Москаль каже, що “Хата магната” на Драгобраті належить киянам, а не донеччанам

admin 22.01.2016 09:10 ПОДІЇ

У ході робочої поїздки на Рахівщину керівник області Геннадій Москаль відвідав гірськолижний курорт «Драгобрат», щоб особисто переконатися, як він працює після резонансного випадку в ніч на 10 січня.


Одразу після подій із «Правим сектором» люди налякалися й виїхали геть, – повідомляє Г.Москаль. – Але згодом туристи повернулися. Зараз на «Драгобраті» 100-відсоткова завантаженість, люди спокійно катаються на лижах і сноубордах. Ми запрошуємо сюди туристів у спортивному екіпіруванні для відпочинку, а не з намірами напитися, хуліганити й влаштовувати стрілянину з бойової зброї, повідомляють на офіційному сайті голови Закарпатської ОДА.

“Немає тут ніяких сепаратистів, цукерок із «лнр» і тому подібного. База «Хата магната» належить киянам, котрі здають її в оренду місцевим мешканцям із Рахівського району. Ні якісь міфічні «донецькі», ні «лнр-івці» не мають до неї ніякого відношення. Якщо в когось не вистачає мужності критично оцінити свої   вчинки, то принаймні не треба нав’язувати іншим якісь фантазії й наводити на людей усякі страшилки. Слідство розбереться і поставить усі крапки над «і»”, – каже губернатор Закарпаття.

http://galagov.tv/

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат