Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 05.01.2016 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні вівторок, 5 січня. Цінуйте те, що маєте й не відкладайте життя на потім. Нехай ранок щоразу буде відправною точкою до нових звершень. Гармонійного кавування у колі близьких людей і загалом вдалого вівторка!

Цитата дня:   необхідні для того, щоб ми навчилися тому, чому повинні навчитися. Яким би не був наш наступний крок, він потрібен для того, щоб досягти того місця, куди ми вибрали шлях.

Річард Бах


Погода   5 січня 2016 року
по Закарпатській області: Хмарно з проясненнями, часом сніг, місцями слабкий туман, на дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 4-9° морозу, в горах місцями до 12-14°, вдень 1-6° морозу, в горах подекуди до 9°.
по м. Ужгород: Хмарно з проясненнями, часом сніг, вночі та вранці слабкий туман, на дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 5-7° морозу, вдень 2-4° морозу.


ІМЕНИНИ     5 січня - Агафопус, Геласій, Давид, Еварест, Наум, Нифонт, Павло


Цей день в історії

1769 — Джеймс Ватт одержує патент на свою парову машину.
1870 — почався страйк львівських друкарів — перший робітничий страйк в Західній Україні.
1875 — відкрито будівлю національного оперного театру «Гранд-опера» в Парижі.
1895 — відкриті рентгенівські промені.


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

Облмуздрамтеатр
5 січня — “Чарівні кільця Альманзори”.   Поч. об 11.00 та 14.00.
6 січня — “Мишачий король”.   Поч. об 11.00 та 14.00.

«Доміон»
До 6 січня — “Добрий динозавр”, 3D. Поч. о 10.00, 13.10, 16.30. “Страшилки”. Поч. о 18.10. “Зоряні війни. Пробудження сили”, 3D. Поч. о 20.00.   “На гребені хвилі”, 3D. Поч. о 22.20. “Крампус: Викрадач Різдва”, 3D. Поч. о 14.50. “Снупі й Чарлі Браун: Дрібнота в кіно”, 3D. Поч. об 11.40.

Кінотеатр «5-й елемент» (2 зали)
1—6 січня — “Іван Царевич і Сірий Вовк—3”. Поч. о 10.00, 12.50, 17.10, 18.40. “Снупі й Чарлі Браун: Дрібнота в кіно”, 3D. Поч. о 10.00.   “Добрий динозавр”, CineMAX 3D. Поч. о 10.00, 11.25, 13.15, 16.00, 17.00. “Богатирка”. Поч. об 11.25, 15.45. “Страшилки”, CineMAX 3D. Поч. о 12.00, 15.10, 17.55. “На гребені хвилі”, CineMAX 3D. Поч. о 13.55, 18.55, 22.15. “Снігова битва “. Поч. о 14.20. “Зоряні війни: Пробудження сили”, CineMAX 3D. Поч. о 19.50, 22.50.   «Все як ти захочеш». Поч. о 20.10. “Тепер я буду любити тебе”. Поч. о 20.55.

“Перемога”
До 6 січня —   “Добрий динозавр”, 3D. Поч. о 10.10, 14.20, 18.00. “Зоряні війни: Пробудження сили”, 3D. Поч. о 12.00. “Страшилки”. Поч. о 16.10, 19.50. “Ніч перед похміллям”. Поч. 21.40.

Галерея «Ужгород»
“Різдвяна виставка”.
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Мистецький центр «Галерея Ілько»
Виставка творів Івана Ілька.
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Провулок «Гірчичне зерно» (Ужгород)
Виставка «Переселенці на Закарпатті: життя без стереотипів».

Художній музей імені Бокшая
Виставка товариства ім. І. Ревеса.
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка Наталії Грабар «На живо».

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Виставка стародруків й ікон XVIII – початку XX ст.
Виставка «Час розкидати каміння. Час збирати каміння» (з фондової колекції годинників ЗКМ).
Нова експозиція «Inter arma silent Mysae» («Між гарматами музи мовчать») про участь закарпатців у подіях Євромайдану та бойових діях у зоні АТО.
Нова експозиція «Погано бути чужинцем у власній Батьківщині», присвячена зачинателю музейної справи краю Тиводару Легоцькому.
Виставка академічного художника Мікулаша Клімчака, найбільш відомого творця кирило-мефодіївської тематики в образотворчому мистецтві Словаччини.
Нова фотовиставка Спілки фотохудожників Закарпаття відомого словацького фотографа Мікулаша Аврелія Керестені.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постійно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена Закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки на наступний 2016-й рік

Овен   Цей день варто провести в оточенні приємних людей. Намагайся відмовитися від виконання роботи, яка тебе стомлює. У другій половині дня на тебе чекає зустріч із важливою особою. Прояви напористість, щоб досягти поставленої мети. Вільний час варто присвятити спілкуванню з колегами і однодумцями.
Телець Сьогодні на тебе чекає важлива зустріч, підготуйся до неї ґрунтовно. Тобі потрібно обговорити свої плани з керівником. У другій половині дня уважно постався до отриманої інформації. Твої колеги розділяться на ворогуючі групи, не варто ні до кого примикати. Вільний час присвяти спілкуванню зі своїми друзями.
Близнюки   У першій половині дня можливі конфлікти через нерозуміння. Тобі не варто проявляти агресію і критично ставитися до дій співробітників. У другій половині дня старайся відмовитися від спілкування з неприємними людьми. Твій внутрішній голос підкаже правильне рішення. Увечері поговори з коханим чоловіком про його проблеми.
Рак. Вранці старайся приділити більше часу та уваги своїй зовнішності. Твої колеги можуть чинити опір діям керівництва. Не варто втручатися в інтриги, будь розсудливою. У другій половині дня можуть виникнути складнощі в роботі офісної техніки. Тобі потрібно порадитися з близькою людиною, щоб прийняти правильне рішення.
Лев   У першій половині дня остерігайся людей з авантюрними пропозиціями. Ти можеш зіпсувати свою репутацію, підтримуючи думку більшості. У другій половині дня займися освоєнням нових знань. Настав час змін, тобі потрібно бути до них готовою. Вільний час присвяти наведенню порядку в своїх речах.
Діва Цей день принесе гарні результати на переговорах. Твій оптимізм буде заразливим для колективу. У другій половині дня старайся уникати необдуманих рішень. Не варто нікуди поспішати, нехай все йде своїм ходом. Ввечері треба розслабитися за допомогою заспокійливого трав'яного чаю.
Терези У першій половині дня відмовся від далеких поїздок. Тобі варто зосередитися на дрібницях. У другій половині дня колеги можуть спровокувати конфлікт. Відстоюй свою думку всіма можливими способами і прийомами. Увечері твоя подруга попросить про допомогу, приділи їй увагу.
Скорпіон Цей день буде результативним для проведення переговорів. Використовуй свою чарівність, щоб отримати гарні результати. У другій половині дня відмовся від спілкування з особами, які тобі неприємні. Твій керівник проявить інтерес до твоїх ідей. Вільний час присвяти роботі над своїми недоліками.
Стрілець Сьогодні твій настрій може дуже часто змінюватися. Не варто відсувати намічені плани. Намагайся сконцентруватися на виконанні важливого завдання. У другій половині дня керівник попросить тебе про послугу. Будь привітною і ввічливою, це поліпшить твою репутацію.
Козеріг У першій половині дня можуть виникнути складнощі у спілкуванні з новими партнерами. Не варто йти на поступки, потрібно показати переваги у спільній роботі. У другій половині дня на тебе чекають гарні фінансові результати. Використовуй старі ділові зв'язки, щоб просунути свої ідеї. Вільний час присвяти наведенню порядку в своїй кімнаті.
Водолій.   Цей день буде складним для спілкування. Твої амбіції можуть спровокувати конфліктну ситуацію з керівництвом. У другій половині дня стережись опонентів. Твою репутацію може підірвати один необережний крок. Увечері займися освоєнням нової та корисної для роботи інформації.
Риби У першій половині дня можуть виникнути непередбачені складнощі. Намагайся перенести важливі зустрічі на інший час. У другій половині дня ти отримаєш важливу інформацію про своє керівництво. Не варто приймати раптових рішень, нехай ситуація сама собою вирішиться. Вільний час присвяти спілкуванню з коханою людиною.


Усміхніться на початку нового дня!   :)

- Вийдеш за мене заміж?
- Що ще за тебе зробити?


- Скажи мені хто ти і я скажу хто твій друг!
- Я - мільйонер!
- Я твій друг!


- Чому ти ходиш по квартирі в одних трусах?
- В двох жарко.

Güney Kore'deki lise öğrencileri, okullarının futbol takımını desteklemek için bu inanılmaz gösteriyi gerçekleştiriyorlar. Gösteri için sadece üst üste giyilmiş kıyafetler ve koordinasyon kullanılıyor!Gezimanya.comhttps://gezimanya.com/guney-kore

Опубліковано Gezimanya.com 18 квітня 2015 р.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат