Москалева радість: законопроект про "пересічку" підтримали

admin 20.05.2016 10:11 ПОДІЇ

Парламентський комітет у закордонних справах підтримав законопроект про "пересічку"


Голові Закарпатської ОДА Геннадію Москалю надійшла відповідь від голови Комітету Верховної Ради України у закордонних справах Ганни Гопко про результати розгляду законопроекту "Про внесення змін до ст. 380 Митного кодексу України (щодо створення сприятливих умов для використання автомобілів з іноземною реєстрацією)", пише Depo.Закарпаття з посиланням на офіційний сайт Москаля.

Законопроект (який фактично вкрадений нардепом В.Балогою від аналогічного документу, створеного робочою групою «пересічників», митників та ОДА) пропонує суттєво збільшити термін "пересічки" для автомобілів з іноземною реєстрацією, який зараз становить 5 днів.

Більшість членів Комітету підтримали законопроект, про що повідомлено провідний при розляді цього документу Комітет із питань податкової та митної політики.

Нагадаємо, Москаль направив звернення шістьом комітетам Верховної Ради України з проханням невідкладно розглянути законопроект про "пересічку". На сьогодні документ розглянути три комітети, два з яких дали негативний висновок. Комітет з питань європейської інтеграції, Комітет з питань запобігання та протидії корупції, а також Комітет з питань податкової та митної політики свої висновки поки не надали.

Москаль направив їхнім керівникам повторного листа з проханням не зволікати з розглядом законопроекту, оскільки зволікання з вирішенням порушених у ньому питань викликає соціальну напругу на Закарпатті.

http://zak.depo.ua

admin

Коментарі :


22.05.2016 11:50 йони

а по мне шо маскаль шо балога оба один другого стоят почему не отменить дкрацкие нереальные поборы при регистрации авто.какя разница где челоловек его купил и какого года он автомобиль   выпуска если этот автомобиль украинского изготовления он должен стоить дешевле,ввозиш из-за бугра плати дороже но реально дороже и еще непенятно при чем тут мощность двигателя,что мощность разбивает дороги увы нет оцениватся должен вес ибо он вес разбивает дорогу.и вообще чем больше авто ездит и палится горючки тем больше отчислений в бюджет,а вот с продажей б/у авто надо наводить порядок .и не надо боятся ввоза старых авто металурги уже воют,что им не хватает металолома.


22.05.2016 06:48 Ланько

Балоги то гнуй у Верховнуй.зраді.


21.05.2016 21:10 пересічник

Молодець Москаль, зробив то що обіцяв. А балога аферист подав від себе, гнида!


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат