Олександр Солонтай: План Суркова на Закарпатті не спрацював би

admin 26.10.2016 11:24 ПОДІЇ

Схему дій щодо розхитування ситуації у Закарпатській області, яка є частиною так званого плану «Шатун», буцімто розробленого командою радника Президента РФ Владислава Суркова, на практиці реалізувати неможливо.


Про це в ефірі програми «Перші про головне. Коментарі» на телеканалі ZIK заявив політолог, уродженець Закарпаття Олександр Солонтай.

«Той, хто писав план, взагалі не знається на реаліях області. У такий спосіб, як там описано, здійснити дестабілізацію неможливо. Закарпатців більше засмучує рівень життя, який стрімко погіршується. Люди їздять і дивляться, як живуть в Румунії, Словаччині, Польщі, Угорщині тощо. На Закарпатті голосують ногами, а не паспортом. Більшість мешканців хотіли б просто поїхати за кордон у пошуках кращого життя, а не брати участь у політичних іграх, зокрема, російських», – сказав політолог.

«Я маю великий сумнів, що той план дій під назвою «Шатун», оприлюднений 24 жовтня, і який приписують раднику Путіна, є справжнім», – наголосив Олександр Солонтай.

Нагадаємо, 24 жовтня хакерська організація «КіберХунта» заявила, що отримала доступ до електронної пошти помічника російського президента Владислава Суркова. У ній, буцімто,  виявився план заходів щодо дестабілізації суспільно-політичної ситуації в Україні та документ про створення «народної республіки» на території Закарпаття.

zik.ua/news/2016/10/25

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат