Доброго ранку, любі читачі!

Rionews 19.02.2016 07:00 ПОДІЇ

На календарі п’ятниця, 19 лютого. Нехай ароматна ранкова кава сприяє хорошому настрою у цей день. Налаштовуйте себе на гармонійне завершення тижня й вдалі вихідні. Але передусім добре попрацюйте у п’ятницю, щоб безтурботно зустріти вихідні. Гарного дня!

Цитата дня:   Людина, якій Ви потрібні, завжди знайде спосіб бути поруч.

М. Лермонтов


Погода   19 лютого 2016 року
по Закарпатській області: Хмарно, вночі без істотних опадів, вдень часом дощ. Вночі та вранці місцями туман. Вітер південно-східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 4-9° тепла, в горах місцями близько 0°, вдень 6-11° тепла.
по м. Ужгород: Хмарно, вночі без істотних опадів, вдень часом дощ. Вночі та вранці слабкий туман. Вітер південно-східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 7-9° тепла, вдень 9-11° тепла.



ІМЕНИНИ         19 лютого – Олександр, Анатолій, Арсеній, Василь, Дмитро, Іван




Цей день в історії

1878 — Томас Едісон запатентував фонограф.
1986 — запущена радянська орбітальна станція «Мир».
1992 — Верховна Рада України затвердила тризуб як малий герб України.



Що сьогодні і на вихідних буде в Ужгороді та краї

Філармонія
21 лютого — концерт «Весні назустріч» за участі Заслуженого артиста України Олександра Садварія, Ольги Свиди, Василини Голянич, Галини Сакалош та Іштван Кекерченя. Поч. о 16.00.

Спорткомплекс “Юність” (Ужгород, вул. Заньковецької, 5)
20—21 лютого — Кубок України з художньої гімнастики.

Ужгород, пл. Народна
22 лютого — Марш гідності, приурочений до Дня Героїв Небесної сотні. Поч. о 16.00.

Закарпатський обласний театр драми і комедії (Мукачево, пл. Миру, 1)
21 лютого — казка для дітей “Принцеса без горошини”. Поч. о 12.00. Трагікомедія на дві дії “Краплина ніжності”. Поч. о 17.00.

«Доміон»
До 24 лютого —   “Дедпул”. Поч. о 17.20, 20.40 “День виборів—2”. Поч. о 15.40, 19.00. “Робінзон Крузо”, 3D. Поч. об 11.20, 14.10. “Барбі: Шпигунська історія”. Поч. о 10.00, 12.50. “Гордість, упередження і зомбі”. Поч. о 22.30.

Кінотеатр “5-й елемент”
До 23 лютого — “Робінзон Крузо”, CineMAX 3D. Поч. о 10.00, 11.30, 13.05, 16.25. “В активному пошуку”. Поч. о 10.00, 14.00, 20.05. “Ведмеді Буни”. Поч. о 10.00, 15.05. “30 побачень”. Поч. об 11.30, 18.25. “Гра на зниження”. Поч. о 11.55.   “Нові пригоди Аладдіна”. Поч. о 13.15, 16.35, 19.55. “Кунг-Фу Панда-3”, CineMAX 3D. Поч. о 14.40. “Гордість, упередження і зомбі”. Поч. о 15.55, 21.50. “Дедпул”, CineMAX. Поч. о 18.00, 20.00, 22.00. “Хтивий дідусь”. Поч. о 18.10. “50 відтінків чорного”. Поч. о 21.40.

“Перемога”
До 24 лютого — “Проти шторму”. Поч. о 10.00. “Барбі: Шпигунська історія”. Поч. о 12.00, 17.00. “Дедпул”. Поч. о 19.55. “В активному пошуку”. Поч. о 15.00, 21.50. “Робінзон Крузо”. Поч. о 13.25, 18.20.

Облмуздрамтеатр
21 лютого — “Велике жабеня”. Поч. о 12.00. “Пригоди бравого солдата Швейка”. Поч. о 18.00.

«Бавка»
21 лютого — “Кішки-мишки та сиру трішки”. Поч. об 11.00 та 13.00.

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка картин Наталії Дідик.


Художній музей імені Бокшая
Виставка лауреата Шевченківської премії Володимира Микити з нагоди 85-річчя.
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Виставка сучасних ікон “Стрітенські зустрічі”, приурочена до Стрітення Господнього.
Постійно діюча експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

Картинна галерея (Мукачево, пл. Федорова, 5)
До 26 лютого — виставка живопису Віктора Грабара.

Галерея «Ужгород»
Виставка лауреатів премії ім. Й. Бокшая та А. Ерделі.
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Мистецький центр «Галерея Ілько»
Вернісаж проекту Тараса Табаки “Егоїст”.
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Провулок «Гірчичне зерно» (Ужгород)
Виставка «Переселенці на Закарпатті: життя без стереотипів».

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
І поверх. Природа Закарпаття.
Археологія. Наш край у первісні часи.
«Inter arma silent musae» («Між гарматами музи мовчать») про участь закарпатців у подіях Євромайдану та бойових діях у зоні АТО.
Виставка «Час розкидати каміння. Час збирати каміння» (з фондової колекції годинників ЗКМ).
ІІ поверх. Древній замок над Ужем та з історії Ужгородського замку.
З історії Ужгородської духовної семінарії.
Закарпаття у період Другої світової війни.
Ікони та стародруки XVI — початку XX ст.
Графи Шенборни та Закарпаття.
Меблі XVIII — початку XX століття
Холодна і вогнепальна зброя XVI — початку XX століття (з фондової колекції музею).
Закарпаття між двома Світовими війнами.
Карпатська Україна.
Меморіальна кімната-музей Президента Карпатської України Августина Волошина.
«Погано бути чужинцем у власній батьківщині», присвячена зачинателеві музейної справи краю Тиводарові Легоцькому.
Народні музичні інструменти Закарпаття.
ІІІ поверх. Народний одяг Закарпаття.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки на наступний 2016-й рік

Овен   Прекрасний і енергійний день, особливо для тих, хто прагне реалізувати свій потенціал і отримати якомога більше користі. Проте тим, кому нездоровиться, краще за все проявляти менше активності і зосередитися виключно на одужанні. Кохані порадують і підтримають тебе у скрутний час.
Телець Постарайся не перебільшувати свої можливості і реально оціни ситуацію. Якщо бачиш, що потрібно діяти – заручись підтримкою фахівців. Тобі не варто економити на тих, хто може допомогти тобі у складній ситуації. Будь гнучкою в переговорах.
Близнюки   Сьогодні тобі варто більше уваги приділити своїм рідним і близьким. Чим більше ти віддаєш, тим більше отримуєш. Прекрасний день для тих, хто прагне до творчої самореалізації. Не бійся демонструвати свої таланти суспільству. Додай більше ентузіазму.
Рак{/b Прекрасний день для тих, хто прагне налагодити стосунки і відновити атмосферу миру і взаєморозуміння. Але пам'ятай, що дисципліну ніхто не скасовував. Тому обов'язково обумовлюй свої потурання. Інакше ти опинишся у великому мінусі. Нічого не роби, якщо ти натомість нічого не отримаєш.
Лев   Прекрасний день для тих, хто прагне до самореалізації і внутрішньої гармонії. Можливо, ти вже стоїш на півдорозі до свого покликання і втілення в життя своїх ідей. Тобі не варто змінювати плани, навіть якщо обставини вимагають невеликої перерви. Постарайся ще раз тверезо поглянути на свої цілі і методи дії.
Діва Прекрасний день для тих, хто прагне до вирішення низки поточних питань. Якщо ти чесно і самовіддано присвятиш цій меті весь свій час і бажання – на тебе чекає успіх. Тобі не варто сьогодні сумувати і опускати руки. Ще трохи і ти отримаєш законні вихідні. Проте якщо бачиш, що не встигаєш або не справляєшся – звернись до фахівців, колег або друзів за підтримкою. Пам'ятай, що один в полі не воїн.
Терези Сьогодні на тебе чекає сповнений гармонії і кохання вечір. Тому, якщо у тебе поганий настрій, а судячи з усього, таке може бути – постарайся стримати його, щоб не зіпсувати всі найпотаємніші моменти цього дня. Краще навпаки – прислухайся до бажань коханої людини і зроби так, як вона про це мріє.
Скорпіон Слушний день, особливо для тих, кого сьогодні чекають на звану вечерю. Напевно ти отримаєш змогу познайомитися і подружитися з неординарними і цікавими особами. Тому тобі варто поводитися стриманіше, щоб не відштовхнути від себе людей, які відіграють чималу роль у твоєму житті і у твоїй сфері діяльності.
Стрілець Прекрасний день для тих, хто прагне нарешті досягти певної стабільності у своєму житті. Проте пам'ятайте, що зараз твоїм козирем може стати лише терпіння. Не відмовляйся від своїх цілей, навіть якщо зазнала невдачу, і пам'ятай, що виграє той, хто здатен чекати. Не спиняйся на півдорозі. У будь-якому випадку ти отримала цей час, щоб випробувати свою упевненість у собі і своїх бажаннях.
Козеріг Сьогодні на тебе чекає складний день, коли варто більше часу приділити переговорам і компромісам. Пам'ятай, що ти не маєш працювати, доводячи себе до збитків. Досягай компромісів за умови поступок з іншого боку. Водночас тобі не варто відмовлятися від своїх планів. День передбачає наявність високої відповідальності.
Водолій.   Тобі не варто перейматися через дурниці. Пам'ятай, що вовк не такий страшний, як про нього розповідають. Намагайся самостійно розібратися в ситуації і прийняти рішення. Лише так ти отримаєш змогу з упевненістю дивитися в майбутнє і без проблем пояснити собі і оточенню свій вибір. Не варто робити з мухи слона.
Риби Сьогодні тобі стане у пригоді ваша інтуїція. Тому не варто розгублюватися в складних ситуаціях. Навпаки, постарайся розслабитися і прислухатися до свого внутрішнього голосу. Не поспішай з висновками. Тобі варто проявити терпіння і витримку. Не приймай поспішних рішень - це невиправдано.


Усміхніться на початку нового дня!   :)

Дві блондинки в гуртожитку. Одна пролила кип'яток на підлогу та й каже:
- Як цю воду витерти, вона ж гаряча.
Друга каже:
- А ти долий холодної і витирай.


Коли він їй запропонував зустрічатися, вона впала зі стільця, стрибала на ліжку, хвилин 15 бігала по квартирі від щастя і відповіла "Я подумаю".


- Ну чому, скажи мені, чому в мене не росте борода? Мені ж уже 25 років!
- Маша, заспокойся.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат