Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 05.02.2016 07:00 ПОДІЇ

На календарі п’ятниця, 5 лютого. Запрограмовуйте себе на хороший ранок й успішний день. Використовуйте кожну хвилину, щоб зробити якомога швидше все задумане. Нехай ароматна кава додає вам настрою і приємно бадьорить у п’ятницю. Вдалих вам вихідних!

Цитата дня:   У світі існує особа, яка чекає іншу особу, незалежно від того, де вона її знайде, у пустелі чи в одному з великих міст.І коли ці особи зустрічаються, і їхні погляди перетинаються, усе минуле й усе майбутнє втрачають будь-яке значення, існує лише ця мить і ця неймовірня впевненість, що всі речі під сонцем були написані однією Рукою. Рукою, яка розбуджує кохання і яка створєю споріднену душу для кожної особи.

П. Коельйо


Погода   5 лютого 2016 року
по Закарпатській області: Хмарно з проясненнями, місцями слабкі опади. Вночі та вранці місцями слабкий туман. На дорогах подекуди ожеледиця. Вітер північно-західний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 1-6° морозу, вдень 0-5° тепла, в горах місцями вночі 7-10°, вдень 2-7° морозу.
по м. Ужгород: Хмарно з проясненнями, без істотних опадів. Вночі та вранці слабкий туман. Вітер північно-західний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 1-3° морозу, вдень 3-5° тепла.




ІМЕНИНИ         лютого– Володимир, Геннадій, Катерина, Іван, Йосип, Климентій, Макар



Сьогодні також:

Національні[ред. • ред. код]
  Бурунді — день єдності
  Мексика — день Конституції
  Пакистан — день солідарності з Кашміром
  Сан-Марино — день святої Агати і звільнення від Альберонійської окупації
  США — національний день метеоролога
  Танзанія — день Чама Ча Мапіндузи
  Фінляндія — день народження поета Йохана Людвіга Рунеберга. День прапора



Цей день в історії

1861 — у Філадельфії (США) Коулмен Селлерс запатентував кінематоскоп
1878 — російська народниця Віра Засулич вчинила замах на петербурзького градоначальника Федора Трепова, важко поранивши його з пістолета
1887 — у міланському театрі «Ла Скала» відбулась прем'єра опери Джузеппе Верді «Отелло»
1904 — війська США покинули Кубу після шести років окупації. Президент Республіки Куба Томас Пальма подякував американцям за дружбу



Що сьогодні і на вихідних буде в Ужгороді та краї



Філармонія
7 лютого — концертна програма «Aria» у виконанні О. Хархаліс, П. Матія, М. Швах-Пекар, О. Товта, М. Подкопаєва, С. Касо, О. Коцан, Г. Шевченко, С. Дяченко. Поч. о 16.00.

«Бавка»
7 лютого — “Лялькова забава — прадавня справа”. Поч. об 11.00 та 13.00.

Облмуздрамтеатр
7 лютого — “Мишачий король”. Поч. о 12.00. “Обережно, жінки”. Поч. о 18.00.


Закарпатська ОДА (пл. Народна, 4)
Виставка вибраних творів Петра Шолтеса.

Падіюн
6—7 лютого — Міжнародний семінар із айкідо.


Картинна галерея (Мукачево, пл. Федорова, 5)
До 26 лютого — виставка живопису Віктора Грабара.

«Доміон»
До 10 лютого — “Кунг-Фу Панда-3”, 3D. Поч. о 10.00, 13.20, 17.00. “Проти шторму”,   3D. Поч. об 11.30, 18.30. “Гра на зниження”. Поч. о   14.50, 20.30. “Усі дороги ведуть до Рима”. Поч. о 22.30.

Кінотеатр “5-й елемент”
До 10 лютого —   “Мучениці”. Поч. о 10.00, 20.45. “Гра на зниження”. Поч. о 10.00, 14.30, 20.05. “5-та хвиля”, CineMAX. Поч. о 10.15, 16.35. “П’ятдесят відтінків чорного”. Поч. об 11.20, 16.00, 19.10. “13 годин”. Поч. об 11.35. “Кунг-Фу Панда-3”, CineMAX 3D. Поч. о 12.25, 16.20, 18.00. “Лялька”. Поч. о 12.55, 22.05. “Проти шторму”, CineMAX 3D. Поч. о 14.05, 19.35. “Російський дятел”. Поч. о 14.35. “Антиганг”. Поч. о 17.35. “Captum (лат. Полон)”. Поч. о 18.40. “Хтивий дідусь”, CineMAX. Поч. о 21.45. “Усі дороги ведуть до Рима”. Поч. о 22.00.

“Перемога”
До 10 лютого —   “5-та хвиля”. Поч. о 10.00.“Кунг-Фу Панда-3”, 3D. Поч. о 12.00, 18.00.   “Проти шторму”. Поч. о 14.00, 19.50, 21.50. “Полон”. Поч. о 16.20.


Галерея «Ужгород»
Виставка лауреатів премії ім. Й. Бокшая та А. Ерделі.
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Мистецький центр «Галерея Ілько»
Вернісаж проекту Тараса Табаки “Егоїст”.
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Провулок «Гірчичне зерно» (Ужгород)
Виставка «Переселенці на Закарпатті: життя без стереотипів».

Художній музей імені Бокшая
5 лютого — відкриття виставки лауреата Шевченківської премії Володимира Микити з нагоди 85-річчя. Поч. о 15.00.
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Постійно діюча експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
І поверх. Природа Закарпаття.
Археологія. Наш край у первісні часи.
«Inter arma silent musae» («Між гарматами музи мовчать») про участь закарпатців у подіях Євромайдану та бойових діях у зоні АТО.
Виставка «Час розкидати каміння. Час збирати каміння» (з фондової колекції годинників ЗКМ).
ІІ поверх. Древній замок над Ужем та з історії Ужгородського замку.
З історії Ужгородської духовної семінарії.
Закарпаття у період Другої світової війни.
Ікони та стародруки XVI — початку XX ст.
Графи Шенборни та Закарпаття.
Меблі XVIII — початку XX століття
Холодна і вогнепальна зброя XVI — початку XX століття (з фондової колекції музею).
Закарпаття між двома Світовими війнами.
Карпатська Україна.
Меморіальна кімната-музей Президента Карпатської України Августина Волошина.
«Погано бути чужинцем у власній батьківщині», присвячена зачинателеві музейної справи краю Тиводарові Легоцькому.
Народні музичні інструменти Закарпаття.
ІІІ поверх. Народний одяг Закарпаття.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки на наступний 2016-й рік

Овен   Сьогодні Ви бадьорі і ініціативний, всі справи будуть дивуватися. У другій половині дня суворіше дотримуйтесь дієти. Приділіть більше уваги дітям, надовго не упускайте їх з поля зору, щоб не загубилися або не накоїли лиха. Але не приймайте все так близько до серця.
Телець Сьогодні через Вашу надмірної самовпевненості можуть бути фінансові втрати. Зайве зарозумілість, імпульсивність, можуть стати причиною необачного вчинку. Придбане сьогодні або виявиться з прихованим браком, або незабаром розчарує Вас. Ваші відносини можуть зайти в глухий кут.
Близнюки   Сьогодні ви будете приємно здивовані вчинком когось із друзів. І хоча у вашій поведінці часто буде багато легковажного, спонтанного, ви як і раніше будете уважні до дрібниць і нюансів того, що відбувається. Можливі хороші новини від родича. Інформація стане приводом для формування нового способу життя на найближчий період.
Рак. Сьогодні можна сміливо брати позики і робити грошові внески під відсотки. Сміливо проявляйте ініціативу, висувайте на розгляд колег і начальства свої ідеї та пропозиції. Увечері постарайтеся гарненько відпочити, прийміть перед сном теплу ванну для зняття напруги.
Лев   День сприяє серйозній роботі та здійснення найсміливіших задумів. У цей день, брехня і спритність Вам не допоможуть - Ви тільки нашкодите цим собі ще більше. Проявляйте стриманість, не йдіть напролом - і Вам буде надана можливість досягти задуманого. Ймовірна нова романтична зв'язок.
Діва Сьогодні проявіть мудрість і витримку у відносинах із начальством. Щира розмова поверне Вам впевненість в своїх силах. Сьогодні надовго не втрачайте дітей з уваги, щоб не загубилися або не накоїли лиха. Страждають хворобами шлунка рекомендується виключити сьогодні зі свого меню солоне і гостре. Добре підуть справи у фінансистів.
Терези День може принести чимало подвійних ситуацій, що вимагають такту і витримки. Любовний побачення краще відкласти - ні до чого хорошого воно не приведе. Сьогодні Вам не вдасться піти від неприємного серйозної розмови, а ввечері побалуйте своїх дітей новою іграшкою або цікавою книжкою.
Скорпіон Сьогодні Вам можуть повернути борг або зробити цінний подарунок. І будьте уважні у виборі партнерів - можливо, це надовго. Але, не квапте події - це не найсприятливіший день для кардинальних змін. Вдалий день для людей творчих професій.
Стрілець Сьогодні можливі зміни на роботі, не виключено, що дехто може неправильно розцінити Вашу ділову активність і порахувати Вас надмірно самовпевненим. Швидше за все, вас чекають сьогодні матеріальні труднощі. Протягом усього дня вірогідні зустрічі з впливовими людьми.
Козеріг Сьогодні Ви повинні бути організовані і зібрані, щоб виконати велику роботу. Сьогодні може статися так, що Ви будете залежати від своїх партнерів, тому, втілюючи свої плани в життя, не забувайте про тих, хто допомагав Вам. Швидкоплинний службовий роман може викликати відкриту неприязнь з боку колег і начальства. Будьте обережні з автомобілем.
Водолій.   Дуже ймовірно, що день почнеться з конфлікту. Брехня і спритність Вам не допоможуть - Ви тільки нашкодите цим собі ще більше. Перевіряйте термін придатності на препаратах, які Ви збираєтеся вжити, ні в якому разі не перевищуйте дозування. Утримайтеся від важкої їжі.
Риби Сьогодні, Ви можете вміло скористатися ситуацією для успішного просування вперед. Відкриється хороша перспектива в особистому житті, якщо Вас приваблюють інтелектуальні способи спілкування. Вожможность так само деякі проблеми у відносинах з діловими партнерами.


Усміхніться на початку нового дня!   :)

Фраза "Давай залишимося друзями" така ж тупість, як наприклад "Собака ти мені набридла, давай ти будеш мені котом".


Виявляється, вираз: "Чоловік сказав - чоловік зробив" правильно звучить так: "Чоловік сказав. Жінка нагадала. Жінка нагадала. Жінка нагадала. Жінка нагадала. Жінка задовбала. Чоловік зробив".

- Я все можу! - Мовчати можеш? - Все можу, мовчати - не можу ...

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат