Підрахували, скільки авто ввезли за зниженим акцизом

admin 31.08.2016 12:54 ПОДІЇ

Після зниження ставки акцизного збору на вживані автомобілі розмитнили понад 1300 імпортних авто. Про це повідомив глава Державної фіскальної служби Роман Насіров, передає прес-служба відомства.


"З моменту набуття чинності закону про тимчасове зниження ставки акцизу на вживані автомобілі процедуру розмитнення за новими правилами пройшли 1315 авто", - сказав він.

За словами глави Фіскальної служби, найбільше оформлень авто за зниженими ставками сталося на митницях західних областей. Зокрема, з 1 серпня львівська митниця оформила 199 таких автомобілів, івано-франківська - 161, волинська - 118.

Нагадаємо, відповідно до закону №1389 тимчасово до 31 грудня 2018 року встановили знижені ставки акцизного податку на легкові вживані автомобілі. На такі машини під час їх митного оформлення в графі 36 митної декларації вказують код пільги з оподаткування товару акцизним податком "172".

Нормами закону №1389 встановлено, що знижені ставки акцизного податку не застосовують до легкових автомобілів з країни, визнаної державою-окупантом чи агресором.


http://gazeta.ua/

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат