Закарпатських спецпризначенців після візиту Князєва стали годувати з усіх сил

admin 05.02.2016 10:58 ПОДІЇ

Після ранкової бесіди керівника закарпатської поліції із офіцерами тилового забезпечення харчування закарпатських спецпризначенців покращилося

Після ранкової бесіди керівника закарпатської поліції із офіцерами тилового забезпечення харчування закарпатських спецпризначенців покращилося, повідомили у Головному управлінні Нацполіції у Закарпатській області.
Після вчорашньої перевірки спецпризначенців, які тренуються поблизу словацького кордону на Великоберезнянщині, начальник поліції Закарпаття Сергій Князєв з’ясував, що у меню бійців є чай та банка консервованої квасолі на двох. Головний поліцейський краю був обурений побаченим та запросив на «ранкове чаювання» зам по тилу з метою перегляду польового меню поліцейських. У результаті вже на ранок   харчування бійців суттєво покращилося.
«Сніданок був дуже ситним і правильним. Усі спецназівці залишились задоволеними і почали бойову підготовку в доброму настрої. Офіцери тилового забезпечення виправилися і ліквідували недоліки. Важко в навчанні – в бою менше втрат», – прокоментував після ранкових відвідин Сергій Князєв.

Відділ комунікації ГУНП у Закарпатській області

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат