24 тисячі гривень виділила влада на білборди реклами енергоефективності (ФОТО)

admin 15.01.2016 10:31 СОЦІО

 

На Закарпатті задля популяризації державної підтримки заходів з енергозбереження, розпорядженням голови обласної державної адміністрації виділено понад 24 тисячі гривень на інформаційні матеріали з популяризації енергоефективності.

Нині така інформація, як соціальна реклама, розміщена на об’єктах зовнішньої реклами по всій області. Інформаційні буклети з цих питань будуть розміщені і на автовокзалах та автостанціях, а також у автобусах загального користування.

Нагадуємо, що Державною програмою передбачено відшкодування:
20% суми кредиту (але не більше 12 тисяч гривень) – механізм заміни газових котлів для населення;
30% суми кредиту (але не більше 14 тисяч гривень) – для фізичних осіб для впровадження енергоефективних заходів.
40% суми кредиту (але не більше 14 тисяч гривень в розрахунку на одну квартиру) - для ОСББ та ЖБК як юридичних осіб, для загальнобудинкових заходів.

Якщо позичальником є фізична особа-отримувач субсидії на оплату житлово-комунальних послуг, йому відшкодовується 70% суми «енергоефективного» кредиту. Якщо в складі ОСББ є отримувачі субсидій, таке ОСББ отримує відшкодування у середньозваженому розмірі між 40% і 70% — залежно від кількості субсидіантів.
Загалом по Україні понад 80 тисяч сімей оформили енергоощадні кредити на суму понад 1,1 мільярда гривень, з яких відшкодовано 115,6 млн. гривень.

У Закарпатській області уповноваженим банками видано 2311 "теплих" кредитів на суму 46,38 млн. гривень, - повідомили у департаменті житлово- комунального господарства та інфраструктури облдержадміністрації.

admin


За матеріалами прес-служби Закарпатської ОДА

ТЕГИ : Закарпаття

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат