Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 20.01.2016 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні середа, 20 січня. Прокидайтеся з горнятком улюбленої кави і нехай жодні ранкові незгоди не псують вашого настрою. Запрограмовуйте себе на вдалий день, робіть корисні справи. Хай легко й успішно закінчується все, за що беретеся!  

Цитата дня:   Коли не знаєш, що робити - роби крок вперед!

© Кодекс, «Бусідо»

Погода   20 січня 2016 року
по Закарпатській області: Хмарно, часом слабкий сніг. На дорогах більшої частини території області ожеледиця. Вітер південний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 7-12°, вдень 1-6°, в горах місцями вночі 13-18°, вдень 8-13° морозу.
по м. Ужгород: Хмарно, без істотних опадів. Вітер південний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 7-9°, вдень 1-3° морозу.



ІМЕНИНИ         20 січня – Опанас, Василь, Іван.



Сьогодні також:

• Свято Івана Хрестителя



Цей день в історії

1265 — граф Лестерський вперше скликав на сесію англійський парламент. Парламент Великої Британії вважається найстарішим у світі.
1633 — 68-річний італійський фізик Галілео Галілей вирушив з Флоренції до Риму, щоб постати перед судом інквізиції. 21 червня на слуханнях своєї справи він публічно відмовився від підтримки теорії про обертання Землі навколо Сонця.
1661 — у Львові засновано університет Казимира. Нині — Львівський національний університет імені Івана Франка.




Що сьогодні буде в Ужгороді та краї


«Доміон»
До 20 січня — фільм Квентіна Тарантіно “Мерзенна вісімка”. Поч. о 19.20. “Легенда Г’ю Гласса”. Поч. о 22.00. “Хто в домі тато”. Поч. о 17.40.   “Добрий динозавр”, 3D. Поч. о 10.00, 13.00. “Елвін та бурундуки: Бурундомандри”. Поч. об 11.30. “Страшилки”, 3D. Поч. о 14.30.   На гребені хвилі”, 3D. Поч. о 16.00.

Кінотеатр “5 елемент”
До 20 січня — “Чарівне королівство Лускунчика”. Поч. о 10.00, 12.50. “Елвін і бурундуки-4”, CineMAX. Поч. 10.00, 12.30, 17.55. “Легенда Г'ю Гласса”. Поч. о 10.00, 19.40, 21.55. “Іван Царевич і Сірий Вовк-3”. Поч. об 11.20, 16.10. “Добрий динозавр”, CineMAX 3D. Поч. о 11.30, 14.05. “На гребені хвилі”, CineMAX 3D. Поч. о 13.20, 17.40. “Залізна сутичка”. Поч. о 14.15, 19.45. “Зоряні війни: Пробудження сили”, CineMAX 3D. Поч. о 15.20. “Страшилки”, 3D. Поч. о 16.00. “Ліс примар”. Поч. о 17.50, 21.40. “Крід: Спадщина Роккі”. Поч. о 17.50.

“Перемога”
До 20 січня —   “Добрий динозавр”, 3D. Поч. о 14.00. “Хто в домі тато”. Поч. о 16.00, 19.45. “Страшилки”. Поч. о 12.00. “Легенда Г’ю Гласса”. Поч. 21.30.   “Елвін і бурундуки-4”. Поч. о 10.10, 18.00.

Галерея «Ужгород»
Виставка лауреатів премії ім. Й. Бокшая та А. Ерделі.
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Мистецький центр «Галерея Ілько»
Виставка творів Івана Ілька.
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Провулок «Гірчичне зерно» (Ужгород)
Виставка «Переселенці на Закарпатті: життя без стереотипів».

Художній музей імені Бокшая
Персональна виставка Петра Шолтеса.
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Виставка “Від руна до мистецтва”.
Постійно діюча експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка сучасного мистецтва до Новорічно-Різдвяних свят.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Виставка стародруків й ікон XVIII – початку XX ст.
Виставка «Час розкидати каміння. Час збирати каміння» (з фондової колекції годинників ЗКМ).
Нова експозиція «Inter arma silent Mysae» («Між гарматами музи мовчать») про участь закарпатців у подіях Євромайдану та бойових діях у зоні АТО.
Нова експозиція «Погано бути чужинцем у власній Батьківщині», присвячена зачинателю музейної справи краю Тиводару Легоцькому.
Виставка академічного художника Мікулаша Клімчака, найбільш відомого творця кирило-мефодіївської тематики в образотворчому мистецтві Словаччини.
Нова фотовиставка Спілки фотохудожників Закарпаття відомого словацького фотографа Мікулаша Аврелія Керестені.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постійно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена Закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки на наступний 2016-й рік

Овен   Сьогодні навіть трохи флірту - невинного, незайманого - може принести тобі багато клопоту. Особливо, якщо ти вже в парі або в шлюбі. Не варто ризикувати своїми стосунками заради миттєвого «лоскотання» нервів. Увечері тебе «спустять» на землю, повернуть до дійсності і подарують багато радості твої діти. Якщо своїх дітей поки немає - це зроблять чужі - сусідські, діти родичів або друзів.
Телець Відновляться якісь давні ідеї і розмови про закордон. Йдеться про бізнес чи навчання, але ніяк не про відпочинок. Тобі доведеться знову «промоніторити» ситуацію і запастися необхідною інформацією, що стосується цього питання. Якщо ти не потуратимеш своїм бажанням, утихомиривши свої забаганки, то зможеш незабаром обминути численні проблеми і неприємності.
Близнюки   Не варто сьогодні поспішати з підписанням важливих документів і вирішенням якихось, нехай і термінових, юридичних справ. Один день зможуть почекати твої замовники або клієнти. Увечері   вдома ти можеш зіткнутися з проблемами у стосунках, викликаними почуттям власництва і ревнощами. Ці «речі», що йдуть від партнера, ти відчуєш на собі.
Рак. Дальня дорога, розпочата сьогодні, може закінчиться неприємностями юридичного характеру і повною відсутністю користі чи прибутку. Тож не потрібно сьогодні вирушати в дорогу, їхати у відрядження. Ближче до вечора, якщо тобі здасться, що в твоїх стосунках назрів якийсь глухий кут, спробуй передати ініціативу в руки партнерові, дай йому змогу (і м'яко внуши необхідність) зробити перші кроки назустріч.
Лев   Буде складний день. Тобі доведеться втихомирити свої царські замашки і часом агресивний тон спілкування з людьми, особливо з підлеглими. Інакше ти ризикуєш розігнати співробітників і налякати реальних чи потенційних партнерів. Твої контракти і домовленості опиняться під загрозою. Після важкого дня потрібно відновити сили і якісно відпочити. І найкраще це зробити вдома, з улюбленим диваном і пультом.
Діва У першій половині дня тебе «накриє хвиля» роботи і щоденних обов'язків. А ось у другій половині дня твоє почуття незадоволеності може привести до серйозних «розборок» зі своїм партнером. Все це буде досить непередбачувано і емоційно. У будь-якому випадку - не варто шукати втіхи на стороні - випадковий секс для тебе і саме в цій ситуації виявиться не корисним і з багатьма наслідками.
Терези Не варто сьогодні приймати важливі рішення і будувати перспективу і стратегію твого майбутнього бізнесу. Не намагайся займати, завойовувати нові простори. Краще й більш доцільно, примножити і зберегти вже наявне - людей, ресурси, свою нішу, місце під сонцем. Увечері зверни увагу на своє здоров'я - порадуй свій організм смачною і, головне, корисною їжею, масажем, пілінгом тощо.
Скорпіон Цього дня ти матимеш багато свобод і можливостей для дії та реалізації свого потенціалу. Ти можеш відкрити для себе нове захоплення, нове хобі, яке залишиться із тобою в майбутньому назавжди. Увечері під будь-яким приводом відмовся від важкої, жирної, гострої і м'ясної їжі - здоровіше будеш! Проведи залишок дня з приємною компанією і в душевних бесідах, з переглядом добрих сімейних фільмів.
Стрілець Сьогодні тобі необхідно більше фізичних вправ, більше рухливості. Катання на ковзанах, на конях, просто піші прогулянки - ось приблизний перелік рекомендованого тобі на сьогодні. Не варто сьогодні планувати особисті зустрічі та побачення - тобі з партнером важко буде порозумітися. Краще займися улагоджуванням емоційного клопоту в батьківському домі - помири родичів, збери їх і влаштуй сімейну вечерю.
Козеріг Відпочинь і дозволь собі не віддаватися важкій буденній праці і турботам. Багато читай, учись чомусь новому - це найкращий день для самоосвіти і самовиховання. Увечері буде можливість і сильне бажання віддатися пристрасті і плотським утіхам. Тож не стримуй свої бажання і отримай від життя все, що тобі бажається. Часом (а це саме той випадок) стриманість зовсім не корисна, навіть навпаки.
Водолій.   Не варто сьогодні здійснювати якісь угоди з нерухомістю - оренду, купівлю, продаж тощо. Не витрачай день на порожні розмови - краще реальних справ нічого ще не придумано. Інакше просто витратиш сили і енергію на з'ясування стосунків і банальні плітки на роботі. Вечір цього дня проведи з близькими та друзями, за столом із великою піцою і смачним пивом.
Риби На роботі тобі доведеться дуже часто виступати в ролі арбітра і судді - до тебе звертатимуться по допомогу у вирішенні суперечок і складних моментів. Не відмовляй співробітникам. Також прислухайся до свого організму - якщо ти помічаєш його сигнали - дій. Не варто запускати всілякі нехороші процеси в тілі. В основному зверни увагу на поперек і не вживай багато алкоголю.


Усміхніться на початку нового дня!   :)

- Вінні, а Вінні! От кажуть - собачий холод, собачий холод ... А є таке поняття, як свинячий холод?
- Так, П'ятачок, таке поняття є, тільки воно називається "холодець".


- Тату! Коли прийдуть просити моєї руки, не падай на коліна і не кричи: "Спаситель ти наш!", а просто кивни головою.


Після тижневого голодування леву довелося визнати, що цар звірів - сторож зоопарку.

china technology .. Must Watch !!

Опубліковано Chamkilaa 13 липня 2015 р.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат