Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 13.01.2016 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні середа, 13 січня. Вірте у себе і примножуйте добро у ньому світі. Нехай кожен крок буде виваженим, а слова – щирими. Бадьоріться ранковою кавою на початку дня, додавайте до неї каві розмови. Хай вам нині таланить у справах) Гарного дня!

Цитата дня:   В житті іноді бувають моменти, коли сама доля схрещує карти таким чином, щоб люди зустрілись знову. Світ великий. Так, цей світ просто величезний і переповнений мільйонами душ, тіл та купою непотребу. Буває йдеш по безлюдній вулиці, нікого не помічаєш, нічим не цікавишся, а потім, підвівши похнюплений ніс, заглядаєш у чиїсь бездонні очі. От тоді вже все, так, друже, це кінець. Ти не будеш більше спокійно спати, не гулятимеш з відчуттям свободи, невимушеності. Твоя свобода залишиться там, на засніженій стежині темної вулиці. Ти живеш для себе, живеш в своїх інтересах, проте один випадок може перевернути все з ніг на голову. Не варто недооцінювати роль випадкових зустрічей, бо вони, за Кортасаром, найневипадковіші у світі.

© Іршак Віталій "Плисти за течією"

Погода   13 січня 2016 року
по Закарпатській області: Хмарно, часом опади, в горах сильний сніг, мокрий сніг, вдень в горах місцями сильні опади. Вночі та вранці місцями туман, на більшій частині території області на дорогах ожеледиця. Вітер східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 2° тепла -3° морозу, на високогір'ї 5-7° морозу, вдень 0-5° тепла, на високогір'ї 3-5° морозу.
по м. Ужгород: Хмарно, часом слабкі опади. Вночі та вранці: слабкий туман, на дорогах ожеледиця. Вітер східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі близько нуля, вдень 3-5° тепла.



ІМЕНИНИ       13 січня – Михайло, Петро.


Сьогодні також:

• Щедрий Вечір або свято Меланії

Старий Новий рік



Цей день в історії

1610 — Галілео Галілей відкрив четвертий супутник Юпітера, який згодом отримав назву Каллісто. Третій за величиною супутник у Сонячній системі, розміром приблизно з Меркурій.
1681 — у Бахчисараї підписано договір, який завершив російсько-турецьку війну 1676—1681 і встановлював перемир'я між країнами терміном на 20 років. Згідно зБахчисарайською угодою Османська імперія визнала Україну за Московією.
1810 — у Петербурзі урочисто відкрита Державна рада — вища закононарадча установа царської Росії, створена за проектом Михайла Сперанського.


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

«Доміон»
До 13 січня — “Добрий динозавр”, 3D. Поч. о 10.00, 11.40, 15.00.   “Елвін та бурундуки: Бурундомандри”. Поч. о 13.20. “Страшилки”. Поч. о 18.20. “Любіть Куперів”. Поч. о 20.00. “На гребені хвилі”, 3D. Поч. о 21.50. “Крампус: Викрадач Різдва”, 3D. Поч. о 16.40.

“Перемога”
До 13 січня —   “Добрий динозавр”, 3D. Поч. о 10.20, 14.20, 16.20. “Хто в домі тато”. Поч. о 12.20, 20.15. “Страшилки”. Поч. о 18.20. “Легенда Г’ю Гласса”. Поч. 22.10.

Мукачево
До 16 січня — святкові заходи до Новорічних та Різдвяних свят.

Галерея «Ужгород»
“Різдвяна виставка”.
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Мистецький центр «Галерея Ілько»
Виставка творів Івана Ілька.
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Провулок «Гірчичне зерно» (Ужгород)
Виставка «Переселенці на Закарпатті: життя без стереотипів».

Художній музей імені Бокшая
До 12 січня — ретроспективна виставка з нагоди 25-річчя Товариства угорських митців Закарпаття ім. І. Ревеса.
15 січня — відкриття персональної виставки Петра Шолтеса.
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Виставка “Від руна до мистецтва”.
Постійно діюча експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.


Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка сучасного мистецтва до Новорічно-Різдвяних свят.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Виставка стародруків й ікон XVIII – початку XX ст.
Виставка «Час розкидати каміння. Час збирати каміння» (з фондової колекції годинників ЗКМ).
Нова експозиція «Inter arma silent Mysae» («Між гарматами музи мовчать») про участь закарпатців у подіях Євромайдану та бойових діях у зоні АТО.
Нова експозиція «Погано бути чужинцем у власній Батьківщині», присвячена зачинателю музейної справи краю Тиводару Легоцькому.
Виставка академічного художника Мікулаша Клімчака, найбільш відомого творця кирило-мефодіївської тематики в образотворчому мистецтві Словаччини.
Нова фотовиставка Спілки фотохудожників Закарпаття відомого словацького фотографа Мікулаша Аврелія Керестені.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постійно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена Закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки на наступний 2016-й рік

Овен   Сьогодні слід бути тихіше води, нижче трави, так як багато хто буде надто емоційні. Швидше за все, вас чекають сьогодні матеріальні труднощі. У другій половині дня вірогідні зустрічі з впливовими людьми.
Телець Сьогодні Ви зможете розпочати любе складна справа, також протягом дня слід уникати категоричності суджень та індивідуальної роботи, що вимагає зосередженості. Клопоти про надбавку до зарплати можуть виявитися немарними. Любовні розчарування протягом дня будуть Вами переноситися з працею.
Близнюки   День обіцяє Вам душевну рівновагу, сприяє заходам по зміцненню здоров'я. Сьогодні домашніх тварин вести до ветеринара не слід, по можливості відкладіть цей захід на кілька днів. Спілкування з близькими і коханими принесе задоволення, сміливо сьогодні призначайте побачення.
Рак. Сьогодні цілком можливі серйозні зміни в особистих справах. Вам можливо, треба чимало похвилюватися через те, що син або дочка повернеться додому занадто пізно. Якщо у Вас є друзі, з якими ви з якихось причин посварилися і давно не бачилися, запросіть їх в гості. Варто більше уваги присвятити собі, своєму здоров'ю.
Лев   Сьогодні не робіть помилок на роботі. Звістка, яке сьогодні прийде до Вас, стане вельми несподіваним і радісним для всіх домочадців, удача в справах буде супроводжувати Вам на кожному кроці. Сьогодні також підвищиться небезпека харчових отруєнь, побутових травм, дорожніх аварій.
Діва Сьогодні Ви будете організовані, зібрані, здатні виконати велику роботу. Ви так само зможете розраховувати на допомогу своєї "другої половини". Підвищиться Ваша ділова активність, так що сміливо йдіть на контакт з представниками конкуруючої організації.
Терези Сьогодні Ви отримаєте задоволення від будь фізичного навантаження - так Ви скинете накопичилася напруга. Будинки будуть панувати мир і спокій, настрій і самопочуття будуть на висоті, але надовго не упускайте дітей з уваги, щоб не накоїли лиха. Страждають хворобами шлунка рекомендується виключити сьогодні зі свого меню солоне і гостре. Добре підуть справи у фінансистів.
Скорпіон Сьогодні буде активний, творчий день. Якщо Ви добре попрацювали, то сьогодні зберете славний урожай. Ніхто сьогодні не скаржитися на відсутність натхнення. Не будьте невдячними у відношенні з батьками та близькими родичами.
Стрілець
Сьогодні, ви будете процвітати в матеріальному співробітництві завдякиособистим симпатіям однодумця протилежної статі. На роботі намітитьсятенденція деяким до змін. Увечері вожможность проблеем матеріального плану.
Козеріг День буде не дуже проблемним. Увечері очікуються гості. Зробите все заплановане на сьогодні, вирішите всі спірні питання, і ви встигнете підготуватися до приходу гостей. Вечір краще провести в колі сім'ї.
Водолій.   Сьогодні буде день великих навантажень, фізичних і моральних. Не забудьте себе побалувати ввечері романтичним побаченням. Утримайтеся від важкої їжі. Перевіряйте термін придатності на препаратах, які Ви збираєтеся вжити, ні в якому разі не перевищуйте дозування.
Риби Енергії у Вас сьогодні хоч відбавляй. Вам можливо, вдасться чітко сформулювати свої цілі і завдання. Якщо у Вас є друзі, з якими ви з якихось причин посварилися і давно не бачилися, запросіть їх в гості. Варто більше уваги присвятити собі, своєму здоров'ю.

Усміхніться на початку нового дня!   :)


Дай бог здоров'я тому, чий Wi-Fi без пароля!


- Тату, що означає наш прапор?
- Синій – небо, жовтий – поле.
- А що означає прапор москалів?
- Білі квіти на червоному цвинтарі.
- А синiй?
- А синій вони у нас вкрали.


У кожного був такий момент, коли хотілося кинути телефон об стіну, але його вартість завжди змушувала акуратно кидати його на ліжечко!

Как подают мороженое в Японии.

Опубликовано www.1NEWS.az 3 ноября 2015 г.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат