У «Ротарі-парку» відбувся благодійний захід небайдужих

Людмила Бескид, студентка відділення журналістики 01.08.2016 15:04 ПОДІЇ

 

29 липня в ужгородському «Ротарі-парку» відбувся благодійний захід під назвою «Мистецтво, що рятує». Зібрані кошти будуть передані для лікування онкохворої волонтерки Євгенії Напуди та на підтримку закарпатських військових, які знаходяться в зоні АТО. Організатором дійства виступив Рух підтримки закарпатських військових.

У програмі було чимало цікавого, зокрема, марафон за участі багатьох виконавців, фольклорних колективів, гуртів, а також читання поезії. Відкрив захід феєричний виступ поліцейського оркестру. На території парку функціонував ярмарок майстрів генд-мейд, які до того ж проводили й майстер-класи. Всіх охочих на святі вчили латиноамериканських танців.

Порадувала також безпрограшна лотерея, де кожен небайдужий за 15 гривень міг отримати щось цікаве: починаючи від брелка для ключів і закінчуючи сертифікатом до дорогого салону краси.

Відвідувачів організатори не залишили голодними: за символічну ціну пригощали хот-догами, млинцями, варениками (з надзвичайно смачними начинками),кукурудзою, а також пахучим чаєм та освіжаючим лимонадом.

Книголюби на ярмарку також не сумували, для них представлена книжкова локація, де кожен мав можливість купити книгу за вільною ціною.

Організатор заходу Галина Ярцева каже, що до організації акції долучилася понад сотня людей: «Це й звичайні люди, яким не байдуже життя ближніх, й бізнесмени, які мають можливість допомогти. Приносили хто що міг: книги, власноруч виготовлені сувеніри   та просто цікаві вироби».

Для дітей створили фотозону та організували чимало розваг. Зокрема, дітки брали участь в акції «Серце для Жені» та «Долоні миру» для закарпатських військових, вчились плетінню браслетів та розмальовували пряники.

Волонтерка Олександра Артюхіна стверджує, що всіх, хто приєднався до акції об’єднує одне – так званий «ген небайдужості».

Неймовірні емоції, посмішки відвідувачів, благодійні пожертви з щирими серцями дають підстави вважати, що кількість небайдужих до людського горя зростає. Закінчився захід вже пізнім вечором вражаючим фаєр-шоу.

Людмила Бескид, студентка відділення журналістики

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат