На День угорської культури закарпатські митці відкриють виставку в Ужгороді

admin 22.01.2016 08:49 ДОЗВІЛЛЯ

У рамках відзначення Дня угорської культури 22 січня, о 16.00 в Закарпатському обласному музеї народної архітектури та побуту свої доробки представлять учасники крайового творчого об’єднання митців ім.М.Мункачі.


Об’єднання, засноване в 1993 році, нині налічує близько сотні представників угорської творчої інтелігенції Закарпаття: письменників і журналістів, музикантів та артистів, образотворців. Останніх у об’єднанні – майже третина. Серед них такі знані імена, як Ендре Гіді, Ольга Скакандій, Антон Ковач, Іван Рейті, Габор Гомокі, Маргарита Берец, творчі подружжя – Петро та Габрієла Шолтеси, Михайло і Магдалина Белені, Йосип та Тетяна Бартоші й інші.

На експозиції буде представлено чимало різновидів образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва: живописні і графічні твори, керамічні вироби, гобелени тощо.

Оглянути добірку робіт членів творчого об’єднання ім.М.Мункачі, а також учасників творчої організації АртТиса всі охочі матимуть змогу до 5 лютого – інформує управління культури Закарпатської ОДА.

http://ua.korzonews.info/

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ДОЗВІЛЛЯ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат