Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 06.01.2016 07:00 ПОДІЇ

На календарі середа, 6 січня. Нехай ваш ранок буде гармонійним   разом з горнятком ароматної кави, улюбленими солодощами й цікавими розмовами з близькими людьми. Запрограмовуйте себе на вдалий день, вірте у диво – й воно обов’язково настане. Гарної середи й щасливого вам Різдва!

Цитата дня:   Прийде час, коли ти вирішиш, що все скінчено. Це і буде початком.

Луїс Ламур

Погода   6 січня 2016 року
по Закарпатській області: Хмарно з проясненнями, місцями невеликий сніг та мокрий сніг. Вночі та вранці місцями слабкий туман. На дорогах більшої частини території ожеледиця. Вітер північно-східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 4-9° морозу, вдень 4° тепла - 1° морозу.
по м. Ужгород: Хмарно з проясненнями, вночі невеликий сніг, вдень невеликі опади. Вночі та вранці слабкий туман. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 4-6° морозу, вдень 2-4° тепла.


ІМЕНИНИ     6 січня – Артем, Євгенія, Інокентій, Клавдія, Микола, Сергій.


Цей день в історії

1681 — перший опис матчу з боксу, що відбувся в Англії між дворецьким і м'ясником герцога Альбемарльського.
1709 — полки Карла ХІІ та Івана Мазепи почали штурм Веприка.
1838 — у місті Моррістаун (штат Нью-Джерсі, США) в майстернях чавуноливарного заводу Спідуелла Семюел Морзе разом з Альфредом Вайлем уперше продемонстрував свій телеграфний аппарат, над яким працював впродовж кількох років.


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

Облмуздрамтеатр
6 січня — “Мишачий король”.   Поч. об 11.00 та 14.00.

«Доміон»
До 6 січня — “Добрий динозавр”, 3D. Поч. о 10.00, 13.10, 16.30. “Страшилки”. Поч. о 18.10. “Зоряні війни. Пробудження сили”, 3D. Поч. о 20.00.   “На гребені хвилі”, 3D. Поч. о 22.20. “Крампус: Викрадач Різдва”, 3D. Поч. о 14.50. “Снупі й Чарлі Браун: Дрібнота в кіно”, 3D. Поч. об 11.40.

Кінотеатр «5-й елемент» (2 зали)
1—6 січня — “Іван Царевич і Сірий Вовк—3”. Поч. о 10.00, 12.50, 17.10, 18.40. “Снупі й Чарлі Браун: Дрібнота в кіно”, 3D. Поч. о 10.00.   “Добрий динозавр”, CineMAX 3D. Поч. о 10.00, 11.25, 13.15, 16.00, 17.00. “Богатирка”. Поч. об 11.25, 15.45. “Страшилки”, CineMAX 3D. Поч. о 12.00, 15.10, 17.55. “На гребені хвилі”, CineMAX 3D. Поч. о 13.55, 18.55, 22.15. “Снігова битва “. Поч. о 14.20. “Зоряні війни: Пробудження сили”, CineMAX 3D. Поч. о 19.50, 22.50.   «Все як ти захочеш». Поч. о 20.10. “Тепер я буду любити тебе”. Поч. о 20.55.

“Перемога”
До 6 січня —   “Добрий динозавр”, 3D. Поч. о 10.10, 14.20, 18.00. “Зоряні війни: Пробудження сили”, 3D. Поч. о 12.00. “Страшилки”. Поч. о 16.10, 19.50. “Ніч перед похміллям”. Поч. 21.40.

Галерея «Ужгород»
“Різдвяна виставка”.
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Мистецький центр «Галерея Ілько»
Виставка творів Івана Ілька.
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Провулок «Гірчичне зерно» (Ужгород)
Виставка «Переселенці на Закарпатті: життя без стереотипів».

Художній музей імені Бокшая
Виставка товариства ім. І. Ревеса.
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка Наталії Грабар «На живо».

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Виставка стародруків й ікон XVIII – початку XX ст.
Виставка «Час розкидати каміння. Час збирати каміння» (з фондової колекції годинників ЗКМ).
Нова експозиція «Inter arma silent Mysae» («Між гарматами музи мовчать») про участь закарпатців у подіях Євромайдану та бойових діях у зоні АТО.
Нова експозиція «Погано бути чужинцем у власній Батьківщині», присвячена зачинателю музейної справи краю Тиводару Легоцькому.
Виставка академічного художника Мікулаша Клімчака, найбільш відомого творця кирило-мефодіївської тематики в образотворчому мистецтві Словаччини.
Нова фотовиставка Спілки фотохудожників Закарпаття відомого словацького фотографа Мікулаша Аврелія Керестені.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постійно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена Закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки на наступний 2016-й рік

Овен   Початок дня буде складним, старайся уникати конфліктів. Твої партнери можуть принести додаткові клопоти. У другій половині дня відмовся від поїздок і дальніх переміщень. Тобі потрібно заспокоїтися і зайнятися монотонної діяльністю. Увечері варто випити заспокійливий трав'яний чай, щоб зняти стрес.
Телець У першій половині дня можуть виникнути перешкоди для намічених планів. Не варто перейматися, довірся перебігу подій. У другій половині дня намагайся не втручатися в суперечки між колегами. Твій керівник буде агресивно налаштований, постарайся стримувати свої емоції. Увечері тобі потрібно обов'язково прогулятися перед сном.
Близнюки   Вранці можуть виникнути проблеми з сусідами. Не варто заглиблюватися в конфлікт, будь терпимою до побутових дрібниць. У другій половині дня уважно читай всі документи. Тобі вдасться викрити нечесного працівника. Вільний час варто присвятити догляду за своєю зовнішністю.
Рак. У першій половині дня стережись авантюристів і наполегливих незнайомців. Тобі потрібно відмовитися від тих проектів, які давно не приносять результатів. У другій половині дня твої колеги можуть проявити інтерес до нових ідей. Зібравши навколо себе команду однодумців, ти отримаєш гарний результат. Вільний час варто присвятити спілкуванню зі своїми друзями.
Лев   Сьогодні тобі доведеться відстоювати свої інтереси. Не можна здаватися перед виникненням перешкод. У другій половині дня можуть виникнути складнощі у спілкуванні з новими партнерами. Тобі потрібно звернутися по допомогу до керівництва. Вільний час присвяти зміцненню свого здоров'я.
Діва У першій половині дня можуть виникнути складнощі, пов'язані з проблемами родичів. Звернися по допомогу до старого друга. У другій половині дня на тебе чекає приємна звістка від партнерів. Твій керівник допоможе втілити в реальність нові ідеї. Увечері варто провести бесіду зі своїми однодумцями, щоб знайти правильне рішення.
Терези У першій половині дня твої дії будуть обмежені. Не варто вступати в конфлікт із керівництвом. Тобі потрібен час, щоб все стало на свої місця. У другій половині дня стережись інтриг з боку заздрісників і недоброзичливців. Тобі потрібна порада досвідченого професіонала, щоб не припуститися помилки.
Скорпіон У першій половині дня на тебе чекає гарна звістка від старих партнерів. Відновивши ділові контакти, ти отримаєш хороші результати. У другій половині дня тобі потрібно звернути увагу на отриману інформацію. Порадься зі своїм наставником, перш ніж прийняти важливе рішення. Увечері тобі варто зайнятися прибиранням і благоустроєм оселі.
Стрілець У першій половині дня можуть виникнути складнощі з колегами. Тебе спробують розсердити недоброзичливці. У другій половині дня ти отримаєш гарну звістку від партнерів. Використовуй вдалий шанс для обговорення своїх планів із керівництвом. Увечері стережися гучних місць і незнайомих людей.
Козеріг Сьогодні на тебе чекає насичений день з гарними результатами. Про твої досягнення дізнається впливова особа. У другій половині дня можуть виникнути складнощі в роботі офісної техніки. Покладайся на перебіг подій і довіряй Долі. Вільний час присвяти оновленню свого гардеробу.
Водолій.   Сьогодні не варто приймати однозначних рішень. Піддавшись емоціям, ти можеш припуститися помилки. У другій половині дня твій керівник здійснить перевірку. Намагайся виконувати свої обов'язки педантично і дисципліновано. Вільний час присвяти спілкуванню з родичами старшого покоління.
Риби У першій половині дня тобі потрібно відмовитися від авантюрних угод. Твої конкуренти можуть спровокувати конфлікт із керівництвом. Будь впевненою в своїх силах і відстоюй свою правоту. У другій половині дня на тебе чекає складна рутинна робота. Плани на вечір доведеться перенести, не варто через це засмучуватися.


Усміхніться на початку нового дня!   :)

- Мааамо, а знаєш скільки зубної пасти в одному великому тюбику?
- Ні, моє сонечко, не знаю...
- Від ванної кімнати, через всю вітальню, навколо дивану, до балкону і назад!


Вчителька на уроці:
- Діти, сьогодні ми будемо вивчати поведінку мавп... Чого ви дивитесь у вікно, там їх нема! Дивіться всі на мене!


- Лікарю, у мене щось болить.
- Ось вам якась таблетка.

Nie ma śniegu, może więc czas na rower?

Nie ma śniegu, może więc czas na rower?

Опубліковано Red Bull 28 грудня 2015 р.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат