Доброго ранку, любі читачі!

Rionews 11.02.2016 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні четвер, 11 лютого. Зустрічайте новий день з горнятком улюбленої кави. Нехай погода за вікном не псує вашого гармонійного ранку. Навіть найсильніший щось врешті закінчується й замість нього виходить сонечко. Тому хорошого вам настрою у четвер і корисних справ нині!

Цитата дня:   Любов найсильніша, вона здатна долати будь-які перешкоди і знегоди, готова чекати роками і терпіти, але врешті-решт любов перемагає.

"Любов за часів холери"- Габріель Гарсиа Маркес



Погода   11 лютого 2016 року
по Закарпатській області: Хмарно, вночі часом сильний дощ, в горах з переходом у дуже сильний мокрий сніг та сніг, вдень опади, в горах місцями сильні. Вночі та вранці місцями: туман, ожеледь, налипання мокрого снігу. Вночі та вранці на дорогах більшої частини території ожеледиця. Вітер південно-західний 7-12, місцями 15-20 м/с, вночі на високогір'ї пориви 30-35 м/с. Температура повітря вночі 3° тепла - 2° морозу, вдень 2-7° тепла, в горах місцями зниження вночі до 5°, вдень до 2° морозу.
по м. Ужгород: Хмарно, вночі часом сильний дощ, вдень дощ. Вночі та вранці слабкий туман. Вітер південно-західний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 1-3° тепла, вдень 5-7° тепла.




ІМЕНИНИ         11 лютого – Герасим, Дмитро, Іван, Ігнатій, Костянтин, Леонтій, Роман, Юліан.




Сьогодні також:
Всесвітній день хворих
День заснування держави (Японія)



Цей день в історії

1809 — Роберт Фултон запатентував пароплав
1826 — математик Микола Лобачевський публічно повідомив про створення неевклідової геометрії Лобачевського
1830 — створено Малоросійську комісію з виробництва цукру
1852 — Микола Гоголь кидає у вогонь рукопис другого тому «Мертвих душ».




Що сьогодні буде в Ужгороді та краї


Картинна галерея (Мукачево, пл. Федорова, 5)
До 26 лютого — виставка живопису Віктора Грабара.

Галерея «Ужгород»
Виставка лауреатів премії ім. Й. Бокшая та А. Ерделі.
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Мистецький центр «Галерея Ілько»
Вернісаж проекту Тараса Табаки “Егоїст”.
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Провулок «Гірчичне зерно» (Ужгород)
Виставка «Переселенці на Закарпатті: життя без стереотипів».

Художній музей імені Бокшая
Виставка лауреата Шевченківської премії Володимира Микити з нагоди 85-річчя.
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Постійно діюча експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
І поверх. Природа Закарпаття.
Археологія. Наш край у первісні часи.
«Inter arma silent musae» («Між гарматами музи мовчать») про участь закарпатців у подіях Євромайдану та бойових діях у зоні АТО.
Виставка «Час розкидати каміння. Час збирати каміння» (з фондової колекції годинників ЗКМ).
ІІ поверх. Древній замок над Ужем та з історії Ужгородського замку.
З історії Ужгородської духовної семінарії.
Закарпаття у період Другої світової війни.
Ікони та стародруки XVI — початку XX ст.
Графи Шенборни та Закарпаття.
Меблі XVIII — початку XX століття
Холодна і вогнепальна зброя XVI — початку XX століття (з фондової колекції музею).
Закарпаття між двома Світовими війнами.
Карпатська Україна.
Меморіальна кімната-музей Президента Карпатської України Августина Волошина.
«Погано бути чужинцем у власній батьківщині», присвячена зачинателеві музейної справи краю Тиводарові Легоцькому.
Народні музичні інструменти Закарпаття.
ІІІ поверх. Народний одяг Закарпаття.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки на наступний 2016-й рік

Овен   Овен може стати законодавцем тенденцій! Його енергійність, товариськість і життєлюбність забезпечать йому увагу оточуючих, які будуть жадібно ловити його слова. Овен готовий заразити ентузіазмом кого завгодно, ділячись зі слухачами свіжими ідеями і планами і надихаючи їх на нові справи. Одяг, як у Овна, захочеться носити, а озвучені ним ідеї - втілювати в життя. Так що завтра Овен без праці може заручитися підтримкою будь-яких своїх проектів і планів.
Телець Тельцю не варто рватися на перші ролі, це у нього все одно не вийде. Йому буде складно виявляти ініціативу, приймати рішення і відстоювати своє. Якщо Телець захоче просунутися вперед, то найрозумніше - робити це на пару з кимось. А ще краще для Тельця - допомагати тим, хто потребує його. Приєднайтесь до чужого робочого проекту, надайте підтримку близьким і рідним. У номінації «За кращу другу роль» ви завтра досягнете відмінних результатів!
Близнюки   Близнюки повинні приготуватися до сюрпризів! Вони потай чекали приводу, щоб порушити свій розклад дня, і можна не сумніватися: такий привід у них обов'язково з'явиться. Якісь події, новини або люди порушать звичний плин їх справ, змусивши змінити свої плани. Втім, Близнюки не пошкодують: трохи хаосу в житті їм не зашкодить. Тим більше що завтра цей хаос відкриє перед Близнюками нові дороги і нові можливості.
Рак. У Рака відкрився талант надаватися в потрібному місці в потрібний час. І що найголовніше - мати справу з потрібними людьми! Зірки гороскопу радять Раку залишити в своєму житті місце для нових ідей і нових знайомств, нехай навіть незапланованих і несподіваних. Якщо Рак буде повністю відкритий для спілкування, то завтра має шанс зустрітися з людиною, яка зробить в його світогляді маленький переворот, змусивши на багато речей поглянути по-новому.
Лев   Соціальна енергія Льва досягне піку: його ентузіазм і позитивний настрій забезпечать йому симпатії оточуючих. Це відмінний день для Лева, щоб залучити на свій бік людей: провести складні переговори, поставити крапку в конфлікті, заручитися підтримкою або просто завести приємне знайомство. Лев зуміє заразити співрозмовника своїм інтересом і змусить прислухатися до себе. Будь-яка його діяльність в цьому напрямку практично приречена на успіх!
Діва Діва в стані завоювати весь світ! Принаймні, саме на це вона буде налаштована. Найцікавіше, що її самовпевненість матиме під собою основу - Діва дійсно здатна завтра на багато. Її енергія не знатиме меж, а з словникового запасу зникне слово «неможливо». Людям, які стали на її шляху, можна лише поспівчувати: безжальна Діва буде подібна тещі з анекдоту, яка впала в басейн з крокодилами. Як то кажуть, ваші крокодили, ви їх і рятуйте.
Терези Життя надасть Вам чимало щасливих шансів, однак далеко не всіма з них вони зуміють скористатися! Справа в тому, що зірки гороскопу наділяють Ваги розслабленим настроєм і деякою повільністю - вони можуть просто не встигнути зреагувати на стрімко мінливу обстановку дня. Так що якщо Терези хочуть схопити за хвіст свою удачу, їм слід більш активно включитися в те, що відбувається і не ловити гав, дивлячись на всі боки!
Скорпіон Зірки гороскопу радять Скорпіону вийти за рамки звичних обмежень і бар'єрів, щоб зрозуміти - світ цікавіше, ніж той штучний світ, в якому він кожного дня звик крутитися! Невідкладні справи, рутина, побут - зазвичай у нього немає часу на те, щоб підняти голову і озирнутися. У   Скорпіона є відмінний шанс вирватися з буденної суєти, глянувши на багато звичні речі незамутненим, свіжим поглядом.
Стрілець Стрілець має всі шанси обзавестися новими знайомими, шанувальниками його таланту і просто потрапили під його чарівність людьми! Його енергія буде вирувати, змушуючи Стрільця перебувати в центрі подій і нерідко грати в них режисерську роль. Стрілець може на практиці зрозуміти секрет талановитого організатора: не варто витрачати час на те, щоб підібрати свій ключик до серця кожного. Досить знайти універсальні ходи, які припадуть до смаку більшості.
Козеріг Сила Козерога - в близьких людях, готових його підтримати. Якщо він звернеться за підтримкою до родичів і друзів, то отримає від них допомогу навіть більше, ніж очікував. Втім, рішення проблем - лише одна з можливостей цього дня. Будь-яка справа, яка Козеріг завтра влаштує зі своїми близькими, принесе йому не тільки радість, а й, можливо, конкретну користь. Влаштуйте дружню вечірку або просто зберіться в сімейному колі. Будьте щирі з тими, хто вам доріг, і вони в усьому підуть вам назустріч.
Водолій.   Водолій може раз у раз ловити на собі здивовані погляди: його неорганізованість буде написана у нього на обличчі. Ну а якщо по обличчю це буде не видно, вона вже точно проявиться в його суперечливих вчинках і роздумах про те, як йому краще вчинити. Водолій завтра сповнений діяльної енергії, так що не помітити його метань оточуючим буде просто неможливо! Доведеться потерпіти, поки Водолій не призведе свої розпатлані думки і почуття в порядок.
Риби Риб чекає сюрприз - в першу чергу, в фінансовому плані. Як і будь-який сюрприз, він не обов'язково повинен бути зі знаком «плюс». Почати з того, що Риби взагалі не будуть схильні займатися грошима, проте обставини зажадають уваги до них: протягом дня Риби можуть і знайти, і втратити. Премія, прибуток, відданий борг, програш чи непотрібна покупка - Рибам варто приготуватися до будь-яких несподіванок і бути обережніше з витратами, щоб не залишитися у програші.


Усміхніться на початку нового дня!   :)

Учитель запитує учнів:
- Діти, де ми можемо почути як розмовляють дерева?
- У лісі.
- У парку.
- У психлікарні.


Можна довіряти лише двом людям.
Собі і тому чуваку в дзеркалі.


- Любий, ти збираєшся приготувати вечерю?
- Так!
- Серйозно?
- З божою допомогою.
- Це як?
- Допоможеш, моя богине?

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат