Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 04.02.2016 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні четвер, 4 лютого. Вірте у себе, прагніть кращого і не сидіть склавши руки. Успіх треба творити щоденною працею. Нехай вам не забракне сил на шляху, який обрали. Смачного ранкового кавування і вдалого четверга!

Цитата дня:   Усе повинно минати, бо інакше нічого не настане.

— Ліна Костенко


Погода   4 лютого 2016 року
по Закарпатській області: Хмарно, вночі сильний дощ, в горах з мокрим снігом та снігом, вдень місцями невеликі опади. Вночі та вранці подекуди туман. Вітер північно-західний 7-12, місцями в горах пориви вітру до 15-20 м/с. Температура повітря вночі 4° тепла -1° морозу, на високогір'ї 3-6° морозу, вдень 2-7° тепла, на високогір'ї 4-6° морозу.
по м. Ужгород: Хмарно, вночі часом дощ, вдень без істотних опадів. Вночі та вранці слабкий туман. Вітер північно-західний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 2-4° тепла, вдень 5-7° тепла.



ІМЕНИНИ         4 лютого - Тимофій, Петро, Гаврила, Юрій, Макар



Сьогодні також:

Всесвітній день боротьби із захворюванням на рак



Цей день в історії

1708 — кантата № 71 («Виборна кантата») стала першим надрукованим твором Йогана Себастіана Баха.
1720 — аби завадити проникненню злочинців у Петербург, Петро I видав указ встановити в місті шлагбауми. Їх встановлювали в кінці вулиць і опускали на ніч.
1722 — російський імператор Петро I затвердив «Табель про ранги», ієрархічний список державних службовців, що підрозділялись на 14 класів.



Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

Картинна галерея (Мукачево, пл. Федорова, 5)
До 26 лютого — виставка живопису Віктора Грабара.

Падіюн
Виставка робіт колишніх студійців Золтана Баконія.


Галерея «Ужгород»
Виставка лауреатів премії ім. Й. Бокшая та А. Ерделі.
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Мистецький центр «Галерея Ілько»
Вернісаж проекту Тараса Табаки “Егоїст”.
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Провулок «Гірчичне зерно» (Ужгород)
Виставка «Переселенці на Закарпатті: життя без стереотипів».

Художній музей імені Бокшая
5 лютого — відкриття виставки лауреата Шевченківської премії Володимира Микити з нагоди 85-річчя. Поч. о 15.00.
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Постійно діюча експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Виставка стародруків й ікон XVIII – початку XX ст.
Виставка «Час розкидати каміння. Час збирати каміння» (з фондової колекції годинників ЗКМ).
Нова експозиція «Inter arma silent Mysae» («Між гарматами музи мовчать») про участь закарпатців у подіях Євромайдану та бойових діях у зоні АТО.
Нова експозиція «Погано бути чужинцем у власній Батьківщині», присвячена зачинателю музейної справи краю Тиводару Легоцькому.
Виставка академічного художника Мікулаша Клімчака, найбільш відомого творця кирило-мефодіївської тематики в образотворчому мистецтві Словаччини.
Нова фотовиставка Спілки фотохудожників Закарпаття відомого словацького фотографа Мікулаша Аврелія Керестені.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки на наступний 2016-й рік

Овен   Сьогодні цілком можливі серйозні зміни в справах. Ваша стриманість буде сприйнята близькою людиною як неувагу, що може призвести до непорозумінь і кривд. Існує ймовірність емоційних зривів, і, якщо вам належить звертатися в державні інстанції, зберігайте самовладання. Приділіть більше уваги дітям.
Телець Сьогодні Вас чекають фінансові втрати - все через Вашу надмірної самовпевненості. Ваша робота і борг перед близькими поглинуть всі Вашу увагу. Співпраця принесе Вам прибуток і вигідні ділові зв'язки. Ваш настрій покращиться.
Близнюки   Сьогодні велике значення сказаного. Намагайтеся стежити за своїми словами. Телефонні переговори матимуть вирішальне значення. Відновиться тема придбання або законного володіння нерухомим майном. Аспект переїзду стає дуже актуальним.
Рак. Сьогодні не виключено, що дехто може не правильно розцінити Вашу ділову активність і порахувати Вас надмірно самовпевненим. Швидше за все, саме цей день дозволить Вам прийти до згоди з партнером або знайти мир в душі.
Лев   Сьогодні необхідно набратися терпіння і витримки, щоб уникнути конфліктів з близькими і підлеглими. Зрадити фантазіям, і Ви не пошкодуєте. Є вероятноть отримання премії або якого або незапланованого доходу.
Діва День в цілому сприятливий, якщо Ви добре попрацювали, то зберете славний урожай. Сьогодні несвідомо можуть бути знайдені цікаві та оптимальні способи вирішення застарілих проблем, виявляться корисними поради та рекомендації друзів, з якими вас пов'язують тривалі відносини. Але, не варто розслаблятися! Вам так само буде необхідні сьогодні воля і розум.
Терези День віщує успіх у коханні, вдалі побачення, культпоходи, вечірки. Багато отримають премії або гонорари. Романтичний настрій не дозволить займатися нудною роботою і дуже ймовірно нове романтичне знайомство з людиною здалеку.
Скорпіон День підіб'є Вас на суперечки зі старшими, але пройде в цілому цілком ефективно, якщо Ви направите свій потенціал на вирішення справ, які потребують фізичного навантаження. Поточні справи будуть не дуже складними, але зате прибутковими. Будьте обережнішими з побутовою хімією.
Стрілець День підіб'є Вас на Суперечка зі старшими, но пройде в цілому Цілком ефективна, если Ві направите свой Потенціал на вирішенню справ, Які потребують фізічного НАВАНТАЖЕННЯ. Поточні справи будуть не очень складним, альо потім на внутрішню Прибуткова. Будьте обережнішімі з побутовою хімією.
Козеріг На службі сьогодні вам слід бути вкрай обережним і уважним і Ви повинні бути особливо привітні і привабливі. Необхідно обмежити солону, жирну і гостру їжу на протязі всього дня. У першій половині дня можливі порушення планів.
Водолій.   Сьогодні будьте тихіше води, нижче трави. Зростає ймовірність отруєння. Радісним і корисним виявиться спілкування зі старшими родичами, з друзями. Побільше рішучості і зосередженості слудует проявити у фінансових операціях.
Риби Сьогодні, зірки рекомендують проявити обачність і обережність у фінансових операціях. Запланована поїздка може отодвінться з об'єктивних причин, але не надовго. Протягом усього дня Ви з тривогою будете стежити за діями молодшого родича.


Усміхніться на початку нового дня!   :)

Батько пішов укладати дочку спати.
Через якийсь час з дитячої виходить донька і каже:
- Все.
- Що все - Злякано питає мама.
- Тато заснув.


- Ти де?
- Я під'їжджаю.
- Я тобі на домашній дзвоню!


Оголошення в садочку:
"Шановні батьки, стежте за своєю поведінкою! Після вихідних, за сніданком всі діти цокаються!"

Водоспад...навпаки

Штормовий вітер "перевернув" водоспад у на західному узбережжі ШотландіїВідео: Isle of Mull Cottages

Опубліковано Forbes. Україна 2 лютого 2016 р.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат