Доброго ранку, любі читачі!

Rionews 23.03.2016 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні середа, 23 березня. Нехай горнятко ароматної кави допоможе вам зустріти новий день у доброму гуморі. Успішно плануйте свої справи й виконуйте їх з легкістю. Будьте впевнені у тому, що робите - й успіх буде у ваших руках. Гарної середи!  

Цитата дня:   Тебе немає настільки, що ти скрізь.

«Записки без почерку»


Погода   23 березня 2016 року
по Закарпатській області: Хмарно з проясненнями, без істотних опадів. Вночі та вранці місцями туман, в низинно-передгірних районах в повітрі та на поверхні грунту заморозки 0-3°. Вітер північно-східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 0-5° морозу, вдень 7-12° тепла, в горах місцями 1° морозу - 4° тепла.
по м. Ужгород: Хмарно з проясненнями, без істотних опадів. Вночі та вранці в повітрі та на поверхні грунту заморозки 0-2°. Вітер північно-східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 0-2° морозу, вдень 10-12° тепла.


ІМЕНИНИ         23 березня - Анастасія, Віктор, Галина, Денис, Кіндрат


Сьогодні також:

  ООН: Всесвітній метеорологічний день
•   Україна: Всеукраїнський день працівників культури та аматорів народного мистецтва



Цей день в історії

1950 — засновано Всесвітню метеорологічну організацію. Цю дату відзначають як Всесвітній метеорологічний день.
1963 — в Англії вийшов перший альбом гурту «The Beatles» «Please Please Me»
1965 — о 09:24 (EST) зі стартової платформи LC19 на мисі Канаверал успішно стартувала ракета Титан з пілотованим космічним кораблемДжеміні-3 з двома астронавтами на борту. Астронавт Вірджіл Гріссом став першою людиною, яка побувала у космосі двічі




Що сьогодні буде в Ужгороді та краї


«Доміон»
До 23 березня — “Зоотрополіс”,   3D. Поч. о 10.00, 13.30, 17.10. “Дивергент-3”. Поч. о 15.20, 19.00. “Брати з Грімсбі”. Поч. о 20.50, 22.10. “8 кращих побачень”. Поч. об 11.50.

Кінотеатр “5-й елемент”
До 23 березня —   “Падіння Лондона”. Поч. о 10.00, 13.15, 21.50. “Боги Єгипту”, 3D. Поч. о 10.15, 22.00. “Дивергент-3”. Поч. о 10.30, 14.35, 19.50. “Джейн береться до зброї”. Поч. об 11.40, 20.10. “Зоотрополіс”, CineMAX, 3D. Поч. о 12.30, 14.20, 16.10, 16.50, 18.00. “8 кращих побачень”. Поч. о 12.40, 21.50. “Крим, як це було”. Поч. о 14.55. “Торкнуті”. Поч. о 16.55. “Ніч Святого Валентина”. Поч. о 18.35. “Брати з Грімсбі”. Поч. о 18.40, 20.20.

“Перемога”
До 23 березня — “Зоотрополіс”,   3D. Поч. о 10.00, 13.45, 17.40. “8 кращих побачень”. Поч. о 12.00. “Дивергент-3”. Поч. о 15.30, 22.10. “Брати з Грімсбі”. Поч. о 19.30, 20.50.

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка Світлани Кремінь „We Can Do It”.

Художній музей імені Бокшая
Виставка-подарунок Івана й Лариси Бровді з нагоди 70-річчя Закарпатської організації Національної спілки художників України і 70-річчя Художнього музею ім. Бокшая.
Виставка “Закарпатські мотиви Федора Манайла”.  
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
До 1 квітня — виставка “Синагоги Східної та Центральної Європи 1782—1944”.
До 20 березня — виставка ікон “Стрітенські зустрічі”.  
Постійно діюча експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

Галерея «Ужгород»
Виставка закарпатських художниць, членів Національної Спілки художників України з нагоди 8 Березня “Чотири грації”.
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Мистецький центр «Галерея Ілько»
Вернісаж проекту Тараса Табаки “Егоїст”.
Галерея працює щодня (крім понеділка) з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Провулок «Гірчичне зерно» (Ужгород)
Виставка «Переселенці на Закарпатті: життя без стереотипів».

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
І поверх. Природа Закарпаття.
Археологія. Наш край у первісні часи.
«Inter arma silent musae» («Між гарматами музи мовчать») про участь закарпатців у подіях Євромайдану та бойових діях у зоні АТО.
Виставка «Час розкидати каміння. Час збирати каміння» (з фондової колекції годинників ЗКМ).
ІІ поверх. Древній замок над Ужем та з історії Ужгородського замку.
З історії Ужгородської духовної семінарії.
Закарпаття у період Другої світової війни.
Ікони та стародруки XVI — початку XX ст.
Графи Шенборни та Закарпаття.
Меблі XVIII — початку XX століття
Холодна і вогнепальна зброя XVI — початку XX століття (з фондової колекції музею).
Закарпаття між двома Світовими війнами.
Карпатська Україна.
Меморіальна кімната-музей Президента Карпатської України Августина Волошина.
«Погано бути чужинцем у власній батьківщині», присвячена зачинателеві музейної справи краю Тиводарові Легоцькому.
Народні музичні інструменти Закарпаття.
ІІІ поверх. Народний одяг Закарпаття.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки на наступний 2016-й рік

Овен   У першій половині дня постарайся не втручатися в розбіжності та суперечки. Тобі потрібно зосередитися на одній важливій меті, щоби досягти потрібного результату. У другій половині дня твої партнери вимагатимуть додаткових привілеїв. Порадься з керівником, щоб уникнути помилок. Увечері займися доглядом за шкірою обличчя та шиї.
Телець Сьогодні на тебе чекає кілька важливих зустрічей. Намагайся бути ввічливою і уважною в діалозі з новими партнерами. У другій половині дня ти отримаєш важливу інформацію про конкурентів. Дій швидко і рішуче, щоб не упустити шанс. Увечері приготуй смачну вечерю, щоб порадувати близьких.
Близнюки   У першій половині дня ти зможеш вирішити фінансові питання. Тобі варто звернутися за порадою до досвідченого співробітника. У другій половині дня стережися негативно налаштованих людей. Вчися ухилятися від конфлікту і зберігати спокій. Увечері запроси в гості родичів старшого покоління.
Рак У першій половині дня ти отримаєш кілька гарних новин від старих партнерів. Твоя чарівність допоможе укласти важливу угоду з конкурентами. У другій половині дня можуть виникнути розбіжності з керівництвом. Тобі потрібно відмовитися від з'ясування стосунків і оприлюднення критики. Увечері сходи в кінотеатр з коханою людиною.
Лев   У першій половині дня ти зможеш обговорити важливе питання з керівництвом. Не варто сумніватися у своїх силах, будь наполегливою і сміливою. У другій половині дня можуть виникнути складнощі фінансового характеру. Покладайся на свої сили і не розраховуй на допомогу ззовні. Увечері вирушай по магазинах і купи те, що тебе порадує.
Діва У першій половині дня можуть виникнути непередбачені обставини, які змінять твої плани. Не варто довіряти людям, які обіцяють неможливе. У другій половині дня вирішення юридичних питань буде ефективним. На тебе чекає зустріч із людиною з минулого, яка запропонує гарну угоду. Увечері займися духовними практиками, щоб відновити сили.
Терези У першій половині дня ти зможеш отримати важливу інформацію від керівника. Використовуй різноманітні методики в досягненні своїх робочих цілей. У другій половині дня можуть виникнути розбіжності з колегами. Тобі не варто критикувати чужу точку зору, будь стриманою. Увечері обмеж вживання жирної і важкої їжі.
Скорпіон У першій половині дня ти отримаєш заохочення від керівництва. Твої плани допоможуть реалізувати старі ділові партнери. У другій половині дня вирішення фінансових питань буде вдалим. Тобі варто докласти більше зусиль, щоб збільшити прибуток. Увечері спілкування з друзями підніме твій настрій і принесе позитивні емоції.
Стрілець У першій половині дня не варто з'ясовувати стосунки з опонентами. Тобі потрібно навести порядок у робочій документації. У другій половині дня ти отримаєш вигідну пропозицію від нових партнерів. Будь уважніше і не розголошуй важливу інформацію стороннім. Увечері тобі варто раніше лягти спати, щоб відновити сили.
Козеріг Цей день варто присвятити планування та аналізу статистики. Ти зможеш переконати керівника в необхідності додаткової фінансової підтримки. У другій половині дня можуть виникнути непередбачені обставини, які змінять твої плани. Намагайся обговорювати свої розробки з однодумцями. Ділова вечеря з партнерами буде плідною.
Водолій.   У першій половині дня уникай спілкування з керівництвом. Тобі варто стримувати свої негативні емоції, щоб уникнути скандалу. У другій половині дня конкуренти можуть тебе засмутити. Ти зможеш досягти мети, якщо звернешся за підтримкою. Увечері варто зайнятися самоосвітою і вивчити нові робочі методики.
Риби У першій половині дня можуть виникнути складнощі в роботі побутової техніки. Тобі варто відволіктися від дрібної суєти і зайнятися однією важливою справою. У другій половині дня позапланова перевірка може застати тебе зненацька. Тобі потрібно відмовитися від спілкування з людьми, які тебе дратують. Увечері на тебе чекає приємний романтичний сюрприз.



Усміхніться на початку нового дня!   :)

Злість - це стан, в якому язик працює швидше мозку.


— Тату, сьогодні в нас у школі скорочені батьківські збори.
— Як це — скорочені?
— Ти, я і директор.


Розмова двох дітей:
- У мене тато – бізнесмен. А в тебе?
- Не знаю. Чи то слюсар, чи то бухгалтер.
- Як це:
- Він увечері ніж гострить, а вранці гроші рахує…

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат