Ледида: Нинішня скандальна «прем’єріада» - черговий приклад глибокої кризи влади.

admin 30.03.2016 14:55 ПОДІЇ

Лідер Опозиційного Блоку в Закарпатській області Олександр Ледида прокоментував останні політичні події в Україні

За два роки влада вичавила з системи держуправління усі професійні кадри. Як результат, сьогодні при владі знаходяться тимчасові виконавці без державної позиції і елементарного розуміння азів управління. Долю держави України та й самих українців вирішують   приїжджі міністри, сумнівної компетентності інвестбанкіри і громадські активісти – теж, без певного роду занять чи кваліфікацій. Хіба можуть такі кадри щиро вболівати за народ і думати про рівень життя цього народу?
    Стараннями цієї влади Україна за рівнем життя вже скотилася нижче Гондурасу і Судану, а за темпами інфляції «обійшла» всі країни світу! А нещодавній проект Кабміну   нового споживчого кошика для українців – це чергове знущання над людьми!

    За нинішніми захмарними цінами в цей   набір входять:   дві вилки на десять років, одна зубна щітка на п'ять років, сало - рівно по п'ять грамів на день! Це, на думку чиновників, саме ті параметри, за якими повинна   жити людина в нашій країні.   Не потрібно мати вищу економічну освіту, щоб порахувати і проаналізувати усе те, що відбувається на ціновому ринку. Життя дорожчає з кожним днем і зростання цін тільки прискорюється. Кожен українець вже відчув це на собі. Скільки ще треба експериментів над народом?   Вже практично не залишилося доступних товарів і послуг. Зростають тарифи, ціни на ліки і медицину. Навіть вітчизняні продукти – дорожчають, бо їх виробляти теж дорого.   Тим, хто при владі - не вистачає компетентності для того, щоб відродити економіку і промисловість, повернути на вулиці міст порядок, а громадянам - впевненість у майбутньому. Рекордна інфляція - це рекордне падіння рівня життя.   І, навіть, якщо зараз в парламенті зберуть 226 депутатів для коаліції, новий уряд навряд чи буде відрізнятися від старого.   Ротація постмайданної влади, коли в результаті   міжусобних війн усередині «демократичної» коаліції   в черговий раз «шило міняють на мило», не принесе українському народові поліпшення життя. Політичні «розбірки» все одно продовжаться. До влади повинні прийти професіонали, а не популісти. Але принципово новий уряд можна створити тільки після дострокових виборів парламенту.

Лідер Опозиційного блоку в Закарпатті,
Депутат обласної ради
Олександр Ледида

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат