Доброго ранку, любі читачі!

Rionews 14.03.2016 07:00 ПОДІЇ

На календарі понеділок, 14 березня. Прокидайтеся в доброму гуморі й насолоджуйтеся ароматною ранковою кавою. Нехай весняна гармонія наповнить вашу душу й зарядить позитивом. Легких вам справ сьогодні й смачного кавування у бажаній компанії!

Цитата дня:   - Як ти себе почуваєш?
- Закоханою.

Буремний шлях

Погода 14 березня 2016 року
по Закарпатській області: Мінлива хмарність, без істотних опадів. Вночі та вранці місцями в повітрі та на поверхні грунту заморозки 0-3°. Вітер північний 7-12, вночі місцями пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі 0-5° морозу, вдень 6-11° тепла, в горах місцями вночі до 9° морозу, вдень 1° тепла - 4° морозу.
по м. Ужгород: Мінлива хмарність, без істотних опадів. Вночі та вранці в повітрі та на поверхні грунту заморозки 0-2°. Вітер північний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 0-2° морозу, вдень 9-11° тепла.



ІМЕНИНИ       14 березня - Антоніна, Євдокія, Нестор


Сьогодні також:

• День пі
• Міжнародний день дій проти гребель (День дій на захист рік, води й життя)



Цей день в історії


1489 — королева Кіпру Катерина Корнаро була змушена продати своє королівство Венеції
1492 — Кастильська королева Ізабелла наказала вислати 150 тис. євреїв з Іспанії, якщо вони не приймуть католицтво
1839 — Виступаючи перед колегами, Джон Гершель вперше використав термін «фотографія».
1917 — у Києві розпочався З'їзд кооператорів Київщини (тривав 2 дні). Резолюцією з'їзду було проголошено курс на автономію України та організацію у селах сільських комітетів для забезпечення реалізації політики УЦР на місцях


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка Світлани Кремінь „We Can Do It”.


«Доміон»
До 16 березня — “Дивергент-3”. Поч. о 20.10. “Брати з Грімсбі”. Поч. о 13.20, 18.40, 22.00. “8 кращих побачень”. Поч. об 11.40, 17.00. “Боги Єгипту”, 3D. Поч. о 14.50. “Зразковий самець-2”. Поч. о 10.00.


Кінотеатр «5-й елемент» (2 зали)
До 16 березня —   “Ніч Святого Валентина”. Поч. о 10.00, 15.10, 18.25, 20.00. “Зразковий самець-2”. Поч. о 10.00. “Дивергент-3”, CineMAX. Поч. о 10.15, 15.40, 19.50, 22.00.   “Три дев’ятки”. Поч. об 11.30, 21.35.   “Боги Єгипту”, 3D. Поч. об 11.40, 16.05, 22.30. “8 кращих побачень”, CineMAX. Поч. о 12.20, 13.50, 18.00. “Нові пригоди Аладдіна”. Поч. о 13.25. “Робінзон Крузо”, CineMAX 3D. Поч. о 14.25.   “Перната банда”. Поч. о 16.45. “По той бік дверей”. Поч. о 17.50. “Брати з Грімсбі”. Поч. о 19.30. 21.00.


«Перемога»
До 16 березня — “8 кращих побачень”. Поч. о 14.00, 19.30. “Дивергент-3”. Поч. об 11.50, 15.50, 22.30.   “Зразковий самець-2”. Поч. о 10.00. “Брати з Грімсбі”. Поч. о 18.00, 21.10.

Мистецький центр «Галерея Ілько»
Вернісаж проекту Тараса Табаки “Егоїст”.
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Галерея «Ужгород»
Виставка закарпатських художниць, членів Національної Спілки художників України з нагоди 8 Березня “Чотири грації”.
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Художній музей імені Бокшая
Ретроспективна виставка творів народного художника України Юрія Герца.
17 березня — виставка-подарунок Івана й Лариси Бровді з нагоди 70-річчя Закарпатської організації Національної спілки художників України і 70-річчя Художнього музею ім. Бокшая. Поч. о 17.00.
“Закарпатські мотиви Федора Манайла”.   Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
До 1 квітня — виставка “Синагоги Східної та Центральної Європи 1782—1944”.
До 20 березня — виставка ікон “Стрітенські зустрічі”. Постійно діюча експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
І поверх. Природа Закарпаття.
Археологія. Наш край у первісні часи.
«Inter arma silent musae» («Між гарматами музи мовчать») про участь закарпатців у подіях Євромайдану та бойових діях у зоні АТО.
Виставка «Час розкидати каміння. Час збирати каміння» (з фондової колекції годинників ЗКМ).
ІІ поверх. Древній замок над Ужем та з історії Ужгородського замку.
З історії Ужгородської духовної семінарії.
Закарпаття у період Другої світової війни.
Ікони та стародруки XVI — початку XX ст.
Графи Шенборни та Закарпаття.
Меблі XVIII — початку XX століття
Холодна і вогнепальна зброя XVI — початку XX століття (з фондової колекції музею).
Закарпаття між двома Світовими війнами.
Карпатська Україна.
Меморіальна кімната-музей Президента Карпатської України Августина Волошина.
«Погано бути чужинцем у власній батьківщині», присвячена зачинателеві музейної справи краю Тиводарові Легоцькому.
Народні музичні інструменти Закарпаття.
ІІІ поверх. Народний одяг Закарпаття.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постійно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена Закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен Чим би ти не займалася - дуже важливо вірити в себе і свої сили. Не слухай тих, хто сумнівається в тобі і «каркає». Навіть якщо на твоєму шляху перешкоди - рушай уперед, не зупиняючись. Максимум терпіння і уваги зажадають від тебе сьогоднішні проекти та цілі. Також - особлива увага до деталей. Увечері постарайся усамітнитися, привести в порядок свої думки, почуття, відчуття.
Телець Сьогодні в першій половині дня перед твоїм поглядом з'явиться хтось із твого минулого - друг, приятель, коханий. Ця людина прийде і принесе цікаві новини, цікаву інформацію. У другій половині дня якісь завдання треба скасувати - вони стануть неактуальними через обставини, що змінилися. Якщо ти їздиш - за кермом чи ні - необхідна підвищена уважність і обережність.
Близнюки   З самого ранку ти відчуватимеш перешкоду в досягненні своїх цілей з боку зовнішнього оточення. Якийсь вплив, звичайно, буде сильніший за твої бажання і завдання. Але не варто через це скасовувати всі свої проекти - більшість їх потрібно залишити і дійти з ними до кінця. У другій половині дня рекомендується для підтримки тонусу і гарної форми взагалі приймати контрастний душ, влаштовувати забіги в парку і т.д. Вечір проведи з друзями.
Рак. З ранку добре включатися в активну роботу. Причому - часто буквально - в фізичну працю. Таке навантаження дуже корисне, особливо сьогодні. Тож ті, хто працюють руками, тільки виграють сьогодні. Вечір проведи за улюбленим хобі. Можна просто віддатися посиденькам в інтернеті. А ще максимум задоволення принесе смачна їжа і напої.
Лев   Сьогодні день змін у справах, спровокованих особисто тобою. І вони будуть корисними і конструктивними, якщо будуть запланованими і передбачуваними. У другій половині дня напруга, яка накопичувалася ось уже кілька днів, може знайти вихід у конфліктах із підлеглими і товаришами по службі. Увечері побудь наодинці з собою, займися йогою - асанами і правильним диханням.
Діва День буде таким, що ти зможеш впоратися з будь-якими проблемами і завданнями. Звертай увагу на дрібниці - життя складається з дрібниць, яких ми інколи не помічаємо. Твої близькі (у більшості своїй ) будуть начебто напруженими - одна «іскра» і в сім'ї почнеться скандал і з'ясування стосунків. Будь обережною з ними - не порань і не зачіпай їхню гідність. І постарайся позбутися частини шкідливих звичок - це буде корисно.
Терези Сховай свій егоїзм куди подалі. Думай про те, що можеш дати іншим, а не лише отримати від них. Це стосується в першу чергу взаємин - ділових і особистих. Іди на поступки, пробачай, першою проси пробачення - це дуже корисний і дієвий досвід. Важливу роль відіграє твоя інтуїція - прислухайся до неї частіше. Сьогодні також не варто брати гроші - в борг, кредит, позику і тощо.
Скорпіон У справах настає переломний момент. І якщо ти прислухаєшся до свого внутрішнього голосу, до своєї інтуїції, то зможеш прийняти правильне рішення. Результати не змусять на себе довго чекати - вечір буде плідним! В особистих взаєминах не допускай образ - ні зі свого боку, ні з боку партнера. Краще й правильно про все розмовляти - про свої потреби, побажання, про те, що не приймаєш, і що не подобається.
Стрілець Вдень уникай імпульсивності і поспішності у прийнятті рішень, пов'язаних із фінансами. Весь день прислухайся до себе - можливо, нездужання не за горами, і тобі потрібно розпізнати перші провісники «грози». Бережи ставлення близьких до тебе і твоє - до близьких, мирися, йди на компроміс. Увечері варто відволіктися від денних турбот і провести час із друзями.
Козеріг Ранок буде звичайним. А ось у другій половині дня ти відчуєш на собі прояв закону Карми - «що посієш - те й пожнеш» - твої дії і слова дуже швидко знаходитимуть відгук у інших людей, і ти відразу побачиш їх руйнівну або творчу силу. Ця сила дуже швидко обернеться проти тебе. Увечері ти опинишся всередині якогось сімейного конфлікту. Постарайся не нагнітати ситуацію і згладити всі «кути» і протиріччя.
Водолій. На роботі виникає напружена ситуація. Не варто доводити її до межі - коли перейдеш точку «Ікс» - повернення назад не буде. І це загрожує наслідками у віддаленому майбутньому. По обіді напруженість дня буде знята візитом друга або друзів і цікавими новинами від них. Погуляй із ними - рушайте в кіно, в клуб.
Риби День буде надмірно нервовим і напруженим. Дуже ймовірний конфлікт із керівництвом. Контролюй себе - нехай емоції не виходять назовні. Інакше таке поводження чревате наслідками у стосунках із оточенням. Не берися за кілька справ водночас, розраховуй свої сили і ресурси. Вечір буде найоптимальнішим для побачень і особистих зустрічей.


Усміхніться на початку нового дня!   :)

- Дорогий, що ти робиш?
- Свідоцтво про шлюб читаю.
- Навіщо?
- Термін придатності шукаю!


Я на 98% - ангел, АЛЕ, ох уж ці 2%.


Дай Бог здоров'я тим, хто не ставить Wi-Fi на пароль.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат