Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 08.04.2015 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні середа, 8 квітня. Нехай ваш ранок розпочинається з корисних справ і хороших вражень. Додавайте улюблені солодощі до ранкової кави й не переймайтеся через дрібниці. Успіх там, де ви. Гарного дня!

Цитата дня: Нічого на світі не може бути краще, ніж повертатися туди, де тебе люблять і чекають, де тепло і горить світло.
© Олег Рой "Банкрутство уявних цінностей"


8 квітня 2015 року
по Закарпатській області: Хмарно з проясненнми. Вночі місцями слабкі опади, вдень без істотних опадів. Вночі та вранці в горах місцями у повітрі та на поверхні грунту заморозки 0-5°. Вітер північний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 0-5° тепла, в горах місцями 0-5° морозу, вдень 8-13° тепла, на високогір'ї 0-2° морозу.
Автошляхи: Вночі місцями слабкі опади, вдень без істотних опадів. Видимість добра.
по м. Ужгород: Хмарно з проясненнми. Без істотних опадів. Вітер північний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 0-2° тепла, вдень 11-13° тепла.



ІМЕНИНИ 8 квітня - Іван, Феодосій

Сьогодні також:

• Міжнародний день ромів.
• Міжнародний день тайцзі і цигуна.
•   Малайзія   — День султана Джохора.
•   Сінгапур   — День народження Будди.
•   США   — День астрономії.


Цей день в історії

1158 — князь Андрій Боголюбський закладає Успенський собор у Володимирі.
1271 — султан мамелюків Бейбарс І захоплює фортецю госпітальєрів Крак де Шевальє в Сирії.
1480 — католицькою церквою оголошується хрестовий похід для відвоювання у мусульман Отранто (Південна Італія).
1498 — заарештовано флорентійського чернеця Савонаролу, звинуваченого в єресі.


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

«Доміон»
До 8 квітня — “Форсаж-7”. Поч. о 13.20, 18.00, 20.30. “Незламна”. Поч. о 15.50. “Дивергент 2: Iнсургент, 3DX”. Поч. о 22.50. “Енні”. Поч. об 11.20. “Баранчик Шон”. Поч. о 10.00.

Кінотеатр «5-й елемент» (2 зали)
До 8 квітня —   «Останні лицарі». Поч. о 10.00, 11.40, 14.50, 18.00, 22.30. “Незламна”. Поч. о 10.00, 18.30. “Форсаж-7”. Поч. о 12.00, 16.00, 20.40. “Оз: Нашестя літаючих мавп”. Поч. о 13.20, 16.30. “Нарешті вдома, 3DX”. Поч. о 14.30. “Божевільне весілля”. Поч. о 19.40. “Прокляття: Початок кінця”. Поч. о 21.10. “Дивергент 2: Iнсургент, 3DX”. Поч. о 23.00.

“Перемога” (Мукачево, пл. Миру, 3)
До 8 квітня — “Форсаж-7”. Поч. о10.20, 14.30, 19.20, 22.00. “Баранчик Шон”. Поч. о 13.00. “Незламна”. Поч. о 17.10.

Картинна галерея (Мукачево, пл. Федорова, 5)
До 7 квітня — виставка громадського об’єднання “Карпатські кольори”.

Провулок “Гірчичне зерно”
Фотоконкурс-виставка “Віддів кадрів”.

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка «Нічого особливого» Станіслава Туріни.

Художній музей імені Бокшая
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
До 13 квітня — виставка угорського мережива «Холоші».
Виставка молодих майстрів народної творчості.
Постійно діюча експозиція під відкритим небом.
Виставка із фондової колекції музею «Традиційний народний одяг та одягова вишивка українців Закарпаття».
Виставка із фондової колекції музею «Пісня на полотні» (з нагоди 90-річчя Балаж Меланії Йосипівни, заслуженої майстрині народної творчості України).
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
До 2 травня — виставка графіки та живопису Василя Когутича.
Фотовиставка   “Вікна” Едуарда Странадка.
Постійно діючі експозиції та виставки музею.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Галерея «Ужгород»  
Виставка Михайла Сапатюка.
2 квітня — відкриття виставки-продажу творів митців Закарпатської організації Національної спілки художників України “Світ Божий, як Великдень”. Поч. о 16.00.
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

ОвенСьогодні вам варто більше часу приділити спілкуванню з іншими людьми. Постарайтеся бути уважними по відношенню до тих, хто вас любить і хто про вас піклується. Не треба сприймати близьких людей, як звичайне явище у вашому житті. У майбутньому вам знадобиться підтримка коханих людей, тих, на кого ви завжди можете покластися.
Телець Сьогодні вам варто більше часу приділити спілкуванню з людьми, які вас дратують. Цілком імовірно, що до когось із них ви ставитеся упереджено. Постарайтеся бути об'єктивними і дотримуватися норм поведінки під час переговорів. Ваша неупередженість збентежить будь-кого, чиї наміри насправді не пов'язані з обговорюваною справою або питанням.
Близнюки   Сьогодні вам варто бути обережними з вогнем, окропом і всім гарячим. Постарайтеся уважно поставитися до тієї інформації, яку отримуєте. Стримуйте свої емоції. Пам'ятайте, що ви завжди можете піти в спортзал або просто влаштувати собі розслаблюючий вечір, коли зможете відновити внутрішній баланс.
Рак. Вам варто якомога більше часу приділити вирішенню питань, пов'язаних із фінансами. Підведіть підсумки, складіть бюджет, перерахуйте зрештою наявні ресурси. Постарайтеся в проблемі побачити можливість власного розвитку. Більше оптимізму - і у вас все вийде.
Лев   Цей день дивує своєю багатогранністю і цілим калейдоскопом події. А тому вам варто бути напоготові, щоб не упустити слушної можливості. Постарайтеся сконцентруватися на бажаній меті, побачите, як саме життя вас підштовхує до її реалізації. У вас вистачить сил впоратися з усіма завданнями цього дня.
Діва Сьогодні вам варто придивитися до тих людей, які вас оточують. Постарайтеся подивитися на них з боку і зрозуміти, що ви випускаєте з виду. Незабаром прийде час, коли ви можете постраждати через когось із них. А тому не втрачайте час - гарненько придивіться до свого оточення.
Терези Сьогодні вам варто більше часу приділити спілкуванню з тими, хто вміє бути відвертим. Вам зараз необхідна людина, яка бачить вашу ситуацію з боку і не боїться вас образити або змусити переживати. Та інформація, яку ви можете отримати від цієї людини, багато коштує.
Скорпіон Сьогодні вам варто бути вкрай обережними зі словами і справами. Постарайтеся не приймати близько до серця усього сказаного іншими людьми. Пам'ятайте, що основне - це ваша мета. Постарайтеся не витрачати час даремно. Вам варто впритул зайнятися організаційними питаннями.
Стрілець Сьогодні вам варто більше часу приділити спілкуванню з іншими людьми. Займіть лідируючу позицію. Саме це стане для вас ключем до вирішення низки важливих завдань та існуючих проблем. Не варто знімати з себе відповідальність. Просто говоріть про задачу з точки зору її вирішення, а не з точки зору її наслідків.
Козеріг Вам варто більше часу приділити спілкуванню з тими, хто вас любить і хто в вас вірить. Не варто жити в тому часі, який давно минув. Пам'ятайте, що упущені можливості - це роки даремно прожитого часу. А тому будьте уважні до себе, своїх бажань, цілей. Будьте собою.
Водолій. Сьогодні ви будете приємно здивовані. У вашому житті з'явиться людина, яка відчуває до вас теплі почуття. Не відкидайте його залицяння. Постарайтеся не надавати значення дрібницям. Вам варто більше часу приділити спілкуванню з тими, хто цінує дружбу.
Риби Сьогодні вам варто звернути увагу на тих, хто воліє жити за натхненням. З боку ці люди здаються дорослими дітьми. Однак це не завжди так. Поспостерігавши за ними, ви зрозумієте, що насправді в цьому світі працює цілий ряд фізичних і енергетичних законів, про які мало хто здогадується.

Усміхніться на початку нового дня!   :)

Вчитель: «Все. Я викликаю твоїх батьків!»
Молодша школа: «О ні!»
Середня школа: «Ну і будь ласка»
Старша: «Ха! Передавайте мамі привіт»


Ти кого більше всього боїшся за кермом?
- Солдатів.
- А ще кого?
- Мотоциклістів.
- А ще?
- П’яних.
- А жінок не боїшся?
- О!.. Жінка за кермом – це п’яний солдат на мотоциклі.


- Що робиш?
- Я люблю, я сумую, мені так тебе не вистачає. Ти снишся мені щоночі, я не можу без тебе, а ти?
- Ковбасу їм.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат