Доброго ранку, любі читачі!

Rionews 08.02.2016 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні понеділок. 8 лютого. Прокидайтеся в доброму гуморі й заряджайтеся горнятком ароматної кави. Успішно плануйте новий день і здійснюйте все задумане. Завжди прагніть кращого і не сидіть склавши руки. Вдалого вам понеділка!

Цитата дня:   Єдиний секрет щастя: люби те, що робиш.

Бруно Ферреро "365 коротких історій для душі"

Погода 8 лютого 2016 року
по Закарпатській області: Мінлива хмарність, вночі без опадів, в кінці дня місцями в горах невеликі опади. Вітер південно-східний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 3° тепла - 2° морозу, в горах місцями до 5° морозу, вдень 7-12° тепла, на високогір'ї 2-4° тепла.
по м. Ужгород: Мінлива хмарність, без опадів. Вітер південно-східний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 0-2° тепла, вдень 9-11° тепла.



ІМЕНИНИ     8 лютого – Аркадій, Гавриїл, Давид, Іван, Йосип, Климентій



Цей день в історії

1106 — великий князь Київський Володимир Мономах склав «Повчання» — перший дидактично-художній твір княжої Русі
1587 — після 19 років ув'язнення у замку Фотерінгей за звинуваченням у змові проти королевиАнглії Єлизавети I страчена колишня шотландська королева і претендентка на англійський престолМарія Стюарт
1600 — суд інквізиції виніс смертний вирок Джордано Бруно



Що сьогодні буде в Ужгороді та краї


«Доміон»
До 10 лютого — “Кунг-Фу Панда-3”, 3D. Поч. о 10.00, 13.20, 17.00. “Проти шторму”,   3D. Поч. об 11.30, 18.30. “Гра на зниження”. Поч. о   14.50, 20.30. “Усі дороги ведуть до Рима”. Поч. о 22.30.

Кінотеатр «5-й елемент» (2 зали)
До 10 лютого —   “Мучениці”. Поч. о 10.00, 20.45. “Гра на зниження”. Поч. о 10.00, 14.30, 20.05. “5-та хвиля”, CineMAX. Поч. о 10.15, 16.35. “П’ятдесят відтінків чорного”. Поч. об 11.20, 16.00, 19.10. “13 годин”. Поч. об 11.35. “Кунг-Фу Панда-3”, CineMAX 3D. Поч. о 12.25, 16.20, 18.00. “Лялька”. Поч. о 12.55, 22.05. “Проти шторму”, CineMAX 3D. Поч. о 14.05, 19.35. “Російський дятел”. Поч. о 14.35. “Антиганг”. Поч. о 17.35. “Captum (лат. Полон)”. Поч. о 18.40. “Хтивий дідусь”, CineMAX. Поч. о 21.45. “Усі дороги ведуть до Рима”. Поч. о 22.00.


«Перемога»
До 10 лютого —   “5-та хвиля”. Поч. о 10.00.“Кунг-Фу Панда-3”, 3D. Поч. о 12.00, 18.00.   “Проти шторму”. Поч. о 14.00, 19.50, 21.50. “Полон”. Поч. о 16.20.

Мистецький центр «Галерея Ілько»
Вернісаж проекту Тараса Табаки “Егоїст”.
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Галерея «Ужгород»
Виставка лауреатів премії ім. Й. Бокшая та А. Ерделі.
12 лютого відкриття виставки до Дня Святого Валентина. Поч. о 16.00.
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Художній музей імені Бокшая
Виставка лауреата Шевченківської премії Володимира Микити з нагоди 85-річчя.
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Персональна виставка Сергія Глущука “Житття як воно є”.
Постійно діюча експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
І поверх. Природа Закарпаття.
Археологія. Наш край у первісні часи.
«Inter arma silent musae» («Між гарматами музи мовчать») про участь закарпатців у подіях Євромайдану та бойових діях у зоні АТО.
Виставка «Час розкидати каміння. Час збирати каміння» (з фондової колекції годинників ЗКМ).
ІІ поверх. Древній замок над Ужем та з історії Ужгородського замку.
З історії Ужгородської духовної семінарії.
Закарпаття у період Другої світової війни.
Ікони та стародруки XVI — початку XX ст.
Графи Шенборни та Закарпаття.
Меблі XVIII — початку XX століття
Холодна і вогнепальна зброя XVI — початку XX століття (з фондової колекції музею).
Закарпаття між двома Світовими війнами.
Карпатська Україна.
Меморіальна кімната-музей Президента Карпатської України Августина Волошина.
«Погано бути чужинцем у власній батьківщині», присвячена зачинателеві музейної справи краю Тиводарові Легоцькому.
Народні музичні інструменти Закарпаття.
ІІІ поверх. Народний одяг Закарпаття.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постійно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена Закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен Не варто сьогодні розпилятися на всяку всячину. Постав перед собою більш певні і глобальні завдання і йди до їхнього вирішення. Ти побачиш, що така тактика і стратегія дає ефект - до кінця робочого дня за твоєю спиною залишиться «глибока лижня » для послідовників і море «трупів» конкурентів. Провести вечір варто в колі рідних і близьких - приготуй качку, приміром, і зустрінься з родичами за вечерею.
Телець Цього дня у тебе буде купа енергії, сил, кмітливості, щоб дуже успішно й ударно попрацювати. Особливо займися перспективними питаннями і планами. Залиш поточні справи і «дрібнички» підлеглим або іншим співробітникам. У другій половині дня багато хто з вас зможуть закрити старі борги, позбавитися якихось зобов'язань, що нависали в минулому. Увечері тобі будуть необхідні видовища - сходи в театр, кінотеатр.
Близнюки   Сьогодні буде загострення, активізація нестиковок і розбіжностей на роботі з приводу подальшого стратегічного планування розвитку бізнесу або підприємства. Твоя думка з цього питання кардинально відрізнятиметься від думки і бачення більшості товаришів по службі, і, на жаль, керівництва. Увечері постарайся уникнути домашніх і сімейних обов'язків. Тобі не варто звалювати їх на себе цього дня.
Рак. День сьогодні буде цікавий і динамічний. Обставини і обстановка на роботі буде розпечена. Співробітники чекають чогось нового - нових віянь, нових правил. І не зовсім впевнені в завтрашньому дні. У другій половині дня ти зможеш вирішити деякі питання, але тільки через компроміси, взаємні домовленості і поступки.
Лев   Нинішня втома може позначитися на стосунках із колегами і товаришами по службі. Ти можеш вести себе не зовсім адекватно і трохи агресивно. Це, звичайно, не сподобається оточенню. Постарайся переключитися - захопися роботою, а не розмовами і з'ясуванням стосунків. Відпусти дрібні клопоти - вони вирішаться самі або за допомогою твоїх підлеглих - тобі не пристало ними займатися.
Діва Сьогодні потрібно навчитися (або хоча б «прикинутися») йти на компроміс зі своїми однодумцями та колегами. Ти матимеш багато енергії та інших ресурсів на втілення своєї мрії або на наближення до своїх заповітних цілей. У другій половині дня потрібно буде визначитися з подальшими, наступними цілями, визначити та окреслити свої пріоритети на майбутнє, викинути непотрібний "мотлох" із голови тощо.
Терези Перша половина сьогоднішнього дня буде плідною та найрезультативнішою. Ти зможеш «закрити» низку важливих справ і вирішити кілька гострих питань. На порядку, в основному, будуть питання матеріального плану. Ти «зависнеш» у бухгалтерії. Приведи в порядок рахунки, кошториси... Вечір проведи зі своєю половинкою - сходіть куди-небудь.
Скорпіон Багато питань сьогодні будуть вирішені, завдяки підтримці зовні, з боку. Не відкидай «руку допомоги». Також велику частину дня ти зможеш займатися тим, що подобається і що любиш. На роботі навіть буде трохи часу на твоє хобі. Не довго - поки не бачить керівництво. Вечір проведи в камерній обстановці - або в затишному маленькому кафе і без галасливої компанії, або вдома, з найкращою подругою.
Стрілець Сьогодні твоя впертість і принциповість не принесе потрібних результатів і плодів. Зате ти знайдеш потрібну інформацію, або зустрінеш потрібних людей, вийдеш на них якимось чином, які згодом дуже сильно знадобляться тобі в твоїй роботі. Ця інформація і ці люди будуть згодом потужною підмогою. Увечері варто прогулятися, розвіятися, сходити з друзями «на танці».
Козеріг У першій половині дня краще займатися зустрічами, переговорами. Причому, в неформальній обстановці, «без краваток». Ти можеш домовитися про багато що і вибудувати стратегію майбутньої співпраці. У другій половині дня показано більше рухатися, гуляти, займатися спортом. І не варто займатися справами, до яких не лежить душа - потім це може бути чревате проблемами зі здоров'ям.
Водолій. Сьогодні ти «спинним мозком» відчуватимеш - що і хто принесе тобі користь і вигоду. Довіряй своєму чуттю та інтуїції. Першу половину дня присвяти наведенню порядку на роботі і в роботі. Можливо, ти збилася з графіка - віднови режим або ритм, синхронізуй свою діяльність з іншими «мешканцями» офісу, клієнтами, постачальниками. По обіді постарайся особливо не перевантажуватися.
Риби Сьогодні ти «спинним мозком» відчуватимеш - що і хто принесе тобі користь і вигоду. Довіряй своєму чуттю та інтуїції. Першу половину дня присвяти наведенню порядку на роботі і в роботі. Можливо, ти збилася з графіка - віднови режим або ритм, синхронізуй свою діяльність з іншими «мешканцями» офісу, клієнтами, постачальниками. По обіді постарайся особливо не перевантажуватися.


Усміхніться на початку нового дня!   :)
Приходить блондинка до лікаря:
- Лікарю, у меня все болить: доторкнуся до носа – болить, зачеплю коліно – болить, торкнуся живота – болить...
- У вас палець зломаний.


Мама розмовляє з донькою:
- Яка ж ти все-таки вредна ...
- Всі претензії до виробників!

Мисливець Петро 7 разів вистрелив у кабана після чого той помер від сміху.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат