Доброго ранку, любі читачі!

Rionews 29.03.2016 07:00 ПОДІЇ

На календарі 29 березня, вівторок. Прокидайтеся в доброму гуморі й налаштовуйте себе на вдалий початок нового дня. Нехай усе, чим сьогодні будете займатися, матиме швидке успішне завершення. Насолоджуйтеся улюбленою кавою вранці й примножуйте добро навколо себе. Гарного дня!

Цитата дня:   - Які Плани на життя?
- Любити.

- В.Рінат "У кожному мовчанні своя істерика"


Погода   29 березня 2016 року
по Закарпатській області: Хмарно з проясненнями, вночі без істотних опадів, вдень місцями короткочасні дощі, окремі грози. Вночі та вранці місцями туман. Вітер південний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 0-5°, вдень 8-13° тепла, у горах місцями вночі 0-5° морозу, вдень 0-5° тепла.
по м. Ужгород: Хмарно з проясненнями, без істотних опадів. Вітер південний 5-10 м/с. Температура вночі 3-5°, вдень 11-13° тепла.



ІМЕНИНИ         29 березня - Трохим, Олександр



Цей день в історії

1795 — німецький композитор Людвіґ ван Бетховен уперше дав концерт у Відні
1798 — французи проголосили утворення на території Швейцарії маріонеткової Гельветійської Республіки
1848[/b} — через сильні морози, що скували річку Ніагара, на понад 30 годин «зупинився» Ніагарський водоспад.



Що сьогодні буде в Ужгороді та краї


«Доміон»
До 30 березня — “Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості”, 3D. Поч. об 11.50, 19.30. “Шалений патруль-2”. Поч. о 14.20, 17.50. “Зоотрополіс”,   3D. Поч. о 10.00, 16.00. “Дивергент-3”. Поч. о 22.00.

Кінотеатр “5-й елемент”
До 30 березня —   “Зоотрополіс”,   3D. Поч. о 10.00, 11.30, 15.20, 17.50. “Перната банда”. Поч. о 10.00, 13.20. “Космічна місія”, 3D. Поч. о 10.00, 17.20. “Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості”, CineMAX 3D. Поч. о 10.00, 12.30, 15.10, 19.50, 22.30. “Ніч Святого Валентина”. Поч. об 11.40. “Шалений патруль-2”. Поч. о 13.30, 19.05, 20.50. “Джейн береться до зброї”. Поч. о 15.00, 18.25. “Падіння Лондона”. Поч. о 16.40, 20.05, 21.50. “Дивергент-3”. Поч. о 22.35.

“Перемога”
До 30 березня — “Зоотрополіс”,   3D. Поч. о 10.10, 15.20, 17.20. “Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості”, 3D. Поч. о 12.20, 19.00, 22.00.

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка Світлани Кремінь „We Can Do It”.

Художній музей імені Бокшая
Виставка-подарунок Івана й Лариси Бровді з нагоди 70-річчя Закарпатської організації Національної спілки художників України і 70-річчя Художнього музею ім. Бокшая.
Виставка “Закарпатські мотиви Федора Манайла”.  
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
До 1 квітня — виставка “Синагоги Східної та Центральної Європи 1782—1944”.
Постійно діюча експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

Галерея «Ужгород»
Виставка Василя Свиди.
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Мистецький центр «Галерея Ілько»
Виставка Василя Беци.
Галерея працює щодня (крім понеділка) з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Провулок «Гірчичне зерно» (Ужгород)
Виставка «Переселенці на Закарпатті: життя без стереотипів».

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
І поверх. Природа Закарпаття.
Археологія. Наш край у первісні часи.
«Inter arma silent musae» («Між гарматами музи мовчать») про участь закарпатців у подіях Євромайдану та бойових діях у зоні АТО.
Виставка «Час розкидати каміння. Час збирати каміння» (з фондової колекції годинників ЗКМ).
ІІ поверх. Древній замок над Ужем та з історії Ужгородського замку.
З історії Ужгородської духовної семінарії.
Закарпаття у період Другої світової війни.
Ікони та стародруки XVI — початку XX ст.
Графи Шенборни та Закарпаття.
Меблі XVIII — початку XX століття
Холодна і вогнепальна зброя XVI — початку XX століття (з фондової колекції музею).
Закарпаття між двома Світовими війнами.
Карпатська Україна.
Меморіальна кімната-музей Президента Карпатської України Августина Волошина.
«Погано бути чужинцем у власній батьківщині», присвячена зачинателеві музейної справи краю Тиводарові Легоцькому.
Народні музичні інструменти Закарпаття.
ІІІ поверх. Народний одяг Закарпаття.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки на наступний 2016-й рік

Овен   На початку дня старайся відмовитися від спілкування з опонентами. Потрібно зосередитися на важливій цілі і шукати шляхи її досягнення. У другій половині дня тобі варто звернути увагу на роботу конкурентів. Використовуй чужі напрацювання, щоб заощадити час. Увечері збери своїх подруг, щоб обговорити секрети і пройтися по магазинах.
Телець У першій половині дня можуть виникнути складнощі у спілкуванні з новими партнерами. Не варто підганяти події, навчися витримці, і хай час розставить все на свої місця. У другій половині дня твої колеги нададуть підтримку у фінансових починаннях. Спробуй використовувати нові методи в роботі, щоб збільшити продуктивність. Увечері спілкування з близькою людиною допоможе розібратися в складнощах.
Близнюки   У першій половині дня тобі доведеться боротися з протидією опонентів. Використовуй пораду керівника, щоб отримати гарний результат. У другій половині дня діалог із партнерами буде напруженим. Використовуй свою чарівність, щоб отримати те, що ти бажаєш. Увечері несподівана зустріч із людиною з минулого принесе приємні емоції.
Рак Сьогодні на тебе чекає насичений робочий день. Твій керівник попросить про особисту послугу. Намагайся тримати свої плани таємно від колег, щоб заздрісники не ставили перешкод. У другій половині дня можуть виникнути розбіжності з новими партнерами. Не варто навантажувати себе звітами, краще проведи вечір у приємній романтичній атмосфері.
Лев   У першій половині дня тобі варто навести порядок на робочому місці. Ти знайдеш важливий документ, який давно шукала. У другій половині дня постарайся не втручатися в розбіжності та суперечки. Тобі потрібно дбати про свою репутацію, щоб не потрапити у скрутне становище. Увечері можуть загостритися хронічні захворювання, вживай заходів.
Діва У першій половині дня на тебе чекає серйозна розмова з керівником. Обговори свої нові ідеї, щоб знайти спосіб їх реалізації. У другій половині дня ти зможеш вирішити важливе фінансове питання завдяки допомозі однодумців. Використовуй свій професійний досвід, щоб прийняти правильне рішення. Увечері вирушай у гості до старих друзів і добре повеселися.
Терези У першій половині дня ти зіткнешся з перешкодами з боку опонентів. Не варто конфліктувати, інакше зіпсуєш свою репутацію. У другій половині дня складності в спілкуванні з партнерами можуть призвести до фінансових втрат. Тобі потрібно порадитися з досвідченим наставником, щоб зробити правильний вибір. Увечері масаж допоможе розслабитися і зняти напругу.
Скорпіон У першій половині дня на тебе чекає важлива розмова з партнерами. Використовуй свою жіночу чарівність, щоб досягти цілей. У другій половині дня ти отримаєш пропозицію від керівника. Роби те, що приносить більше прибутку. Увечері ділова вечеря з колегами дасть можливість отримати потрібну інформацію, яка збільшить прибуток.
Стрілець У першій половині дня тобі доведеться боротися за справедливість. Намагайся не втручатися в плітки та інтриги колективу. У твоєму оточенні є вороже налаштована людина, будь уважніше. У другій половині дня тобі варто подбати про наведення порядку в документації. Увечері вирушай по магазинах, щоб змінити свій гардероб.
Козеріг У першій половині дня тобі варто зайнятися вирішенням юридичних питань. Тобі надасть підтримку впливова людина з минулого. У другій половині дня переговори з партнерами будуть результативними. Довгостроковий договір дозволить збільшити твій прибуток. Увечері тобі потрібно розвіятися і сходити на вечірку або в клуб.
Водолій.   Цей день буде конфліктним і стресовим для тебе. Керівник може розкритикувати твої дії. У другій половині дня можуть виникнути проблеми з документацією. Тобі потрібно відмовитися від емоційних рішень і діяти раціонально. Увечері на тебе чекає романтичний сюрприз від коханої людини, який тебе приємно здивує.
Риби У першій половині дня ти отримаєш інформацію про плани керівника. Не варто панікувати і робити необдумані кроки. У другій половині дня можуть виникнути непередбачені обставини, які змінять твої плани. Тобі потрібно ґрунтовно підготуватися до зустрічі з партнерами. Доведеться затриматися на роботі, щоб виконати всі завдання.



Усміхніться на початку нового дня!   :)

- Чому ти спиш до обіду?
- Цар сам вирішує, коли настає ранок.


- Що робиш?
- Я люблю, я сумую, мені так тебе не вистачає. Ти снишся мені щоночі, я не можу без тебе, а ти?
- Ковбасу їм.


Три стадії бідності українця:
1. Немає грошей.
2. Зовсім немає грошей.
3. Доведеться міняти долари.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат