«Народний губернатор» Закарпаття Іван Данацко про діяльніть Правого Сектора

admin 11.01.2016 12:51 ПОДІЇ

Цілий день слідкував за подіями, які розгортувались навколо надзвичайної ситуації в курортному Закарпатті - Драгобрат!


ЗНОВУ "ПРАВИЙ СЕКТОР" допомагає туристичному бізнесу краю, його іміджеві і розвитку! Де тільки не борються з КОНТРАБАНДОЮ ТА КОРУПЦІЄЮ ці Правосеки та Чесні комбати, то зникли картини з дачі Медведчука, то в університеті поломані двері та наляканий персонал, то в спортзалі в Мукачево застрілений охоронець і потім надзвичайний стан, а зараз вже в ресторанах на туристичному курорті Драгобрат!
Два роки боротьби віддано мною та моїми побратимами на Закарпатті! Два роки ми не виходимо із суддів по всій області, з прокуратур і міліції, яка вже стала поліцією і боримося з СИСТЕМОЮ! В мене кругом одні борги, їжджу на автобусах та маршрутних таксі, а тут "ПС" має можливість виїхати на лижах покататись в Драгобрат, коли туди заїхати коштує куча грошей!
Не борються вони з СИСТЕМОЮ, а хочуть відщипнути лакомний шмат КОНТРАБАНДИ ТА КОРУПЦІЇ, тому вони і ходять не по тим місцям де потрібно боротись, а по митницям, ресторанам та курортам!
А все інше, це пусті слова, які орієнтовані на патріотичну молодь, але з такими лідерами, Вам шлях, тільки в тюрьму, за груповий розбійний напад зі зброєю!

Написав на своїй сторінці у Фейсбук Іван Данацко.

Новини Закарпаття

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат