В УжНУ оприлюднили рейтингові списки вступників

admin 03.08.2016 09:16 ПОДІЇ

Першого серпня Ужгородський національний університет оприлюднив списки абітурієнтів, які за результатами вступної кампанії отримали право навчатися за державним замовленням,

Першого серпня Ужгородський національний університет оприлюднив списки абітурієнтів, які за результатами вступної кампанії отримали право навчатися за державним замовленням, а також рейтингові списки абітурієнтів. Кількість державних місць, виділених для абітурієнтів УжНУ, за результатами конкурсу 2016 року, складає 776 (у 2015 році – 727).

Щоб підтвердити своє бажання навчатися за державним замовленням в УжНУ абітурієнт повинен до 18.00. 5 серпня 2016 року:

подати особисто оригінали документа про освітній (освітньо-кваліфікаційний) рівень та додаток до нього, сертифікати зовнішнього незалежного оцінювання та інші документи, передбачені Правилами прийому, до Приймальної (відбіркової) комісії;
особи, які подали заяви в електронній формі, зобов’язані підписати власну електронну заяву, роздруковану у Приймальній комісії.


Якщо абітурієнт не подав відповідний перелік документів до 18.00. 5 серпня, він втрачає право на зарахування за державним замовленням.

Абітурієнти, які за рейтингом не проходять на державне замовлення, мають можливість підписати контракт на навчання в УжНУ. Не вагайтесь між вибором університетів і освітніх пропозицій! В Ужгородському національному університеті, на відміну від багатьох інших вишів країни, збереглася демократична плата за навчання. Тому не втрачайте час і приєднуйтесь до великої студентської сім’ї УжНУ!  

Студентський квиток нашого університету відкриває доступ до безкоштовного семестрового навчання й практики у престижних вишах Європи, вільного вибору дисциплін та навчання англійською мовою, здобуття військового фаху, фінансову підтримку студентських стартапів, заняття професійним спортом та багато інших переваг, які відкриті для студентів найбільшого університету краю з славною історією та перспективним майбутнім.

Ужгородський Національний університет

http://uzhgorod.in/

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат