Доброго ранку, любі читачі!

Rionews 02.03.2016 07:00 ПОДІЇ

На календарі середа, 2 березня. Прокидайтеся в доброму гуморі, з горнятком ароматної кави, і нехай погода за вікном не впливає на ваш настрій. Приймайте з усмішкою всі подарунки долі, будьте вдячні їй за досвід. Смачного кавування й гарної середи!

Цитата дня:   Ми стаємо схожими на тих людей, з якими спілкуємося. Вибирайте своє оточення - якими ми не були б унікальними, воно все одно впливає на нас.

Роберт Де Ніро



Погода   2 березня 2016 року
по Закарпатській області: Хмарно, вночі часом дощ в гірських районах з мокрим снігом та снігом, вдень подекуди невеликі опади. Місцями туман. На окремих ділянках гірських доріг ожеледиця. Вітер південно-західний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 3° тепла - 2° морозу, вдень 3-8° тепла, в горах місцями вночі 2-7°, вдень 0-5° морозу.
по м. Ужгород: Хмарно, вночі часом дощ, вдень без істотних опадів. Слабкий туман. Вітер південно-західний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 1-3° тепла, вдень 6-8° тепла.




ІМЕНИНИ         2 березня. Володимир, Лев, Маріамна (Мар`яна), Маркіян, Мина, Роман, Федір




Цей день в історії

1796 — французький генерал Наполеон Бонапарт призначений головнокомандувачем так званою Італійською армією.
1836 — у містечку Вашингтон-на-Бразосі на з'їзді американців Техасу було проголошено незалежність цього штату від Мексики.
1918 — війська УНР і Німеччини витіснили більшовиків із Києва.




Що сьогодні буде в Ужгороді та краї


Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка картин Наталії Дідик.

«Доміон»
До 2 березня — “Боги Єгипту”, 3D. Поч. о 12.50, 18.30. “Зразковий самець-2”. Поч. о 15.00, 20.40. “Дедпул”. Поч. о 16.40. “Робінзон Крузо”, 3D. Поч. об 11.20. “Барбі: Шпигунська історія”. Поч. о 10.00. “Гордість, упередження і зомбі”. Поч. о 22.20.

Кінотеатр “5-й елемент”
До 2 березня —   “Зразковий самець-2”. Поч. о 10.00, 11.40, 16.05, 19.55. “Місячна афера”. Поч. о 10.00, 16.15. “Боги Єгипту”, CineMAX 3D. Поч. о 10.00, 15.00, 18.00, 20.25. “Нові пригоди Аладдіна”. Поч. об 11.30, 19.20. “Гордість, упередження і зомбі”. Поч. об 11.55, 21.45. “Перната банда”. Поч. о 13.15, 14.45. “Робінзон Крузо”, CineMAX 3D. Поч. о 13.25, 16.50. “В активному пошуку”. Поч. о 14.00. “Політ золотої мушки”. Поч. о 17.50. “Дедпул”, CineMAX. Поч. о 18.25, 22.15. “Агенція знайомств № 1”. Поч. о 21.05. “Театр примар”. Поч. о 22.30.

“Перемога”
До 2 березня — “Боги Єгипту”, 3D. Поч. о 16.20, 22.15. “Барбі: Шпигунська історія”. Поч. о 10.00. “Зразковий самець-2”. Поч. о 13.05, 18.40, 20.30. “Робінзон Крузо”. Поч. об 11.30, 14.50.

Художній музей імені Бокшая
Ретроспективна виставка творів народного художника України Юрія Герца.
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Постійно діюча експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

Галерея «Ужгород»
Виставка "Графічне Закарпаття".
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Мистецький центр «Галерея Ілько»
Вернісаж проекту Тараса Табаки “Егоїст”.
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Провулок «Гірчичне зерно» (Ужгород)
Виставка «Переселенці на Закарпатті: життя без стереотипів».

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
І поверх. Природа Закарпаття.
Археологія. Наш край у первісні часи.
«Inter arma silent musae» («Між гарматами музи мовчать») про участь закарпатців у подіях Євромайдану та бойових діях у зоні АТО.
Виставка «Час розкидати каміння. Час збирати каміння» (з фондової колекції годинників ЗКМ).
ІІ поверх. Древній замок над Ужем та з історії Ужгородського замку.
З історії Ужгородської духовної семінарії.
Закарпаття у період Другої світової війни.
Ікони та стародруки XVI — початку XX ст.
Графи Шенборни та Закарпаття.
Меблі XVIII — початку XX століття
Холодна і вогнепальна зброя XVI — початку XX століття (з фондової колекції музею).
Закарпаття між двома Світовими війнами.
Карпатська Україна.
Меморіальна кімната-музей Президента Карпатської України Августина Волошина.
«Погано бути чужинцем у власній батьківщині», присвячена зачинателеві музейної справи краю Тиводарові Легоцькому.
Народні музичні інструменти Закарпаття.
ІІІ поверх. Народний одяг Закарпаття.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки на наступний 2016-й рік

Овен   Сьогодні напружена домашня атмосфера спонукає Вас провести вечір у товаристві друзів. Якщо вирішується житлове питання, то необхідно буде "покрутитися", щоб не залишитися в дурнях. Успішні знайомства і поїздки.
Телець Сьогодні день буде напруженим з самого ранку. Можливо, ви відчуєте біль у ділянці шлунка. Тим, хто страждає хворобами шлунка рекомендується виключити зі свого меню солоне і гостре. Будьте обережнішими у фінансових справах.
Близнюки   Сьогодні Ви організовані, зібрані, здатні виконати велику роботу. У другій половині дня суворіше дотримуйтесь дієти. Вдалий день для відвідування державних установ - отримаєте чіткі і кваліфіковані консультації фахівців, без зволікань зважаться важливі справи. Але не приймайте все так близько до серця.
Рак Сьогодні прийде складний час, коли ви можете втратити підтримку, розуміння в звичному колі спілкування. Але разом з тим ви знайде нових союзників, надійних покровителів. Нехай ці відносини і не претендують на довговічність, але зараз вони вам знадобляться, як ніколи. Ви будете багато зустрічатися, вести переговори, сперечатися і відстоювати свої переконання.
Лев   Сьогодні проблемний день. Не забувайте, що перш ніж прийняти будь-яке рішення, необхідно уважно вивчити ситуацію. Ретельніше контролюйте зрослу вразливість, щоб уникнути сварок вдома. Успішним виявиться звернення до органів влади.
Діва Сьогодні, ви можете об'єднати навколо себе позитивне більшість, направити в потрібне русло колективна праця, а також переконливо впливати на інших особистим чарівністю. Ви безперечно сильна особистість, на яку захочуть бути схожим багато.
Терези Позитивний аспект цього дня - в послідовності будь-яких відновлювальних дій, починаючи від ремонтних робіт і закінчуючи оздоровленням організму. Все піде на користь, будь-які бодай якісь зусилля принесуть свої плоди. Має бути приймати гостей. Попереду - обов'язкова поїздка, пов'язана з відносинами батьки-діти.
Скорпіон Сьогодні слід бути тихіше води, нижче трави, так як багато хто буде надто емоційні. Швидше за все, вас чекають сьогодні матеріальну скруту. У другій половині дня вірогідні зустрічі з впливовими людьми.
Стрілець Сьогодні Ви зможете почати будь-яке складне справа, також протягом дня слід уникати категоричності суджень і індивідуальної роботи, що вимагає зосередженості. Клопоти про надбавку до зарплати можуть виявитися немарними. Любовні розчарування в теченіівсего дня будуть Вами переноситися з працею.
Козеріг День обіцяє Вам душевну рівновагу, сприяє заходам по зміцненню здоров'я. Сьогодні домашніх тварин вести до ветеринара не слід, по можливості відкладіть цей захід на кілька днів. Спілкування з близькими і коханими принесе задоволення, сміливо сьогодні призначайте побачення.
Водолій.   Сьогодні цілком можливі серйозні зміни в особистих справах. Вам можливо, доведеться чимало похвилюватися через те, що син або дочка повернеться додому занадто пізно. Якщо у Вас є друзі, з якими ви з якихось причин посварилися і давно не бачилися, запросіть їх в гості. Варто більше уваги присвятити себе, свого здоров'я.
Риби Сьогодні не робіть помилок на роботі. Звістка, яке сьогодні прийде до Вас, стане вельми несподіваним і радісним для всіх домочадців, удача в справах буде супроводжувати Вам на кожному кроці. Сьогодні також підвищиться небезпека харчових отруєнь, побутових травм, дорожніх аварій.


Усміхніться на початку нового дня!   :)


Сьогодні я знову спробував повернути свою дівчину. Але з тих пір, як вона переїхала до мене, її батьки перестали відповідати на дзвінки.


Хлопець знайомиться з дівчиною в Інтернеті.
- Опиши себе.
- Блондинка.
- Ясно ... А очі?
- Є.


- Семеро одного не чекають.
- Чекають, якщо в нього гроші.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат