елі засновується Пітергаус — найстаріший і найменший коледж Кембріджського університету.
1717 — в Росії Петром I створюється Таємна канцелярія для розслідування особливо важливих державних злочинів.
1770 — англійський мореплавець Джеймс Кук, обстеживши Нову Зеландію і з'ясувавши, що вона — острів, покидає її і бере курс на захід — на Австралію.



Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка Світлани Кремінь „We Can Do It”.

Художній музей імені Бокшая
Виставка-подарунок Івана й Лариси Бровді з нагоди 70-річчя Закарпатської організації Національної спілки художників України і 70-річчя Художнього музею ім. Бокшая.
Виставка “Закарпатські мотиви Федора Манайла”.  
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
До 1 квітня — виставка “Синагоги Східної та Центральної Європи 1782—1944”.
Постійно діюча експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

Галерея «Ужгород»
Виставка Василя Свиди.
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Мистецький центр «Галерея Ілько»
Виставка Василя Беци.
Галерея працює щодня (крім понеділка) з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Провулок «Гірчичне зерно» (Ужгород)
Виставка «Переселенці на Закарпатті: життя без стереотипів».

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
І поверх. Природа Закарпаття.
Археологія. Наш край у первісні часи.
«Inter arma silent musae» («Між гарматами музи мовчать») про участь закарпатців у подіях Євромайдану та бойових діях у зоні АТО.
Виставка «Час розкидати каміння. Час збирати каміння» (з фондової колекції годинників ЗКМ).
ІІ поверх. Древній замок над Ужем та з історії Ужгородського замку.
З історії Ужгородської духовної семінарії.
Закарпаття у період Другої світової війни.
Ікони та стародруки XVI — початку XX ст.
Графи Шенборни та Закарпаття.
Меблі XVIII — початку XX століття
Холодна і вогнепальна зброя XVI — початку XX століття (з фондової колекції музею).
Закарпаття між двома Світовими війнами.
Карпатська Україна.
Меморіальна кімната-музей Президента Карпатської України Августина Волошина.
«Погано бути чужинцем у власній батьківщині», присвячена зачинателеві музейної справи краю Тиводарові Легоцькому.
Народні музичні інструменти Закарпаття.
ІІІ поверх. Народний одяг Закарпаття.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки на наступний 2016-й рік

Овен   Сьогодні день навряд чи буде багатий на події. Не починайте сьогодні ніяких серйозних справ, потерпіть до завтрашнього дня. Приділіть особливу увагу розминці або відмовтеся від занять і просто прогуляйтеся по свіжому повітрю. Хочеш не хочеш, а доведеться розщедритися, адже все не заплануєш.
Телець Сьогодні, можливо, ви отримаєте звістку, яке в корені змінить ваші плани і наміри. Починаючи з другої половини дня, уважніше поставтеся до себе, навіть якщо на оточуючих уваги вже не вистачить.
Близнюки   Сьогодні варто віддатися цілком і повністю почуттю. Гармонійна космічна ситуація сприяє Вашому фінансового благополуччя. Сьогодні Вам не вдасться піти від неприємного серйозної розмови. Увечері побалуйте своїх дітей новою іграшкою або цікавою книжкою.
Рак Сьогодні мають бути незаплановані витрати. Вам можливо, доведеться чимало похвилюватися через те, що син або дочка повернеться додому занадто пізно. Швидше за все, саме цей день дозволить Вам прийти до згоди з партнером або знайти мир в душі. Вплив планет нейтральне - можна займатися своїм здоров'ям, господарськими справами.
Лев   Сьогодні не робіть помилок на роботі. Можливо, доведеться звалити на себе всі домашні обов'язки або доглядати за хворим родичем. Тим, хто страждає хворобами шлунка рекомендується виключити сьогодні зі свого меню солоне і гостре. Будьте обережнішими і стриманіше в фінансових справах.
Діва Сьогодні день додасть Вам вольових якостей, що допоможе вирішити багато завдань. Можливо, доведеться звалити на себе всі домашні обов'язки або доглядати за хворим родичем. Приділіть особливу увагу розминці або відмовтеся від занять і просто прогуляйтеся по свіжому повітрю. Хочеш не хочеш, а доведеться розщедритися, адже все не заплануєш.
Терези Сьогодні Ви можете проявити свої таланти в професійній сфері діяльності. Сьогодні Вам не вдасться піти від неприємного серйозної розмови. Увечері побалуйте своїх дітей новою іграшкою або цікавою книжкою.
Скорпіон Сьогодні настане сприятливий час для отримання офіційних паперів, дозволів, які необхідні для завершення певного завдання. Будете відчувати себе захищеними, лише коли ваші найближчі плани почнуть реалізовуватися. Вам необхідний дружню пораду, участь і розташування близької людини.
Стрілець Сьогодні цілком можливі серйозні зміни в справах. Ваша стриманість буде сприйнята близькою людиною як неувагу, що може призвести до непорозумінь і образ. Існує ймовірність емоційних зривів, і, якщо вам належить звертатися в державні інстанції, зберігайте самовладання. Приділіть більше уваги дітям.
Козеріг Сьогодні Вас чекають фінансові втрати - все через Вашу надмірної самовпевненості. Ваша робота і борг перед близькими поглинуть все Вашу увагу. Співпраця принесе Вам прибуток і вигідні ділові зв'язки. Ваш настрій покращиться.
Водолій.   Сьогодні, велике значення сказаного. Намагайтеся стежити за своїми словами. Телефонні переговори матимуть вирішальне значення. Відновиться тема придбання або законного володіння нерухомим майном. Аспект переїзду стає дуже актуальним.
Риби Сьогодні не виключено, що дехто може неправильно розцінити Вашу ділову активність і порахувати Вас надмірно самовпевненим. Швидше за все, саме цей день дозволить Вам прийти до згоди з партнером або знайти мир в душі.



Усміхніться на початку нового дня!   :)


Березень дзвонить до грудня: - Чуєш, братан, вийди сьогодні за мене на роботу.
Грудень: - Та без питань, братуха, ти ж за мене виходив.


Вчора на уроці малювання вчителька змішала синю і жовту фарби і вийшов зелений, ми вирішили, що вона відьма і спалили її.


- Милий, а подаруй мені на 8 Березня ... щось такеееее, що б я ніжкою трохи придавила, а воно так ррраз ..,і від нуля до сотні за 3 секунди!
- ВАГИ?

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат