В центрі Ужгорода цивілізованої парковки для авто поки не буде – немає місця

admin 05.02.2016 10:36 ПОДІЇ

Відтак, ужгородським водіям і надалі доведеться шукати, де «притулити» власну машину - за чи проти правил.


Особливо гостро проблема з паркуванням в центральній частині Ужгорода стала з появою нової поліції. Поліцейські патрулі то і діло розганяють «оленів», які залишають машини у не відведених для цього місцях. Однак, обочини пустують рівно доти, поки там стоять поліціянти – щойно службова машина від’їжджає, туди одразу хтось паркується. Час від часу цим грішать навіть ті, хто мали б показувати приклад – правоохоронці.
У відповідь на заборони поліцейських від водіїв тільки й чути: «А де прикажете залишити машину, в Новому районі?». І Справді, в центрі Ужгорода є тільки одне не надто містке місце, де можна безплатно припаркуватись – на площі Петефі. Та ще одна стоянка, правда вже платна, на території готелю «Олд Континент». Для всіх інших за паркомісця служать всі мислимі та не мислимі обочини, клумби, місця для інвалідів та тротуари.
За різними підрахунками, на трьох мешканців Ужгорода припадає один автомобіль, тобто на 116 тисяч населення у місті їздить 40 тисяч автомобілів. То де ж їх паркувати?
У міській владі про цю проблему знають. Мер міста Богдан Андріїв, якого журналісти теж ловили на порушенні правил зупинки та стоянки запевняє, що над вирішенням ситуації працюють, однак місць для нормальних багатоповерхових парковок, які так необхідні в центрі Ужгорода, немає.
-Це питання, про яке можна багато говорити, але реально місць таких або підприємців, які би мали бажання збудувати багатоповерхові парківки немає, бо зараз не та економічна ситуація. Ми будемо виходити з існуючих місць, які у нас є в місті, щоб організувати паркування належним чином, - каже мер та констатує, що в центрі таких місць немає.

Мukachevo.net

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат