Доброго ранку, любі читачі!

Rionews 07.06.2016 09:00 ПОДІЇ

Сьогодні вівторок, 7 червня. Прокидайтеся в доброму гуморі з горнятком ароматної кави в руках. Нехай новий день приносить приємні несподіванки й буде легким на всілякі справи. Запрограмовуйте себе на успіх, хай він супроводжує вас у всьому!

Цитата дня:   Все, що несподівано змінює наше життя, - не випадковість.

Олександр Грін.


Погода 7 червня 2016 року
по Закарпатській області: Невелика хмарність. Вітер північно-східний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 4-9°, на високогір'ї до 1° тепла, вдень 19-24°, в горах місцями 8-13° тепла.
по м. Ужгород: Невелика хмарність. Вітер північно-східний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 7-9°, вдень 22-24° тепла.



ІМЕНИНИ         7 червня – Іван, Інокентій, Федір.



Сьогодні також:

Хорватія: День незалежності



Цей день в історії


1498 — Колумб вирушив у свою третю подорож до Нового Світу, під час якої відкрив сучасний острів Гаїті.
1775 — Сполучені Колонії змінили свою назву на Сполучені Штати.
1903 — у Берліні французький учений Кюрі оголосив про відкриття нового хімічного елементу — полонію, названого на честь батьківщини його дружини-польки Марії Склодовської-Кюрі.



Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

«Доміон»
До 8 червня —   «Підлітки-мутанти. Черепашки Ніндзя-2»,   3D. Поч. о 10.00, 13.40, 15.30, 19.10. «Аліса в Задзеркаллі», 3D. Поч. об 11.50, 17.20. «Люди Ікс: Апокаліпсис», 3D. Поч. о 22.30. «Сусіди-2». Поч. о 21.10.

Кінотеатр «5-й елемент» (2 зали)
До 8 червня — «Піноккіо». Поч. о 10.00. «Грошова пастка». Поч. о 10.00, 14.15, 20.15. «Аліса в Задзеркаллі», CineMAX 3D. Поч. о 10.00, 14.00, 18.05. «Бунт пернатих». Поч. об 11.15. «Люди Ікс: Апокаліпсис», 3D. Поч. об 11.40, 22.00. «Підлітки-мутанти. Черепашки Ніндзя-2», CineMAX 3D. Поч. о 12.00, 16.00, 18.10, 20.10, 22.00. «Як приручити ведмедя». Поч. о 12.35. «Відважна Ліфі». Поч. о 13.50. «Ворона-пустунка». Поч. о 15.20. «Angry Birds у кіно», 3D. Поч. о 16.05.   «Голограма для короля». Поч. о 16.40. «План пограбування». Поч. о 18.20. «Двоє у всесвіті». Поч. о 19.55, 21.50.

«Перемога»
До 8 червня — «Аліса в Задзеркаллі», 3D. Поч. о 10.00, 14.00, 18.00. «Підлітки-мутанти. Черепашки Ніндзя-2»,   3D. Поч. о 12.00, 16.00, 20.00, 22.00.

Мистецький центр «Галерея Ілько»
Вернісаж виставки словацького художника, уродженця Ужгорода Миколи Федьковича «Nikolaj Fedkovic TOUR».
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Галерея «Ужгород»
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Художній музей імені Бокшая
Виставка «Адальберт Ерделі — 125».
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Виставка із фондових колекцій музею.
Фотовиставка «Стара Братислава».
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
І поверх. Природа Закарпаття.
Археологія. Наш край у первісні часи.
«Inter arma silent musae» («Між гарматами музи мовчать») про участь закарпатців у подіях Євромайдану та бойових діях у зоні АТО.
Виставка «Час розкидати каміння. Час збирати каміння» (з фондової колекції годинників ЗКМ).
ІІ поверх. Древній замок над Ужем та з історії Ужгородського замку.
З історії Ужгородської духовної семінарії.
Закарпаття у період Другої світової війни.
Ікони та стародруки XVI — початку XX ст.
Графи Шенборни та Закарпаття.
Меблі XVIII — початку XX століття
Холодна і вогнепальна зброя XVI — початку XX століття (з фондової колекції музею).
Закарпаття між двома Світовими війнами.
Карпатська Україна.
Меморіальна кімната-музей Президента Карпатської України Августина Волошина.
«Погано бути чужинцем у власній батьківщині», присвячена зачинателеві музейної справи краю Тиводарові Легоцькому.
Народні музичні інструменти Закарпаття.
ІІІ поверх. Народний одяг Закарпаття.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постійно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена Закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен Дуже активний, насичений справами і розмовами день. Не виключено, що ввечері Вас чекає радісна побачення і швидше за все, саме цей день дозволить Вам прийти до згоди з партнером або знайти мир в душі. Вплив планет нейтральне - можна займатися своїм здоров'ям, господарськими справами.
Телець Ви зможете стати хорошим організатором якого-небудь справи. Успіху ті, хто зуміє перекласти на плечі інших всі дії, правильно розмежувавши обов'язки кожного. Тому день сприятливий для робіт по дому будь-яких рівнів і рангів.
Близнюки   Сьогодні для Вас велике значення будуть мати прогулянки. Зараз в вашу життя вступають доленосні явища затяжного дії. Можливо, вони докорінно змінять ваше життя, перебудують особистість, піднявши вас на більш високий рівень. День може принести радість в любові.
Рак. Сьогодні Вам слід проявити певну стриманість. Дуже часто ви можете виглядати занадто емоційними, нестриманим у прояві своїх почуттів, стосунків до тієї чи іншої події. Не виключені прикрі помилки, також в результаті власної нестриманості. Ви можете поставити себе в двозначну ситуацію, коли оточуючі можуть кепкувати над вами, засуджувати вас, обговорювати ваші вчинки.
Лев   Дуже ймовірно, що день почнеться з конфлікту. Не виключено несприятливий звістка або несприятливий збіг обставин. Якщо у Вас є друзі-іноземці, сьогодні найкращий день для зустрічі з ними. Намагайтеся зберігати спокійний стан душі.
Діва Може виникнути спокуса почати якісь розгляди з коханою людиною, тим більше, що момент, як вам може здатися, назріло. Але це оманливе впечатленіе.Сегодня Ви бадьорі й ініціативні, всі справи вдаватимуться. Зайве зарозумілість, імпульсивність, можуть стати причиною необачного вчинку. Спроби зрозуміти ситуацію і розібратися в ній за допомогою аналізу виявляться марними. Увечері Ви станете ще більш дратівливі.
Терези Цей день дуже сприятливий для подорожей. Можливі ділові зустрічі або телефонні переговори з друзями або родичами. Гарний час для різнобічного спілкування, зустрічей з друзями, партнерства будь-якого виду і проведення культурно-мистецьких заходів. Приділіть більше уваги коханій людині.
Скорпіон Сьогоднішній день може виявитися дуже і дуже непростим. Необдумані вчинки, скоєні вами напередодні, можуть піднести вам великі неприємності, і вам цілий день доведеться розсьорбувати наслідки незначною помилки.
Стрілець Сьогодні, енергії буде у Вас хоч відбавляй. У випадки сварки, всі Ваші спроби примирити конфліктуючі сторони тільки подольют масло в вогонь. Спроби почати що-небудь нове не увінчаються успіхом, зустрічі, призначені на сьогодні, відмінятися з незалежних від Вас причин. Вдало складуться любовні і сімейні відносини.
Козеріг Сьогодні день хороший, як для розумової, так і для фізичної роботи. Не виключено, що вечір Ви проведете з близькою людиною в романтичній обстановці при свічках. Швидше за все, саме цей день дозволить Вам прийти до згоди з партнером або знайти мир в душі. Вплив планет нейтральне - можна займатися своїм здоров'ям, господарськими справами.
Водолій. Сьогодні день буде відзначений високою активністю. У другій половині дня суворіше дотримуйтесь дієти. Ретельніше контролюйте зрослу вразливість, щоб уникнути сварок вдома. Успішним виявиться звернення до органів влади.
Риби Успіх гарантовано тільки тоді, коли Ви сумете правильно вибрати момент і переконати оточуючих у своїй правоті. Непередбачені подія може призвести до серйозних конфліктів вдома.

Усміхніться на початку нового дня!   :)

- Кум .....!
- Шо?
- Ти улігся мордою в холодець! Переляж в олів'є, а то застудишся!


В моїй голові іноді народжуються такі ідеї, що таргани аплодують стоячи..


- Їде хлопчик на велосипеді і кричить – Мам, дивись я їду без рук! Звернув за поворот, через секунду повертається. Мам дививсь, я їду без зубів!

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат