Доброго ранку, любі читачі!

Rionews 10.02.2016 07:00 ПОДІЇ

На календарі середа, 10 лютого. Нехай горнятко ароматної кави пробуджує у вас нові ідеї і додає натхнення на їхнє здійснення. Запрограмовуйте себе на вдалий день. У вас обов’язково все вийде. Сумніви – це всього лише перешкоди на вашому шляху. Гарної середи!

Цитата дня:   Думка про те, що я скоро помру, — чудовий інструмент, який допоміг мені прийняти всі найважливіші рішення в житті. Думка про швидку смерть — найкращий спосіб позбутися ілюзії, що тобі є що втрачати. Ти вже ніби голенький, і немає причини не слідувати за веліннями свого серця. Смерть — це найкращий винахід життя.

Стів Джобс


Погода   10 лютого 2016 року
по Закарпатській області: Хмарна погода, вночі без істотних опадів, вдень дуже сильні дощі. Вітер південно-західний 7-12, місцями пориви 15-20 м/с, на високогір'ї 30-35 м/с. Температура повітря вночі 3-8°, вдень 5-10° тепла, у горах місцями протягом доби 1-3° тепла.
по м. Ужгород: Хмарно вночі без істотних опадів, вдень дуже сильний дощ. Вітер південно-західний 7-12 м/с. Температура вночі 6-8°, вдень 8-10° тепла.




ІМЕНИНИ         10 лютого Федір, Ольга, Володимир, Павло, Георгій, Ігнатій, Леонтій


Сьогодні також:
• Європейський день безпечного Інтернету



Цей день в історії

1635 — засновано Французьку Академію — провідне наукове товариство Франції, спеціалізоване у сфері французької мови та літератури
1789 — закон Йозефа II ліквідовував панщину у Галичині, Буковині, австрійській частині частині Волині
1810 — відбулося урочисте відкриття Одеської опери



Що сьогодні буде в Ужгороді та краї



Картинна галерея (Мукачево, пл. Федорова, 5)
До 26 лютого — виставка живопису Віктора Грабара.

«Доміон»
До 10 лютого — “Кунг-Фу Панда-3”, 3D. Поч. о 10.00, 13.20, 17.00. “Проти шторму”,   3D. Поч. об 11.30, 18.30. “Гра на зниження”. Поч. о   14.50, 20.30. “Усі дороги ведуть до Рима”. Поч. о 22.30.

Кінотеатр “5-й елемент”
До 10 лютого —   “Мучениці”. Поч. о 10.00, 20.45. “Гра на зниження”. Поч. о 10.00, 14.30, 20.05. “5-та хвиля”, CineMAX. Поч. о 10.15, 16.35. “П’ятдесят відтінків чорного”. Поч. об 11.20, 16.00, 19.10. “13 годин”. Поч. об 11.35. “Кунг-Фу Панда-3”, CineMAX 3D. Поч. о 12.25, 16.20, 18.00. “Лялька”. Поч. о 12.55, 22.05. “Проти шторму”, CineMAX 3D. Поч. о 14.05, 19.35. “Російський дятел”. Поч. о 14.35. “Антиганг”. Поч. о 17.35. “Captum (лат. Полон)”. Поч. о 18.40. “Хтивий дідусь”, CineMAX. Поч. о 21.45. “Усі дороги ведуть до Рима”. Поч. о 22.00.

“Перемога”
До 10 лютого —   “5-та хвиля”. Поч. о 10.00.“Кунг-Фу Панда-3”, 3D. Поч. о 12.00, 18.00.   “Проти шторму”. Поч. о 14.00, 19.50, 21.50. “Полон”. Поч. о 16.20.


Галерея «Ужгород»
Виставка лауреатів премії ім. Й. Бокшая та А. Ерделі.
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Мистецький центр «Галерея Ілько»
Вернісаж проекту Тараса Табаки “Егоїст”.
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Провулок «Гірчичне зерно» (Ужгород)
Виставка «Переселенці на Закарпатті: життя без стереотипів».

Художній музей імені Бокшая
Виставка лауреата Шевченківської премії Володимира Микити з нагоди 85-річчя.
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Постійно діюча експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
І поверх. Природа Закарпаття.
Археологія. Наш край у первісні часи.
«Inter arma silent musae» («Між гарматами музи мовчать») про участь закарпатців у подіях Євромайдану та бойових діях у зоні АТО.
Виставка «Час розкидати каміння. Час збирати каміння» (з фондової колекції годинників ЗКМ).
ІІ поверх. Древній замок над Ужем та з історії Ужгородського замку.
З історії Ужгородської духовної семінарії.
Закарпаття у період Другої світової війни.
Ікони та стародруки XVI — початку XX ст.
Графи Шенборни та Закарпаття.
Меблі XVIII — початку XX століття
Холодна і вогнепальна зброя XVI — початку XX століття (з фондової колекції музею).
Закарпаття між двома Світовими війнами.
Карпатська Україна.
Меморіальна кімната-музей Президента Карпатської України Августина Волошина.
«Погано бути чужинцем у власній батьківщині», присвячена зачинателеві музейної справи краю Тиводарові Легоцькому.
Народні музичні інструменти Закарпаття.
ІІІ поверх. Народний одяг Закарпаття.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки на наступний 2016-й рік

Овен   Життєва енергія Овна буде перебувати на спаді. Навіть при всьому бажанні йому не вистачить сил розібратися з усіма справами і на роботі, і вдома! До тих же справах, за які Овен все-таки візьметься, він буде схильний застосовувати досить консервативний підхід, аж до рішення законсервувати ту чи іншу проблему до кращих часів. Як віддушини зірки гороскопу рекомендують Овна відвідати завтра якусь мистецький захід - чуже натхнення допоможе йому поповнити свій запас енергії.
Телець Телець зуміє багато чого досягти, діючи консервативно, проте це здатне привести його в тугу. Все як завжди - це так нудно! Тому зірки гороскопу радять Тельцю підняти собі настрій невеликими змінами. Поговоріть з друзями про те, як вони роблять своє життя яскравішим. Можливо, вони порадять вам відмінний фільм, новий магазин або запросять на вечірку. Добре, якщо в особистому житті Тельця завтра будуть присутні експерименти, а на роботі - застосовуватися тільки перевірені методи.
Близнюки   В будь-якій справі найкращий варіант дій для Близнюків - той, який перевірений досвідом, часом і ними самими. Зірки гороскопу схиляють їх мислити саме в цьому напрямку, так що будь-яка спроба поекспериментувати навряд чи вдасться. Більше того, вона навряд чи взагалі прийде їм в голову! Зате всі старі добрі перевірені шляхи перед ними відкриті. Консервативними методами завтра Близнюки досягнуто більшого, ніж самим блискучим експромтом!
Рак. Раку слід приготуватися до того, що оточуючі будуть його повчати. Цілком можливо, в цей день Раку доведеться брати участь не в одній нудною бесіді, в якій йому буде відведена роль безсловесного слухача і ківателя головою. Особливо не варто завтра ділитися з навколишнім новими ідеями або планами. У кращому випадку Рак зустрінеться з іронією або легкої критикою на свою адресу, в гіршому - піддасться безжальним нападкам.
Лев   Лев буде знаходитися в дисонансі з оточуючими. Їх дії можуть здаватися йому нерішучими, а вжиті заходи - напівзаходами. У свою чергу, оточуючих лякатиме у Леві його стрімкість, натиск і «революційні» замашки. Льву доведеться змиритися з тим, що переконати завтра нікого не вдасться, так що якщо він на 100% впевнений в своїх планах - доведеться діяти самостійно. Або перенести якісь проекти на інший день.
Діва Яке б рішення не було потрібно прийняти завтра Діві, це навряд чи вийде: їй буде неймовірно важко зробити остаточний вибір. Причому чим більше швидких і рішучих дій буде вимагати від неї обстановка, тим більше Діва буде сповільнювати свій темп, аж до повної зупинки. Втім, якщо навколишні завтра не стануть квапити її і створювати навколо суєту, Діва буде діяти продумано і чітко. Але дуже-дуже повільно. І не треба за це її засуджувати.
Терези Ваги будуть до всього шукати практичний, навіть прагматичний, підхід. Це стосується навіть романтичних відносин: якби Ваги завтра купували подарунок для коханої людини, то замість букета подарували б апельсинове дерево в горщику, а замість біжутерії - річ, потрібну в господарстві. Причому подарунок навряд чи був би дорогим: день не хилить Ваги кидатися грошима. Зате такий діловитий настрій здатний допомогти їм завтра вирішити практично будь-яку побутову проблему.
Скорпіон Скорпіона чекає спокійний день, коли можна нікуди не поспішати, - справи йдуть своєю чергою, не вимагаючи суєти. Можливо, комусь неспішний плин подій може здатися нудним, однак якщо Скорпіон буде до цього готовий, то зуміє провести час з користю. Зірки гороскопу радять йому витратити цей день на себе, цілком присвятивши його індустрії моди і краси. Фітнес на послезавтрак, шопінг на обід і розслаблююча ванна на вечерю - завдяки такому меню Скорпіон зустріне новий день у всеозброєнні!
Стрілець Справи і думки Стрільця будуть пов'язані з його близькими людьми - родичами або друзями. Можливо, у когось з них існують проблеми, які Стрілець може допомогти їм вирішити або в яких здатний надати моральну підтримку. Зірки гороскопу радять Стрільцю не нехтувати своїм почуттям обов'язку. Завтра - день, коли йому варто, якщо потрібно, пожертвувати особистим часом або навіть робочими справами заради того, щоб підтримати близьку людину.
Козеріг Козеріг ризикує занудьгувати. День наділяє його активністю, однак ситуація буде складатися так, що він навряд чи зуміє повною мірою її реалізувати. Події і на роботі, і вдома вимагатимуть від Козерога неквапливого ритму ведення справ, так що йому волею-неволею доведеться йому підкоритися. Втім, у цього є і свої плюси. Якісь справи, які Козеріг не зміг би вирішити з наскоку, завтра почнуть просуватися вперед, завдяки його спокійного, вдумливого підходу.
Водолій.   Водолія будуть займати питання домашнього побуту і сімейного бюджету - він зробить все, щоб привести їх у порядок! Крім того, день корисно провести за обмірковуванням фінансових планів і справ: будь-які авантюрні проекти, на кшталт вкладення грошей в невідомий банк, Водолій відразу ж отметет. Якщо ж Водолій запланував витрати - наприклад, на літній відпочинок - саме час подумати про те, скільки грошей на це потрібно і де їх взяти. Якщо їх треба накопичити, почніть це робити завтра, - більш вдалого дня для цього не знайти!
Риби Риби будуть сповнені енергії і сил, але, щоб не налякати оточуючих своїм натиском, їм доведеться це приховувати. День зажадає від них неквапливого ритму і зважених, консервативних рішень, так що Рибам доведеться балансувати на грані обережності і рішучості, щоб хоч якось просунутися в справах. Втім, завдяки цьому, ймовірність наробити помилок буде вкрай низька. Нехай Риби завтра доб'ються меншого, ніж очікували, зате вже точно не зможуть нічого зіпсувати.


Усміхніться на початку нового дня!   :)

А крім горілки, чим ти вчора свою дівчину пригощав?
- Нуууу, червоною рибою ...
- Ого! Сьомга, форель?
- Кілька в томаті!


- Чому ти плачеш, хлопчику?
- Мама сказала татові, що він козел. Тато відповів мамі, що вона курка.
- Ну і що?
- А хто ж тоді я?!


Жуйка Orbit зміцнює не тільки зуби але і парти в школі.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат