Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 28.01.2016 07:00 ПОДІЇ

На календарі четвер, 28 січня. Нехай улюблена ранкова кава дарує вам приємні хвилини насолоди і заряджає енергією на весь день. Привносьте у своє життя гармонію і красу, робіть добрі справи. І хай оточення віддає вам стільки ж, скільки ви віддаєте йому. Гарного четверга!

Цитата дня:   «Присвятіть життя прекрасному. Не присвячуйте його огидному. У вас не так багато часу, не так багато енергії, щоб витрачати його даремно. Таке маленьке життя, таке маленьке джерело енергії просто нерозумно витрачати на гнів, сум, ненависть, ревнощі».

- Ошо

Погода   28 січня 2016 року
по Закарпатській області: Хмарно, часом слабкі опади. Вночі та вранці на більшій частині території області, вдень місцями тумани. Подекуди: ожеледь, слабке налипання мокрого снігу. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 2° тепла - 3° морозу, вдень 0-5° тепла.
по м. Ужгород: Хмарно, часом слабкі опади. Вночі слабка ожеледь, на дорогах ожеледиця. Туман. Вітер південно-західний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 0-2°, вдень 2-4° тепла.


ІМЕНИНИ         . 27 січня - Андрій, Давид, Ілля, Йосип, Макар, Ніна, Сергій, Степан




Сьогодні також:

• Міжнародний день пам'яті жертв Голокосту



Цей день в історії

1880 — Томас Едісон запатентував електричну лампу розжарювання.
1904 — початок російсько-японської війни.
1918 — на екрани США вийшов фільм «Тарзан з племені мавп» з Елмо Лінкольном у головній ролі.
1921 — Польща визнала незалежність Литви.



Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

Галерея «Ужгород»
Виставка лауреатів премії ім. Й. Бокшая та А. Ерделі.
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Мистецький центр «Галерея Ілько»
Виставка творів Івана Ілька.
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Провулок «Гірчичне зерно» (Ужгород)
Виставка «Переселенці на Закарпатті: життя без стереотипів».

Художній музей імені Бокшая
Персональна виставка Петра Шолтеса.
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Виставка “Від руна до мистецтва”.
Виставка учасників крайового творчого об’єднання митців ім. М. Мункачі та творчої організації “АртТиса”.
Постійно діюча експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка сучасного мистецтва до Новорічно-Різдвяних свят.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Виставка стародруків й ікон XVIII – початку XX ст.
Виставка «Час розкидати каміння. Час збирати каміння» (з фондової колекції годинників ЗКМ).
Нова експозиція «Inter arma silent Mysae» («Між гарматами музи мовчать») про участь закарпатців у подіях Євромайдану та бойових діях у зоні АТО.
Нова експозиція «Погано бути чужинцем у власній Батьківщині», присвячена зачинателю музейної справи краю Тиводару Легоцькому.
Виставка академічного художника Мікулаша Клімчака, найбільш відомого творця кирило-мефодіївської тематики в образотворчому мистецтві Словаччини.
Нова фотовиставка Спілки фотохудожників Закарпаття відомого словацького фотографа Мікулаша Аврелія Керестені.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постійно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена Закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки на наступний 2016-й рік

Овен   Сьогодні Вас чекають фінансові втрати - все через Вашу надмірної самовпевненості. Ваша робота і борг перед близькими поглинуть всі Вашу увагу. Співпраця принесе Вам прибуток і вигідні ділові зв'язки. Ваш настрій покращиться.
Телець Сьогодні велике значення сказаного. Намагайтеся стежити за своїми словами. Телефонні переговори матимуть вирішальне значення. Відновиться тема придбання або законного володіння нерухомим майном. Аспект переїзду стає дуже актуальним.
Близнюки   Сьогодні не виключено, що дехто може не правильно розцінити Вашу ділову активність і порахувати Вас надмірно самовпевненим. Швидше за все, саме цей день дозволить Вам прийти до згоди з партнером або знайти мир в душі.
Рак. Сьогодні необхідно набратися терпіння і витримки, щоб уникнути конфліктів з близькими і підлеглими. Зрадити фантазіям, і Ви не пошкодуєте. Є вероятноть отримання премії або якого або незапланованого доходу.
Лев   День в цілому сприятливий, якщо Ви добре попрацювали, то зберете славний урожай. Сьогодні несвідомо можуть бути знайдені цікаві та оптимальні способи вирішення застарілих проблем, виявляться корисними поради та рекомендації друзів, з якими вас пов'язують тривалі відносини. Але, не варто розслаблятися! Вам так само буде необхідні сьогодні воля і розум.
Діва День віщує успіх у коханні, вдалі побачення, культпоходи, вечірки. Багато отримають премії або гонорари. Романтичний настрій не дозволить займатися нудною роботою і дуже ймовірно нове романтичне знайомство з людиною здалеку.
Терези День підіб'є Вас на суперечки зі старшими, але пройде в цілому цілком ефективно, якщо Ви направите свій потенціал на вирішення справ, які потребують фізичного навантаження. Поточні справи будуть не дуже складними, але зате прибутковими. Будьте обережнішими з побутовою хімією.
Скорпіон Сьогодні Вас чекають фінансові втрати - все через Вашу надмірної самовпевненості. Не виключено, що ввечері Вас чекає радісне побачення. Зірки нагадують про те, що потрібно відвідати рідних. Увечері чекайте приємних гостей.
Стрілець На службі сьогодні вам слід бути вкрай обережним і уважним і Ви повинні бути особливо привітні і привабливі. Необхідно обмежити солону, жирну і гостру їжу на протязі всього дня. У першій половині дня можливі порушення планів.
Козеріг Сьогодні будьте тихіше води, нижче трави. Зростає ймовірність отруєння. Радісним і корисним виявиться спілкування зі старшими родичами, з друзями. Побільше рішучості і зосередженості слудует проявити у фінансових операціях.
Водолій.   Сьогодні зірки рекомендують проявити обачність і обережність у фінансових операціях. Запланована поїздка може отодвінться з об'єктивних причин, але не надовго. Протягом усього дня Ви з тривогою будете стежити за діями молодшого родича.
Риби Сьогодні у Вас не буде вистачати часу на спілкування! Чоловіки проявлять оригінальність і новаторство. Дами зуміють блиснути поліпшеною зовнішністю. Удача буде супроводжувати тим, хто зайнятий лікувальної косметологією. У фінансовому плані день пройде так само цілком успішно.



Усміхніться на початку нового дня!   :)

У мене із Apple вдома тільки кампот.


- Алло! Привіт, Зая, ти де?
- Я вдома, спати лягаю. А ти, Киця, де?
- А я в барі, у тебе за спиною, за столиком сиджу.



Дві санітарки розмовляють у пологовому будинку:
- Хто це так голосно плаче? Чи не та трійня, що народилася сьогодні вночі?
- Ні, це їх батько в коридорі.

Co powiecie na taki spacer w górach?Na filmie widzimy ekipę zdobywającą Matterhorn (4478 m n.p.m.), szczyt w Alpach Zachodnich, szósty pod względem wysokości samodzielny szczyt alpejski. Matterhorn należy do najbardziej rozpoznawalnych szczytów świata. Jest również jednym z najpóźniej zdobytych szczytów alpejskich - nie tyle z uwagi na rzeczywiste trudności techniczne, co ze względu na bardzo odstraszający wygląd.Stosunkowo często na tej górze giną turyści z Polski: w 2001 jedna osoba, w 2006 trzy osoby, od początku 2007 cztery osoby.

Опубліковано Wiedzoholik 20 січня 2016 р.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат