На Закарпатті роми закидали камінням "швидку"

admin 01.03.2016 07:54 ПОДІЇ

29 лютого вночі у смт Великий Березний під час виїзду бригади екстреної медичної допомоги у місце компактного проживання ромів було пошкоджено автомобіль.


За словами медиків, більше десятка циганів кидали каміння в автомобіль, чим спричинили ушкодження бампера та радіатора службового авто «Пежо». Про даний інцидент було повідомлено Великоберезнянське відділення міліції

Виклик надійшов о 1 год. 29 хв. на станцію екстреної медичної допомоги в смт Великий Березний, куди одразу ж зразу виїхала бригада екстреної медичної допомоги. На місце події бригада медиків прибула через 7 хвилин з моменту прийняття виклику, повідомил у прес-службі Управління охорони здоров'я Закарпатської ОДА.

На жаль, такі інциденти не поодинокі. Серед найгучніших випадків: у червні 2015 року напад ромів села Концово на автомобіль ЕМД та автомобіль наряду міліції, яка приїхала на місце події (пошкоджені обидва автомобілі); у грудні 2015 року - напад із сокирою на працівників бригади Ужгородської ПЕМД з боку циганського населення с.Концово (пошкодження нового санітарного автомобіля «Пежо»). Медики скаржаться на постійні погрози в бік працівників служби екстреної медичної допомоги області з боку ромського населення, надання медичної допомоги відбувається в обставинах, небезпечних для життя та здоров’я виїзної бригади.

http://transkarpatia.net/

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат