Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 19.01.2016 07:00 ПОДІЇ

На календарі вівторок, 19 січня. Оточуйте себе приємними дрібницями, які радують вас. Нехай горнятко ароматної кави сприяє хорошому початку нового дня. Додавайте до нього улюблені солодощі й розмови з близькими людьми. Нехай нині вам вдається все задумане!

Цитата дня:   Ви повинні знати - коли ви все відпускаєте, до вас приходить найкраще. Не бійтеся.

Шрі Раві Шанкар


Погода   19 січня 2016 року
по Закарпатській області: Хмарно з проясненнями, без істотних опадів. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер змінних напрямків 3-8 м/с. Температура повітря вночі 9-14°, вдень 2-7° морозу, у горах місцями вночі до 16°, вдень 8-13° морозу.
по м. Ужгород: Мінлива хмарність, без опадів. Вітер змінних напрямків 3-8 м/с. Температура вночі 9-11°, вдень 2-4° морозу.



ІМЕНИНИ         19 січня - Генріх, Іван


Сьогодні також:

• Хрещення Господнє (Йордана, Водохреща, Богоявлення) — третє і завершальне велике свято різдвяно-новорічного циклу у православних та греко-католицькиххристиян.



Цей день в історії

1825 — Езра Деггетт і його племінник Томас Кенсетт із Нью-Йорка запатентували спосіб консервування в бляшаних банках лосося, устриць і омарів.
1903 — оголошено проведення першої велогонки «Тур де Франс» — найпрестижнішого і найпопулярнішого спортивного велозмагання наших днів.
1906 — побачив світ перший номер першого українського сатиричного журналу «Шершень».



Що сьогодні буде в Ужгороді та краї


«Доміон»
До 20 січня — фільм Квентіна Тарантіно “Мерзенна вісімка”. Поч. о 19.20. “Легенда Г’ю Гласса”. Поч. о 22.00. “Хто в домі тато”. Поч. о 17.40.   “Добрий динозавр”, 3D. Поч. о 10.00, 13.00. “Елвін та бурундуки: Бурундомандри”. Поч. об 11.30. “Страшилки”, 3D. Поч. о 14.30.   На гребені хвилі”, 3D. Поч. о 16.00.

Кінотеатр “5 елемент”
До 20 січня — “Чарівне королівство Лускунчика”. Поч. о 10.00, 12.50. “Елвін і бурундуки-4”, CineMAX. Поч. 10.00, 12.30, 17.55. “Легенда Г'ю Гласса”. Поч. о 10.00, 19.40, 21.55. “Іван Царевич і Сірий Вовк-3”. Поч. об 11.20, 16.10. “Добрий динозавр”, CineMAX 3D. Поч. о 11.30, 14.05. “На гребені хвилі”, CineMAX 3D. Поч. о 13.20, 17.40. “Залізна сутичка”. Поч. о 14.15, 19.45. “Зоряні війни: Пробудження сили”, CineMAX 3D. Поч. о 15.20. “Страшилки”, 3D. Поч. о 16.00. “Ліс примар”. Поч. о 17.50, 21.40. “Крід: Спадщина Роккі”. Поч. о 17.50.

“Перемога”
До 20 січня —   “Добрий динозавр”, 3D. Поч. о 14.00. “Хто в домі тато”. Поч. о 16.00, 19.45. “Страшилки”. Поч. о 12.00. “Легенда Г’ю Гласса”. Поч. 21.30.   “Елвін і бурундуки-4”. Поч. о 10.10, 18.00.

Галерея «Ужгород»
Виставка лауреатів премії ім. Й. Бокшая та А. Ерделі.
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Мистецький центр «Галерея Ілько»
Виставка творів Івана Ілька.
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Провулок «Гірчичне зерно» (Ужгород)
Виставка «Переселенці на Закарпатті: життя без стереотипів».

Художній музей імені Бокшая
Персональна виставка Петра Шолтеса.
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Виставка “Від руна до мистецтва”.
Постійно діюча експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка сучасного мистецтва до Новорічно-Різдвяних свят.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Виставка стародруків й ікон XVIII – початку XX ст.
Виставка «Час розкидати каміння. Час збирати каміння» (з фондової колекції годинників ЗКМ).
Нова експозиція «Inter arma silent Mysae» («Між гарматами музи мовчать») про участь закарпатців у подіях Євромайдану та бойових діях у зоні АТО.
Нова експозиція «Погано бути чужинцем у власній Батьківщині», присвячена зачинателю музейної справи краю Тиводару Легоцькому.
Виставка академічного художника Мікулаша Клімчака, найбільш відомого творця кирило-мефодіївської тематики в образотворчому мистецтві Словаччини.
Нова фотовиставка Спілки фотохудожників Закарпаття відомого словацького фотографа Мікулаша Аврелія Керестені.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постійно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена Закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки на наступний 2016-й рік

Овен   Сьогодні у тебе з'явиться можливість отримання якогось прибутку - новий клієнт, премія, чиясь несподівана подяка, виражена в грошових знаках тощо. Це на роботі. Але в особистому житті питання емоційні дуже гостро займатимуть і дошкулятимуть тебе. Постарайся в суперечках і просто бесідах із коханою людиною не плутати особисте, емоційне і матеріальне, земне, бо можуть бути серйозні образи.
Телець Складний день. Спочатку ти будеш розчарована тим, що не все, чого ти бажаєш, збувається і не все для тебе можливе і дозволене. Тобі не вистачає дисципліни і планомірності в досягненні бажаного. У другій половині дня тобі доведеться «розрулювати» якісь сімейні питання і проблеми. Швидше за все, це стосуватиметься відносин членів сім'ї між собою, і ти мусиш виступати в ролі арбітра.
Близнюки   Порадує тебе якийсь лист - паперовий чи електронний - здалеку і від дуже давнього друга/знайомого. Ви обоє захочете відновлення колишнього листування і дружби. У другій половині дня тобі доведеться трохи опуститися з романтизованого минулого в реалії сьогодення - на порядку будуть справи сімейного та побутового характеру.
Рак. Сьогодні ти найбільше займатимешся навчанням і дослідженнями свого Шляху, своїх Цілей, Потреб. Отримаєш ряд Вказівок і Наставлянь від життя - будь уважна і вдячна Долі. Напевно буде бажання і потреба в духовному спілкуванні - сходи в храм, поспілкуйся з грамотним священиком. Зрештою - сходи на сповідь.
Лев   Не варто сьогодні вести дозвільне життя в пошуках легких знайомств і разових стосунків. Твоя доля - радість від того, що вже є і постійна любов. Тобі доведеться відмовитися від якихось особистих планів - зустрічей із друзями, походів у кіно тощо. Інакше сварок і образ із близькими уникнути не вийде. А вони у нас єдині і найрідніші - пам'ятай це.
Діва На роботі з самого ранку виникне купа клопотів і термінових справ. Вирішити їх доведеться сьогодні ж, не відкладаючи в довгий ящик. Інакше клопоту з начальством не оберешся. Увечері не варто хвилювати комфорт партнера, та й свій також. Це стосується інтимної сфери в першу чергу.
Терези Ти сьогодні будеш роздратована. І спричинить це роздратування інші люди - на роботі, та й вдома... Можливо - проблема не в них, а в тобі? Не можуть же всі навколо бути поганими. Постарайся, прийшовши додому, не розпалювати пристрасті. І без того бурхливі. Почни з найприємнішого, і, як правило, безпрограшного, - внеси різноманітність і якусь частку гри в своє інтимне життя. Тим самим ти зменшиш напругу між тобою і коханою людиною.
Скорпіон Сьогодні в особистому сенсі ти відчуєш гостре незадоволення. Причому - не обов'язково в сексуальному плані. Тобі не вистачатиме тепла і уваги. Звичайно, це в результаті позначиться на інтимній сфері, але, повторюся, вона вторинна. Потрібно постаратися викликати партнера на довірчу і відверту бесіду і обговорити всі виниклі непорозуміння і проблеми.
Стрілець Це найкращий день для занять громадськими справами. Постарайся з партнером вирішити якісь накопичені організаційні питання. Друга половина дня може бути неприємною - ти можеш втратити гроші - свої чи бізнесу. Причина втрат - ти сама і твоя неуважність. І - найголовніше - сьогодні не довіряй жінкам зі свого оточення!
Козеріг Не варто сьогодні бути прискіпливим і не варто помічати дрібні неприємності. Навіть якщо ти бачиш, що не всі мрії виконуються і не всі свої бажання можна задовольнити. Принаймні - швидко. Частіше посміхайся людям - усмішка має ефект зворотного зв'язку. Займайся переважно своїми особистими справами або справами особистого бізнесу.
Водолій.   Сьогодні не варто бути особливо відкритою і довірливою. Мало є людей, кому можна довіритися і розповісти свої «страшні» секрети. Також ні в якому разі не варто вступати з людьми у фінансові відносини - не вплутуватися у фінансові проекти, навіть дуже вигідні при першому наближенні. І від кого б не виходили ці пропозиції!
Риби Якщо сьогодні хтось виник на твоєму обрії, то не варто сподіватися на серйозність і майбутнє цих відносин - сам день несприятливий для таких «акцій». Контролюй свої емоційні пориви, наскільки це можливо. Якщо ти не зробиш цього, то може, в якійсь мірі, постраждати твій імідж, твоя репутація. Ні в якій мірі не допускай зв'язків і відносин на роботі!

Усміхніться на початку нового дня!   :)

- Підсудний, ви навіщо кинули камінь у продавця і розбили їй голову?
- Ваша честь, це був не камінь, а її "свіжа булочка"!


- Вам який наркоз - дорогий чи дешевий?
- Найдешевший!
- Баю, баюшки - баю..


Мій життєвий девіз - чим більше я сплю, тим менше від мене шкоди.

Pizza Puff Pastry Twists

Опубликовано Tasty 7 января 2016 г.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат