Доброго ранку, любі читачі!

Rionews 16.03.2016 07:00 ПОДІЇ

На календарі середа, 16 березня. Нехай горнятко ароматної кави дарує вам приємні хвилини ранкової насолоди. Будьте в гармонії зі світом, даруйте йому свою усмішку – й він віддячить вам добром. Хай все задумане здійсниться!

Цитата дня:   Слухай своє серце. Тільки воно знає як правильно вчинити.

— Ерін Хантер


Погода   16 березня 2016 року
по Закарпатській області: Хмарно з проясненнями, без істотних опадів. Вночі та вранці місцями слабкий туман. На гірських ділянках доріг подекуди ожеледиця. Вітер північно-східний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 2° тепла - 3° морозу, вдень 7-12° тепла, в горах місцями вночі 5-8° морозу, вдень 2° тепла - 3° морозу.
по м. Ужгород: Хмарно з проясненнями, без істотних опадів. Вітер північно-східний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 0-2° тепла, вдень 10-12° тепла.



ІМЕНИНИ         16 березня Севастіан




Цей день в історії

1880 — за підозрою в революційній агітації заарештований український поет Іван Франко.
1915 — через бійку, яку влаштував Володимир Маяковський, поліція Петрограду закрила клуб артистів і поетів «Бродячий пес».
1917 — у Києві відбулася велика маніфестація — День свята революції. У ході мітингу кияни знищили міський пам'ятник Столипіну.




Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

«Доміон»
До 16 березня — “Дивергент-3”. Поч. о 20.10. “Брати з Грімсбі”. Поч. о 13.20, 18.40, 22.00. “8 кращих побачень”. Поч. об 11.40, 17.00. “Боги Єгипту”, 3D. Поч. о 14.50. “Зразковий самець-2”. Поч. о 10.00.

Кінотеатр “5-й елемент”
До 16 березня —   “Ніч Святого Валентина”. Поч. о 10.00, 15.10, 18.25, 20.00. “Зразковий самець-2”. Поч. о 10.00. “Дивергент-3”, CineMAX. Поч. о 10.15, 15.40, 19.50, 22.00.   “Три дев’ятки”. Поч. об 11.30, 21.35.   “Боги Єгипту”, 3D. Поч. об 11.40, 16.05, 22.30. “8 кращих побачень”, CineMAX. Поч. о 12.20, 13.50, 18.00. “Нові пригоди Аладдіна”. Поч. о 13.25. “Робінзон Крузо”, CineMAX 3D. Поч. о 14.25.   “Перната банда”. Поч. о 16.45. “По той бік дверей”. Поч. о 17.50. “Брати з Грімсбі”. Поч. о 19.30. 21.00.

“Перемога”
До 16 березня — “8 кращих побачень”. Поч. о 14.00, 19.30. “Дивергент-3”. Поч. об 11.50, 15.50, 22.30.   “Зразковий самець-2”. Поч. о 10.00. “Брати з Грімсбі”. Поч. о 18.00, 21.10.

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка Світлани Кремінь „We Can Do It”.

Художній музей імені Бокшая
Ретроспективна виставка творів народного художника України Юрія Герца.
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
До 1 квітня — виставка “Синагоги Східної та Центральної Європи 1782—1944”.
До 20 березня — виставка ікон “Стрітенські зустрічі”.  
Постійно діюча експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

Галерея «Ужгород»
Виставка закарпатських художниць, членів Національної Спілки художників України з нагоди 8 Березня “Чотири грації”.
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Мистецький центр «Галерея Ілько»
Вернісаж проекту Тараса Табаки “Егоїст”.
Галерея працює щодня (крім понеділка) з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Провулок «Гірчичне зерно» (Ужгород)
Виставка «Переселенці на Закарпатті: життя без стереотипів».

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
І поверх. Природа Закарпаття.
Археологія. Наш край у первісні часи.
«Inter arma silent musae» («Між гарматами музи мовчать») про участь закарпатців у подіях Євромайдану та бойових діях у зоні АТО.
Виставка «Час розкидати каміння. Час збирати каміння» (з фондової колекції годинників ЗКМ).
ІІ поверх. Древній замок над Ужем та з історії Ужгородського замку.
З історії Ужгородської духовної семінарії.
Закарпаття у період Другої світової війни.
Ікони та стародруки XVI — початку XX ст.
Графи Шенборни та Закарпаття.
Меблі XVIII — початку XX століття
Холодна і вогнепальна зброя XVI — початку XX століття (з фондової колекції музею).
Закарпаття між двома Світовими війнами.
Карпатська Україна.
Меморіальна кімната-музей Президента Карпатської України Августина Волошина.
«Погано бути чужинцем у власній батьківщині», присвячена зачинателеві музейної справи краю Тиводарові Легоцькому.
Народні музичні інструменти Закарпаття.
ІІІ поверх. Народний одяг Закарпаття.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки на наступний 2016-й рік

Овен   Сьогодні такий день, коли варто віддатися цілком і повністю захопив Вас почуттю. Можливо, доведеться звалити на себе всі домашні обов'язки або доглядати за хворим родичем. Приділіть більше уваги дітям, надовго не упускайте їх з поля зору, щоб не загубилися або не накоїли лиха. Але не приймайте все так близько до серця.
Телець Сьогодні необхідно набратися витримки, щоб уникнути конфліктів з підлеглими. Не виключено, що дехто може неправильно розцінити Вашу ділову активність і порахувати Вас надмірно самовпевненим. Слід остерігатися прагнення до авторитарності і надмірної прискіпливості до недоліків оточуючих, інакше до кінця дня Ви ризикуєте залишитися на самоті. Утримайтеся від невгамовних бажань в цей день.
Близнюки   Сьогодні напружена домашня атмосфера спонукає Вас провести вечір у товаристві друзів. Якщо вирішується житлове питання, то необхідно буде "покрутитися", щоб не залишитися в дурнях. Успішні знайомства і поїздки.
Рак Сьогодні день буде напруженим з самого ранку. Можливо, ви відчуєте біль у ділянці шлунка. Тим, хто страждає хворобами шлунка рекомендується виключити зі свого меню солоне і гостре. Будьте обережнішими у фінансових справах.
Лев   Сьогодні Ви організовані, зібрані, здатні виконати велику роботу. У другій половині дня суворіше дотримуйтесь дієти. Вдалий день для відвідування державних установ - отримаєте чіткі і кваліфіковані консультації фахівців, без зволікань зважаться важливі справи. Але не приймайте все так близько до серця.
Діва Сьогодні прийде складний час, коли ви можете втратити підтримку, розуміння в звичному колі спілкування. Але разом з тим ви знайде нових союзників, надійних покровителів. Нехай ці відносини і не претендують на довговічність, але зараз вони вам знадобляться, як ніколи. Ви будете багато зустрічатися, вести переговори, сперечатися і відстоювати свої переконання.
Терези Сьогодні проблемний день. Не забувайте, що перш ніж прийняти будь-яке рішення, необхідно уважно вивчити ситуацію. Ретельніше контролюйте зрослу вразливість, щоб уникнути сварок вдома. Успішним виявиться звернення до органів влади.
Скорпіон Сьогодні ви можете об'єднати навколо себе позитивне більшість, направити в потрібне русло колективна праця, а також переконливо впливати на інших особистим чарівністю. Ви безперечно сильна особистість, на яку захочуть бути схожим багато.
Стрілець Позитивний аспект цього дня - в послідовності будь-яких відновлювальних дій, починаючи від ремонтних робіт і закінчуючи оздоровленням організму. Все піде на користь, будь-які бодай якісь зусилля принесуть свої плоди. Має бути приймати гостей. Попереду - обов'язкова поїздка, пов'язана з відносинами батьки-діти.
Козеріг Сьогодні слід бути тихіше води, нижче трави, так як багато хто буде надто емоційні. Швидше за все, вас чекають сьогодні матеріальну скруту. У другій половині дня вірогідні зустрічі з впливовими людьми.
Водолій.   Сьогодні Ви зможете почати будь-яке складне справа, також протягом дня слід уникати категоричності суджень і індивідуальної роботи, що вимагає зосередженості. Клопоти про надбавку до зарплати можуть виявитися немарними. Любовні розчарування в теченіівсего дня будуть Вами переноситися з працею.
Риби День обіцяє Вам душевну рівновагу, сприяє заходам по зміцненню здоров'я. Сьогодні домашніх тварин вести до ветеринара не слід, по можливості відкладіть цей захід на кілька днів. Спілкування з близькими і коханими принесе задоволення, сміливо сьогодні призначайте побачення.




Усміхніться на початку нового дня!   :)

Розмовляють дві жінки:
- У мене син шофер
- А в мене син - нахер ...
Син, з іншої кімнати:
- Мамо, скільки разів повторювати, не нахер, а хакер.


Гроші - зло. Не в грошах щастя. Хто духом сильний - той і багатий ... Чим би ще себе заспокоїти, поки зарплату не дали?


Найстрашніша фраза шкільного дитинства: "Так, а тепер ховаємо підручники й дістаємо подвійні листочки...".

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат