Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 04.01.2016 07:00 ПОДІЇ

На календарі понеділок, 4 січня. Сподіваємося, що перші дні Нового року були для вас приємними і насиченими яскравими емоціями. Нехай так триває і надалі, адже попереду ще багато свят. Постарайтеся   нині зібрати думки докупи й вдало розпочати тиждень. Гарного вам кавування й корисних справ у понеділок!


Цитата дня:   На одному бутерброді і двох компліментах жінка може протриматися весь день.

Франсуаза Саган


Погода   4 січня 2016 року
по Закарпатській області: Вночі невелика хмарність. Вдень хмарно з проясненнями, без істотних опадів. На дорогах подекуди ожеледиця. Вітер східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 10-15°, вдень 0-5° морозу, в горах місцями вночі 16-18°, вдень 5-10° морозу.
по м. Ужгород: Вночі невелика хмарність. Вдень хмарно з проясненнями, без істотних опадів. Вітер східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 11-13°, вдень 2-4° морозу.


ІМЕНИНИ     4 січня – Анастасія, Дмитро, Федір.


Цей день в історії

1954 — Елвіс Преслі записав свої перші пісні.
1958 — Після 92 днів перебування у космосі увійшов у атмосферу і згорів перший штучний супутник Землі «Спутник 1» — перший зроблений людиною космічний об'єкт.
1970 — Учасники гурту «The Beatles» востаннє спільно зібрались на студії для запису пісні «Let It Be».


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

Облмуздрамтеатр
4 січня — “Червона квіточка”.   Поч. об 11.00 та 14.00.

«Доміон»
До 6 січня — “Добрий динозавр”, 3D. Поч. о 10.00, 13.10, 16.30. “Страшилки”. Поч. о 18.10. “Зоряні війни. Пробудження сили”, 3D. Поч. о 20.00.   “На гребені хвилі”, 3D. Поч. о 22.20. “Крампус: Викрадач Різдва”, 3D. Поч. о 14.50. “Снупі й Чарлі Браун: Дрібнота в кіно”, 3D. Поч. об 11.40.

Кінотеатр «5-й елемент» (2 зали)
1—6 січня — “Іван Царевич і Сірий Вовк—3”. Поч. о 10.00, 12.50, 17.10, 18.40. “Снупі й Чарлі Браун: Дрібнота в кіно”, 3D. Поч. о 10.00.   “Добрий динозавр”, CineMAX 3D. Поч. о 10.00, 11.25, 13.15, 16.00, 17.00. “Богатирка”. Поч. об 11.25, 15.45. “Страшилки”, CineMAX 3D. Поч. о 12.00, 15.10, 17.55. “На гребені хвилі”, CineMAX 3D. Поч. о 13.55, 18.55, 22.15. “Снігова битва “. Поч. о 14.20. “Зоряні війни: Пробудження сили”, CineMAX 3D. Поч. о 19.50, 22.50.   «Все як ти захочеш». Поч. о 20.10. “Тепер я буду любити тебе”. Поч. о 20.55.

“Перемога”
До 6 січня —   “Добрий динозавр”, 3D. Поч. о 10.10, 14.20, 18.00. “Зоряні війни: Пробудження сили”, 3D. Поч. о 12.00. “Страшилки”. Поч. о 16.10, 19.50. “Ніч перед похміллям”. Поч. 21.40.

Галерея «Ужгород»
“Різдвяна виставка”.
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Мистецький центр «Галерея Ілько»
Виставка творів Івана Ілька.
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Провулок «Гірчичне зерно» (Ужгород)
Виставка «Переселенці на Закарпатті: життя без стереотипів».

Художній музей імені Бокшая
Виставка товариства ім. І. Ревеса.
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка Наталії Грабар «На живо».

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Виставка стародруків й ікон XVIII – початку XX ст.
Виставка «Час розкидати каміння. Час збирати каміння» (з фондової колекції годинників ЗКМ).
Нова експозиція «Inter arma silent Mysae» («Між гарматами музи мовчать») про участь закарпатців у подіях Євромайдану та бойових діях у зоні АТО.
Нова експозиція «Погано бути чужинцем у власній Батьківщині», присвячена зачинателю музейної справи краю Тиводару Легоцькому.
Виставка академічного художника Мікулаша Клімчака, найбільш відомого творця кирило-мефодіївської тематики в образотворчому мистецтві Словаччини.
Нова фотовиставка Спілки фотохудожників Закарпаття відомого словацького фотографа Мікулаша Аврелія Керестені.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постійно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена Закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки на наступний 2016-й рік

Овен   У першій половині дня старайся не акцентувати увагу на негативі з боку оточуючих. Твої колеги можуть спровокувати конфліктну ситуацію. У другій половині дня варто зайнятися плануванням. Тобі потрібно сконцентруватися на нових цілях. Увечері намагайся раніше лягти спати і прийняти ванну із заспокійливими аромамаслами.
Телець Сьогодні тобі варто зібратися з думками і сконцентруватися на роботі. Тобі складно буде втягнутися в звичний робочий ритм. У другій половині дня будь обачною у спілкуванні з незнайомими людьми. Може виникнути конфліктна ситуація, яка вплине на твою репутацію. Увечері намагайся раніше лягти спати, щоб відновити сили.
Близнюки   У першій половині дня можуть виникнути складнощі у дорозі. Намагайся попередити колег про свої зміни планів. У другій половині дня тобі варто звернути увагу на отриману інформацію. Не варто витрачати час на марну суєту. Увечері тобі доведеться надати допомогу родичам.
Рак. У першій половині дня намагайся не перейматися через дрібниці. Тобі потрібно зайнятися плануванням і обговорити свої ідеї з керівництвом. У другій половині дня твої колеги допоможуть вирішити складне завдання. Вільний час присвяти спілкуванню з батьками та близькими.
Лев   Цей день варто присвятити навчанню і освоєнню нових методик у роботі. Тобі потрібні нові ідеї, які допоможуть зрушити з мертвої точки. У другій половині дня не варто звертати уваги на критику оточуючих. Намагайся проявити уважність до проблем своїх колег. Увечері запроси в гості своїх подруг.
Діва Сьогодні на тебе чекає напружений і насичений день. Зустрічі з новими людьми можуть тебе втомити. У другій половині дня звернися по допомогу до свого наставника. Тобі потрібно зробити паузу і перенести прийняття важливого рішення. Увечері постарайся розслабитися за допомогою масажу і теплої ванни.
Терези Вранці тобі потрібно звернути увагу на потреби близьких. Намагайся не перейматися через побутові негаразди. У другій половині дня можуть виникнути складнощі з вирішенням фінансових питань. Тобі слід звернутися по допомогу до керівника, щоб вирішити проблеми. Вільний час присвяти вирішенню сімейних питань.
Скорпіон Цей день принесе удачу в нових починаннях. Тобі варто зайнятися переглядом стратегії своїх дій. У другій половині дня на тебе чекає цікава пропозиція від конкурентів. Не бійся змін, вони підуть тобі на користь. Увечері приділи увагу особистим стосункам і вияви турботу про кохану людину.
Стрілець Цей день буде насичений перешкодами і складнощами. Керівник може негативно поставитися до твоїх планів і намірів. У другій половині дня намагайся уникати розбіжностей із колегами. Вирішуй всі питання спокійно і мирним способом. Увечері тобі потрібно обговорити свої проблеми з однодумцями.
Козеріг Сьогодні не варто засмучуватися через критику оточуючих. Йди наміченим планом, і в тебе все вийде. У другій половині дня ти отримаєш матеріальне заохочення від керівництва. Намагайся не розслаблятися і використовувати свої можливості повною мірою. Увечері варто розслабитися перед телевізором і нічим себе не обтяжувати.
Водолій.   Цей день принесе багато несподіваних сюрпризів. Твої партнери відмовляться від виконання своїх зобов'язань. Не варто панікувати і приймати необдуманих рішень. Наберися терпіння і витримай паузу, щоб не припуститися помилок. Увечері тобі потрібно поговорити про свої душевні проблеми з людиною, якій ти довіряєш.
Риби Цей день варто присвятити роботі над своїми недоліками. Тобі варто звернутися по допомогу до більш досвідченого фахівця. У другій половині дня уникай контакту з керівництвом. Твої колеги можуть проявити ворожість, будь обережніше. Вільний час присвяти духовним практикам.


Усміхніться на початку нового дня!   :)

Дитина каже мамі: "Я смічу - ти прибираєш, бруднюсь - ти переш, проголодаюсь - кашку звариш! Ех, мамо, що б ти без мене робила, розлінилась би зовсім?!"


- Записав дружину на карате.
- Ну і?
- Навчився пилососити, готувати, а від прання просто кайфую!


- Дід, ти спиш?
- А що?
- Дай 5 гривень!
- Сплю, внучку, сплю.

div id="fb-root">

Nie ma śniegu, może więc czas na rower?

Nie ma śniegu, może więc czas na rower?

Опубліковано Red Bull 28 грудня 2015 р.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат