На територію Закарпаття не впускають російські фури

admin 12.02.2016 09:55 ПОЛІТИКА

Активісти розпочали безстрокову акцію з блокування російських фур при в”їздах в Закарпатську область.


Перед селом Нижні Ворота (вище поста) Воловецького району зібралося декілька десятків учасників АТО, волонтерів, активістів “Карпатської Січі”, які зупиняють   торгівельний   транспорт   з російськими номерами. Деякі фури   розвертаються та їдуть у зворотньому напрямку, інші   просто зупиняються   і чекають, що буде   далі. Акція проходить   ввічливо та спокійно, за нею спостерігають правоохоронці.
Протестувальники заявили про створення блок-постів, де чергуватимуть, «доки російський окупант не буде визнаний країною-агресом, не отримає заборону на розміщення свого бізнесу на українській землі і доки влада не перекриє торгівлю з Росією».

Нагадаємо, днями Польща заявила про заборону в’їзду в свою державу російським фурам, відтак вони активно користуються кордоном між Закарпаттям і Словаччиною та Угорщиною.

http://www.trubyna.org.ua/

+++++++++++++++++++

Як відомо, нещодавно Польща заборонила заїзд російських фур на свою територію. Під час цієї блокади серед каміонників сталася надзвичайна ситуація.

За повідомленням patrioty.org.ua, далекобійник з Росії повісився прямо в фурі, не витримавши проблем із закриттям російсько-польського кордону

​Загиблий чоловік боявся звільнення і можливих фінансових проблем, пов'язаних з простоєм фури.​

Трагедія сталася в прикордонному литовському місті Клайпеді, де уродженець Пскова наклав на себе руки прямо в кабіні фури. Він стояв в черзі разом з сотнями інших великих вантажівок, чекаючи поромного навантаження. Про це пише Диалог, інформують Патріоти України.

Російські фури прямували до німецького Кіля, сотні вантажівок скупчилися в пробці на вулиці Кайрю. Звідси починалася черга на переправу.

43-річний далекобійник повісився, бо дуже переживав: він говорив своїм колегам, що боїться проблем з начальством, хоча фура простоювала не з його вини.

Цей ажіотаж викликаний тим, що на фоні взаємних санкцій Росія і Польща не змогли прийти до компромісу з митного режиму.

Російські водії-далекобійники вирішили, що через Клайпеду їм простіше буде виїжджати до Західної Європи, але поромна переправа виявилася нездатною оперативно пропускати величезний потік вантажного транспорту.

Уже тиждень далекобійники з РФ стоять тут в черзі, ночують, їдять і сплять в кабінах своїх фур.

http://patrioty.org.ua/society/108199.html

ТАК ЩО, ХЛОПЦІ-ПАТРІОТИ, БУДЬТЕ НЕ ЛИШЕ ВВІЧЛИВИМИ, АЛЕ Й УВАЖНИМИ.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат