Москаль про ситуацію з ухвалою Мукачівського міськрайонного суду щодо міського бюджету Мукачева

admin 05.02.2016 10:24 ПОЛІТИКА

Якщо ухвала суду одразу після винесення 3 лютого з’являється в кишенькових балогівських ЗМІ, а позивач – облдержадміністрація в особі голови ОДА – її досі не отримала, то про що тут взагалі можна говорити?

Ухвала винесена за повністю надуманими мотивами й буде оскаржена в Львівському апеляційному адміністративному суді. За результатами розгляду я направлю звернення у Вищу кваліфікаційну комісію суддів для притягнення даного судді до відповідальності. І окремо попрошу з’ясувати, яким чином ухвала одразу після винесення опинилася в Інтернеті, а в позивача її досі немає.
Я переконаний, що Верховна Рада України прийме зміни до Конституції щодо реформи правосуддя. Постараюся бути на атестаційній комісії, яка атестуватиме суддів Мукачівського міськрайонного суду, і наведу всі аргументи, щоб вони зрозуміли – рішення суду необхідно виносити іменем України, а не іменем клану Балог.
І щодо теми фінансування профтехосвіти. На жаль, ОДА не бачить великої радості у зв’язку зі змінами джерел фінансування, прийнятими Верховною Радою. У минулому році з Державного бюджету Закарпатській області була виділена субвенція на підготовку робітничих кадрів у сумі 114 мільйонів 575 тисяч гривень. А тепер постановою Кабінету міністрів №41 від 4.02.2016р. області виділено на рік 15 мільйонів 506 тисяч гривень і внесено зміни до Держбюджету на 2016 рік, якими на фінансування професійно-технічних на інших навчальних закладів Закарпаттю виділено з Держбюджету 45 мільйонів 973 тисячі гривень. Загалом це складає 61 мільйон 473 тисяч гривень, тоді як області з урахуванням подорожчання продуктів харчування та енергоносіїв за нашими підрахунками необхідно близько 160 мільйонів гривень. Кошти, яких не вистачає, (а це 62 відсотки від необхідної суми) все одно доведеться додавати з місцевого бюджету.

http://transkarpatia.net

admin

Коментарі :


05.02.2016 18:51 жертва правосудия

Щербан, это человек, которому давно сидеть на нарах, который приватизировали местный суд в Мукачево, дом построил возле суда по ул.Л.Толстого, 17, по выходным в грязных тапочках приходит в суд проверять как в свое частное владение.Все заказные решения годами исполнялись этим извращенцем в мантии, который давал указания своим подчиненым судьям какое виносить решение или ухвалу.
Относительно судьи Носова В. так он иначе не поступит, так как он стоит на очереди в мерии, ему обещана квартира в Муачево, поэтом он и будет выполнять заказы клана Балоги и своего боса Щербана П. Он сам несколько лет назад приехал из Ужгорода и за свою должность судьи заплатил по тем временам тариф, который должен отработать. В мукачво пока феодалы Балоги правят балом, нигде и никакой правды, тем более справедливости не ждать. Такая реальность, господа.


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат