Офіційне відзначення річниці Карпатської України пройшло куцо і безбарвно

admin 16.03.2016 08:20 ПОЛІТИКА

Про це пише в спільноті Хуст громадський активіст Роман Келемен.


Традиційно відбулось святкування 77 річниці події Карпатської України на меморіальному пам’ятнику «Красне поле» . Вже багато років вшанування пам’яті загиблих при різних політичних силах та різних політичних еліт Закарпаття відбувалось по різному . Сьогоднішнє вшанування мені та всім іншим запам’яталась таким:

1.Організація вшанування була дуже слабенькою, можливо розслабились , тому що всі чекали президента ,а його не було.

2.Народу було небагато , були відсутні голови багатьох РДА області .

3. Вперше офіційна частина відбулась без панахиди за загиблими . Були присутні священнослужителі різних конфесії ,а от провести панахиду з участю керівництва краю так і не змогли . Після покладання квітів , виступів голови ОДА , голови обласної ради, голови Хустської РДА та співу хору – влада покинула меморіал ,а за ними і деякі священики . Панахида відбувалась за участі громадськості та націонал-патріотичних об’єднань .

4. Вшанування памяті загиблих відбулось без партії ЄЦ та її прапорів , керівників з області та їх депутатського корпусу , а також всіх місцевих активістів ЄЦ . Можливо вони зімінили своє ставлення до української державності ?

5. Губернатор краю Москаль був дуже чимось знервований , мабуть з приводу відсутності ЄЦ, – іронічно завершив Роман Келемен.

trubyna.org.ua/

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат