Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 21.01.2016 07:00 ПОДІЇ

На календарі 21 січня, четвер. Нехай ваші щоденні справи завершуються легко і швидко. Звільняйте більше часу для себе, цінуйте тих, хто поруч. Хай ароматна ранкова кава надихає вас на щось хороше. Гарного четверга!

Цитата дня:   не шкодувати і не просити
не відрікатися і не чекати
все що сталося – карта бита
все що станеться – чиста карта

© Іздрик


Погода   21 січня 2016 року
по Закарпатській області: Хмарно, часом невеликий сніг. Вночі та вранці місцями слабкий туман, на дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 6-11° морозу, в горах місцями 14-16°, вдень 1-6° морозу, в горах подекуди 9-12°.
по м. Ужгород: Хмарно, часом невеликий сніг. Вночі та вранці слабкий туман, на дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 6-8° морозу, вдень 2-4° морозу.


ІМЕНИНИ         21 січня. Антоній, Анастасій, Василь, Василина, Віктор, Володимир



Сьогодні також:

  ООН: Міжнародний день обіймів



Цей день в історії

1790 — день створення гільйотини.
1793 — Людовик XVI, король Франції, гільотований на Площі Революції.
1796 — Едвард Дженнер відкрив метод вакцинування від віспи.
1840 — француз Дюмон-Дюрвіль на вітрильнику «Астролябія» відкрив нову південну землю (Антарктиду), якій дав ім'я своєї дружини — Земля Аделі




Що сьогодні буде в Ужгороді та краї


Галерея «Ужгород»
Виставка лауреатів премії ім. Й. Бокшая та А. Ерделі.
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Мистецький центр «Галерея Ілько»
Виставка творів Івана Ілька.
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Провулок «Гірчичне зерно» (Ужгород)
Виставка «Переселенці на Закарпатті: життя без стереотипів».

Художній музей імені Бокшая
Персональна виставка Петра Шолтеса.
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Виставка “Від руна до мистецтва”.
Постійно діюча експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка сучасного мистецтва до Новорічно-Різдвяних свят.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Виставка стародруків й ікон XVIII – початку XX ст.
Виставка «Час розкидати каміння. Час збирати каміння» (з фондової колекції годинників ЗКМ).
Нова експозиція «Inter arma silent Mysae» («Між гарматами музи мовчать») про участь закарпатців у подіях Євромайдану та бойових діях у зоні АТО.
Нова експозиція «Погано бути чужинцем у власній Батьківщині», присвячена зачинателю музейної справи краю Тиводару Легоцькому.
Виставка академічного художника Мікулаша Клімчака, найбільш відомого творця кирило-мефодіївської тематики в образотворчому мистецтві Словаччини.
Нова фотовиставка Спілки фотохудожників Закарпаття відомого словацького фотографа Мікулаша Аврелія Керестені.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постійно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена Закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки на наступний 2016-й рік

Овен   Сьогодні складний день для ділового спілкування, ведення переговорів тощо. Ти можеш почути на свою адресу багато претензій і витратиш нерви на з'ясування стосунків. Це дуже хороший час для перебування, прогулянок і відпочинку на природі. І дарма, що зараз зима і розпал робочого тижня. Добре поїхати куди-небудь недалеко, наприклад, за місто.
Телець Цей день - один із найбільш «практичних» цього тижня - займайся конкретними справами - конструктивними і такими, що приносять реальні, втілені результати. Проте у другій половині ти зможеш гідно компенсувати сьогоднішню працю – на тебе чекає відпочинок, розслаблення і емоційний комфорт. Скористайся ситуацією - поклич близьких і бажаних людей і влаштуй похід у сауну, наприклад. Але - без алкоголю!
Близнюки   Куди б ти не їздила сьогодні, і яким транспортом - своїм чи громадським - стеж за своїм багажем і речами. Велика ймовірність крадіжок або втрат. А якщо ти у відрядженні втратиш ділові папери - проблем у результаті не оберешся. З самого ранку тебе «накриє» втома і якась хандра. Але цей стан ослабне протягом дня і до вечора зовсім зникне, залишивши тебе хай і не в піднесеному настрої, але хоча б у рівному і нормальному.
Рак. В емоційному плані це буде цілком комфортний день. Тільки будь уважна у фінансових питаннях - сьогодні день непомірних витрат і ризикованих вкладень. Краще згадай, кому і скільки ти заборгувала, а також згадай всіх своїх боржників. Нагадай собі (і їм), що «винен - віддати повинен». Закривши ці «висяки» ти з легким серцем можеш зустрітися з друзями в затишному кафе.
Лев   Завжди наші наслідки суть відображення наших вчинків. Але сьогодні - особливо. Не варто цього дня займатися серйозними і важливими покупками - трохи утримайся. Інакше доведеться обмінювати або повертати назад куплену річ, а то і закинути на полицю до «найкращих часів», так жодного разу нею і не скориставшись. І не підписуй сьогодні важливі папери - це матиме погані наслідки.
Діва Сьогодні не варто розслаблятися і проявляти слабинку в усьому, особливо у спілкуванні зі співробітниками і підлеглими. Також тобі доведеться більше уваги, часу і ресурсів приділяти своєму партнерові, коханому. Це дуже добре вплине на вашу сумісність і зіграє на руку вашому благополуччю. Закінчи день спільної прогулянкою, походом в кіно або театр.
Терези На роботі постарайся проявити душевність і продемонструвати свої людські якості. Знайди у співробітників спільні з тобою інтереси, хобі. Поговори по душах, «про життя». Це зблизить вас, що добре відобразиться на спільній праці. Також дуже важлива якість, яку потрібно проявити і показати сьогодні - послідовність і логічність. Не розпиляйся і не влаштовуй аврал.
Скорпіон День буде важким для ведення переговорів, усіляких угод і контрактів. Вся справа в твоїй запальності і нетерпимості до людей. Не варто сьогодні занадто порушувати існуючий режим і сидіти допізна. І не важливо - з книгою, фільмом чи коньяком. Взагалі - приділи здоров'ю більше уваги - прогулянки на свіжому повітрі і вживання свіжих фруктів - саме те.
Стрілець Існує ймовірність, що багато сьогоднішніх справ ти не закінчиш, а залишиш купу незавершених «гештальтів». Доведеться тобі згодом розгрібати свої ж «хвости». Тому краще прояви терплячість і наполегливість і доведи всі справи до логічного кінця. Вечір проведи, займаючись улюбленою справою - вишивка, випічка тощо. Аби ти була задоволена і не нашкодила своїм стосункам з оточуючими.
Козеріг Утримайся від усіляких привабливих пропозицій виїхати куди-небудь - дорога для тебе сьогодні несприятлива. Ситуації на роботі залиш ненадовго - дай час процесу нормально розкритися. Це як у хірургії - оперують лише активну форму нариву, а до того займаються консервативним лікуванням. Твоє нинішнє натхнення перебуває в руках у дітей. Спостерігай за ними, грай із ними - ти отримаєш купу позитивної енергії та заряд невичерпного оптимізму.
Водолій.   Твоя дратівливість і схильність до необачних вчинків сьогодні не призведе ні до чого хорошого. Навчися слухати оточуючих і хоч іноді приймати їхню точку зору до уваги. Не варто форсувати події, підганяти людей, поспішати з рішеннями тощо. Вечір проведи з друзями, займаючись активним відпочинком на природі.
Риби Сьогодні не найкращий час заводити нові знайомства і починати стосунки. Тож не варто ходити по «злачних» місцях із метою «знімання» партнера - на ніч або на життя. Також не варто з'ясовувати стосунки із вже існуючим партнером або чоловіком. Краще займися самоосвітою і навчанням - запишися на давно омріяні курси, наприклад, почитай «розумну» книгу тощо.


Усміхніться на початку нового дня!   :)

Сміється той...хто вміє сміятися. Той, хто сміється останнім - зазвичай тормоз.



Маленький племінник каже своїй тітці:
- Дякую за подарунок!
- Та нема за що!
- Я теж так думаю, але мама сказала подякувати...


Чому у слона очі червоні?
- Для того щоб в помідорах міг ховатися. Бачили коли-небудь слона в помідорах?
- Ні.
- Добре ховається, правда?

Spaghetti Squash Enchilada Boats

Spaghetti Squash Enchilada Boats - http://bit.ly/204Eh8a #sponsored

Опубліковано Tip Hero 16 січня 2016 р.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат