Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 30.03.2015 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні понеділок, 30 березня. Нехай на початку нового дня і тижня ваші справи складаються якомога краще. Вірте у себе, докладайте зусиль до реалізації власної мрії. Нехай ароматна ранкова кава надихає на нові звершення. Гарного понеділка!

Цитата дня: Немає більшої біди, ніж легка перемога. Той, хто легко перемагає, не може протистояти смерті. Це те, що я називаю найціннішою істиною. І тому той, хто веде свою битву належним чином налаштувавши свій дух, подолає всі негаразди та втрати... і переможе!
© Лао-Цзи


30 березня по Закарпатській області очікуються сильні дощі, на високогір'ї мокрий сніг та сніг, місцями дуже сильні опади. Окремі грози. Подекуди: туман, налипання мокрого снігу, хуртовина. Посилення південно-західного вітру місцями 15-20, в горах подекуди 19-24 м/с. 30-31 березня на річках області очікуються підвищення рівнів води на 0.5-1.5 м, в нижніх течіях Боржави та Латориці на 2.0-2.5 м над рівнями 29 березня на 8 год.


ІМЕНИНИ 30 березня Гавриїл, Макар, Олександр, Віктор, Павло, Олексій


Цей день в історії

1814 — Наполеонівські війни. Війська шостої коаліції вступають до Парижу;
1842 — американський лікар Кроуфорд Вільямсон Лонґ уперше у лікувальній практиці застосував ефір як анестезуючий засіб при видаленні пухлини на шиї пацієнта;
1856 — підписання Паризького договору. Кінець Кримської війни. У Парижі представники Росії, Великобританії,Франції, Туреччини, Сардинії, Австрії та Пруссії підписали мирний договір, що завершував Кримську війну;


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

Картинна галерея (Мукачево, пл. Федорова, 5)
До 7 квітня — виставка громадського об’єднання “Карпатські кольори”.

Хол Закарпатської облдержадміністрації (Ужгород, пл. Народна, 4 (другий поверх)
До 3 квітня — фотовиставка “Спелеографія—2014”.

«Доміон»
До 31 березня —   “Дивергент 2: Iнсургент, 3DX”. Поч. о 20.20. “Енні”. Поч. о 13.10, 18.20. “Баранчик Шон”. Поч. о 16.50. “Нарешті вдома, 3D”. Поч. об 11.40. “Робот на ймення Чаппі”. Поч. о 22.10. “Попелюшка”. Поч. о 10.00, 15.00.
1 квітня — допрем’єрний показ “Форсаж-7”. Поч. о 20.00.

Кінотеатр «5-й елемент» (2 зали)
До 31 березня — “P-51: Винищувач драконів”. Поч. о 10.00. «Робот на ймення Чаппі”. Поч. о 10.00, 20.30. “Оз: Нашестя літаючих мавп”. Поч. об 11.30, 13.00, 14.30, 16.00. “Нарешті вдома, 3DX”. Поч. об 11.50, 16.50.   “Попелюшка”. Поч. о 13.30. “Баранчик Шон”. Поч. о 15.20. “Прокляття: Початок кінця”. Поч. о 17.30, 20.40. “Дивергент 2: Iнсургент, 3DX”. Поч. о 18.30, 22.30. “Божевільне весілля”. Поч. о 19.00. “Самба”. Поч. о 22.00.

“Перемога” (Мукачево, пл. Миру, 3)
До 1 квітня — “Нарешті вдома, 3DX”. Поч. о 10.00, 15.50. “Баранчик Шон”. Поч. о 12.00, 17.50. “Дивергент 2: Iнсургент, 3DX”. Поч. о 13.40, 19.30. «Робот на ім’я Чаппі”. Поч. о 21.40.

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка заслуженого художника України Тараса Данилича.

Мукачівська картинна галерея
До 31 березня — виставка “Крокус-2015”.

Галерея «Ужгород»  
Виставка Михайла Сапатюка.
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.
Художній музей імені Бокшая

Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Мистецький центр “Галерея Ілько”
До 25 березня — виставка “Абстракція VS реальність”.
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постійно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена Закарпатської організації Спілки художників України.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Постійно діюча експозиція під відкритим небом.
Виставка із фондової колекції музею «Традиційний народний одяг та одягова вишивка українців Закарпаття».
Виставка із фондової колекції музею «Пісня на полотні» (з нагоди 90-річчя Балаж Меланії Йосипівни, заслуженої майстрині народної творчості України).
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки музею.
Фотовиставка робіт першого румунського військового фоторепортера Кароя Поп Сатмарі.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Центральна міська бібліотека для дітей «Казка» (пл. Б. Хмельницького, 3)
До 5 квітня — персональна виставка учасниці творчої групи «Весела палітра» Олександри Вудмаски.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки (вул. Виннична, 20)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. Чудовий день, коли ви можете взяти від життя все або багато втратити. Вам варто стежити за своїм емоційним станом. Постарайтеся не приймати близько до серця слова і дії інших людей.
Телець. Сьогодні ви маєте більше уваги приділити своєму духовному життю. Постарайтеся відповісти на ряд питань, які вас давно цікавлять. Поспілкуйтеся із знаючими людьми. Надвечір на вас чекає ситуація, яка розставить все по своїх місцях.
Близнюки. Чудовий день для того, щоб зайнятися реалізацією намічених планів. Усе заплановане сьогодні матиме успіх, але тільки в тому випадку, якщо ви будете практичні і сконцентровані. Люди готові вам вірити лише за умови наявності реальних результатів вашої діяльності.
Рак. Сьогодні вам не варто переходити на особистості і включати емоції у процесі прийняття важливих рішень. Будьте об'єктивні. Вечір пройде на славу. Саме тоді, в комфортній обстановці ви зможете переоцінити те, що сталося, і обговорити з друзями та рідними свої переживання. Не варто сьогодні давати грошей в борг.
Лев Чудовий день для вирішення ряду важливих питань. Постарайтеся не приймати близько до серця слова коханої людини. Часом людьми керують емоції, а тому прислухайтеся до себе і свого серця - які справжні мотиви вчинку іншої людини. Зверніть увагу на своє харчування.
Діва. Чудовий день для тих, хто вирішив сьогодні долучитися до громадського і культурного життя. Цей день вам подарує чимало приємних зустрічей і переживань. А тому не відмовляйтеся від тих пропозицій, які до вас надійдуть. Постарайтеся зробити максимум з того, що сьогодні намітили.
Терези   Приділіть більше часу зустрічам і спілкуванню із зацікавленими особами. Вам варто звернути свою увагу на ті проекти та ідеї, в яких закладено простий принцип отримання прибутку і розподілу фінансових потоків. Це ж стосується тих, хто шукає роботу або додатковий заробіток.
Скорпіон Вам варто уважніше вивчити весь робочий процес. Швидше за все, існує ряд недоробок, які можуть проявитися у невідповідний момент. План і графік робіт допоможуть вам упорядкувати всю наявну інформацію. Ваші колеги допоможуть вам у вирішенні низки складних питань.
Стрілець. Яскравий і незабутній день. Постарайтеся не переборщити в спілкуванні з іншими людьми. Направте свою енергію в більш конструктивну область. Так ви зможете вирішити ряд виникаючих питань і не упустити головного. Зверніть увагу на шлунково-кишковий тракт.
Козеріг Постарайтеся не робити ніяких рішучих дій. Наразі ваш час ще не настав. Спостерігайте, аналізуйте. Постарайтеся не іронізувати вголос, особливо у відношенні інших людей. Вам зараз це не на руку.
Водолій. Постарайтеся не вживати ніяких активних дій, особливо в конфліктних ситуаціях. Вам варто постаратися вирватися з того круговороту, в який ви так чи інакше можете бути залучені. Зверніть увагу на своє загальне фізичне самопочуття. Цілком імовірно, час сідати на дієту.
Риби Сьогодні вам варто приділити більше часу собі і тим стосункам, які є для вас важливими. Не варто комусь щось обіцяти. Утримайтеся від імпульсивних вчинків. Тільки в цьому випадку ви зможете чітко визначити для себе, чого саме ви потребуєте, не розпилюючись на непотрібних людей і зайві контакти.





А зараз — усміхніться :)


- Ти знаєш прикол про "нє я тоже"?
- Нє.
- Я тоже.


- Попелюшко! Ти підлогу помила?
- Так, матінко.
- Себе побила?
- Так, матінко.
- Скотину покормила?
- Ні, матінко, ваші дочки ще сплять.


Блондинка в пологовому будинку плаче.
Медсестра питає:
- Чому ви плачете?
- У мене двійня, - схлипуючи, відповідає блондинка.
- І що?
- Що я чоловікові скажу, звідки друга дитина?

اللعب الباسل هههه

Posted by Yassine Jarram on 25 Июнь 2014 г.
connect.facebook.net connect.facebook.net

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат