Доброго ранку, любі читачі!

Rionews 11.07.2016 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні понеділок, 11 липня. Нехай ранкова прохолода приємно бадьорить вас на початку нового дня. Кавуйте у компанії гармонійних думок, насолоджуйтеся спокоєм і літнім сонечком. Будьте упевнені у тому, що робите, і будьте з того щасливі. Вдалого понеділка і смачної кави!

Цитата дня:   Адже диво завжди чекає нас десь поруч з відчаєм.

Еріх Марія Ремарк

Погода 11 липня 2016 року
по Закарпатській області: Мінлива хмарність, без опадів. В гірських долинах місцями туман. Вітер південний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 8-13°, в горах місцями до 5° тепла, вдень 26-31°, в горах подекуди 18-23° тепла.
по м. Ужгород: Мінлива хмарність, без опадів. Вітер південний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 11-13°, вдень 29-31° тепла.



ІМЕНИНИ         11 липня - Герман, Іван, Павло, Сергій




Сьогодні також:

• Всесвітній день народонаселення
• Всесвітній день шоколаду



Цей день в історії


1943 — кульмінація Волинської різанини
1944 — засновано Українську Головну Визвольну Раду — політичний провід УПА
2008 — Компанія «Apple Inc.» відкрила iPhone App Store


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї


«Доміон»
До 13 липня   — «До зустрічі з тобою». Поч. о 15.30, 21.00. «Весільний погром». Поч. о 22.40. «Легенда про Тарзана»,   3D. Поч. о 13.40, 19.10. «Великий дружній велетень», 3D. Поч. о 10.00, 17.20. «День незалежності: Відродження», 3D. Поч. об 11.50.    
Із 14 липня — «Льодовиковий період: Курс на зіткнення», 3D (відкрито попередній продаж квитків).

Кінотеатр «5-й елемент» (2 зали)
До 13 липня — «Круті чуваки». Поч. о 10.00, 13.30, 21.40. «Великий дружній велетень», 3D. Поч. о 10.00, 17.25. «Мілина», CineMAX. Поч. о 10.00, 15.50, 18.15. «День незалежності: Відродження», CineMAX 3D. Поч. об 11.35, 21.30. Руйнація». Поч. об 11.50, 17.00. «Весільний погром». Поч. о 12.10, 23.40. «Легенда про Тарзана», CineMAX 3D. Поч. о 13.55, 19.35. «Півтора шпигуна». Поч. о 14.10, 19.55. «Мобільник». Поч. о 15.20, 20.00. «До зуcтрічі з тобою». Поч. о 16.10, 21.50, 23.45. «Однокласниці». Поч. о 18.40. «Дуель братів. Історія Adidas і Puma». Поч. о 23.35.

«Перемога»
До 13 липня — «Легенда про Тарзана», 3D. Поч. о 10.00, 19.50. «Півтора шпигуна». Поч. о 12.00, 21.45. «Великий дружній велетень». Поч. о 16.00. «До зуcтрічі з тобою». Поч. о 14.00. «Весільний погром». Поч. о 18.00.

Мистецький центр «Галерея Ілько»
Виставка словацького художника Ніколая Федьковича.
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.


Галерея «Ужгород»
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Художній музей імені Бокшая
Виставка «Адальберт Ерделі — 125».
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
І поверх. Природа Закарпаття.
Археологія. Наш край у первісні часи.
«Inter arma silent musae» («Між гарматами музи мовчать») про участь закарпатців у подіях Євромайдану та бойових діях у зоні АТО.
Виставка «Час розкидати каміння. Час збирати каміння» (з фондової колекції годинників ЗКМ).
ІІ поверх. Древній замок над Ужем та з історії Ужгородського замку.
З історії Ужгородської духовної семінарії.
Закарпаття у період Другої світової війни.
Ікони та стародруки XVI — початку XX ст.
Графи Шенборни та Закарпаття.
Меблі XVIII — початку XX століття
Холодна і вогнепальна зброя XVI — початку XX століття (з фондової колекції музею).
Закарпаття між двома Світовими війнами.
Карпатська Україна.
Меморіальна кімната-музей Президента Карпатської України Августина Волошина.
«Погано бути чужинцем у власній батьківщині», присвячена зачинателеві музейної справи краю Тиводарові Легоцькому.
Народні музичні інструменти Закарпаття.
ІІІ поверх. Народний одяг Закарпаття.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постійно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена Закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен У першій половині дня зверни увагу на отриману інформацію і дзвінки. Тобі вдасться викрити змову недоброзичливців і ухилитися від проблем. У другій половині дня не варто втручатися в чужі суперечки та розбіжності. Займи позицію стороннього спостерігача і миротворця, щоб отримати вигоду з ситуації. Увечері тобі доведеться брати участь у вирішенні проблем далеких родичів.
Телець Сьогодні твій настрій можуть зіпсувати опоненти. Намагайся стримувати свої емоції, щоб не посилювати конфліктну ситуацію. У другій половині дня можуть виникнути складнощі в роботі цифрової техніки. Не варто перейматися через дрібниці, сконцентруйся на досягненні поставленої мети. Увечері тобі варто прогулятися і подихати повітрям перед сном.
Близнюки Сьогодні можуть виникнути проблеми у вирішенні фінансових питань. Партнери не виправдають твоєї довіри, і угода може зірватися. У другій половині дня спробуй переключити увагу на освоєння нових практичних навичок. Твоя методика роботи застаріла, настав підходящий час для змін. Вечір варто присвятити прибиранню та вирішенню господарських питань.
Рак. У першій половині дня розбіжності з керівником можуть спричинити фінансові втрати. Тобі потрібно відмовитися від прийняття кардинальних рішень і підписання документів. У другій половині дня партнери допоможуть вирішити складне організаційне питання. Намагайся уникати конфліктних осіб і стримувати свій гнів у присутності сторонніх. Увечері косметичні процедури будуть досить корисними й ефективними.
Лев   Сьогодні ти зможеш вирішити кілька важливих питань завдяки допомозі старого друга. Не варто втручатися в інтриги колег, це призведе до фінансових втрат. У другій половині дня тобі доведеться виконати багато рутинної роботи, яку ти не любиш. Розмову з керівництвом краще перенести на більш слушний час. Увечері утримайся від вживання алкоголю і великої кількості кави.
Діва Сьогодні тобі вдасться отримати прихильність з боку керівництва. Твої ідеї допоможуть вирішити складну проблему в колективі. У другій половині дня підготуйся сумлінно до публічного виступу. Саме від твого вміння розбиратися в людях залежить перебіг важливих переговорів. Не варто нічого планувати на вечір, доведеться затриматися на роботі.
Терези Сьогодні ти зможеш отримати гарні результати завдяки сприянню досвідченого професіонала. Спробуй уникнути розбіжностей із колегами, щоб не витрачати час на з'ясування стосунків. У другій половині дня партнери можуть відмовитися від виконання даних обіцянок. Тобі варто проявити жорсткість і наполегливість, щоб досягти результату. Увечері стакан теплого молока з медом допоможе зняти напругу.
Скорпіон Сьогодні на тебе чекає успіх під час важливих переговорів. Тобі вдасться легко переконати співрозмовників прийняти потрібне для тебе рішення. У другій половині дня довірся своїй інтуїції. Якщо людина викликає сумніви або неприязнь, потрібно відразу ж припинити з нею взаємодію. Увечері спробуй зайнятися творчою справою, щоб заспокоїтися і отримати приємні емоції.
Стрілець На початку дня потрібно утриматися від публічних виступів і розмов на провокаційні теми. Тобі потрібно освоїти нові знання, щоб удосконалити методику роботи. У другій половині дня поговори з керівником про свої можливості кар'єрного зростання. Тобі потрібно прикладати більше зусиль, щоб розвивати свою професійну майстерність. Увечері спробуй зайнятися самоосвітою і почитати мотивуючу літературу.
Козеріг Цей день буде вдалим для початку співпраці з новими партнерами. Тобі варто відразу розмежувати дружбу і ділові стосунки. У другій половині дня ти отримаєш великий прибуток завдяки союзництву з опонентами. Не варто звертати увагу на недоліки колег, краще думай про власний розвиток. Увечері зустріч із діловим партнером може затягнутися і перейти в неформальний напрямок.
Водолій. Сьогодні тобі вдасться отримати важливу інформацію про плани конкурентів. Розроби нову стратегію дій, щоб здобути перемогу. У другій половині дня колеги можуть чинити опір прийняттю твоїх ідей. Доведеться боротися за місце під сонцем і активно відстоювати власні інтереси. Увечері зустріч із подругами краще перенести, виріши спочатку сімейні питання і приділи увагу близьким.
Риби Цей день буде результативним для побудови планів і активних дій. Сміливо можеш починати впроваджувати нові ідеї за підтримки керівництва. У другій половині дня тобі варто приділити увагу роботі з документацією. Тобі потрібно відмовитися від зустрічі з партнерами, які налаштовані агресивно. Увечері спробуй розслабитися в теплій ванній з аромасвічками.

Усміхніться на початку нового дня!   :)

Зло - це я о 7-й годині ранку.


Взагалі-то Вінні-Пух не хотів одружуватися, але думка про майбутній медовий місяць зводила його з розуму…


Бог просто фізично не може встежити за всіма …
Тому Він і створив мою сусідку – бабу Катю!

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат