Закарпатські лижники завершили сезон на Львівщині

26.03.2015 17:05 СПОРТ

На Львівщині на базі НСБ «Тисовець» відбулися змагання з лижних гонок у спринті та ІІІ тур Універсіади серед ДЮСШ, СДЮШОР та СНЗ спортивного профілю.

У змаганнях з лижних гонок у спринті найкращі результати серед представників Закарпаття показав Іван Білосюк. У спринті класичним стилем на дистанції 1600 м Іван став шостим. Наступного дня у спринті вільним стилем на цій же дистанції Іван Білосюк здобув бронзову нагороду. У спринтерській естафеті кращий результат серед наших спортсменів продемонстрували Іван Білосюк та Олег Йолтуховський — пара лижників дісталася фінішу шостою.

У 3-му турі Всеукраїнських змагань серед ДЮСШ, СДЮШОР та СНЗ спортивного профілю, який став останнім стартом зимового сезону з лижних гонок, представники Закарпатської області здобули 4 медалі. У гонці класичним стилем (дистанція 3 км), серед дівчат 1999-2000 р. н. бронзу здобула Наталія Васильчук (ОДЮСШ, «Спартак»). Ще одну медаль, але вже срібного гатунку, Наталія здобула у гонці вільним стилем також на дистанції 3 км. Два третіх місця здобули наші спортсмени у комбінованих естафетних гонках — cеред учасників 1999-2000 р. н. (2х5, 2х3 км) збірні ОДЮСШ «Спартак» у складі Назара Калитича, Наталії Васильчук, Валентина Мися, Тетяни Матвієнко, а також серед учасників 1997-1998 р. н. Артема Лакотоша, Надії Турлуківської, Руслана Матвієнка, Лесі Гасинець.
ЗАГАЛЬНИЙ ЗАЛІК
1. Конотопська ДЮСШ — 1527
2. Сумська ОДЮСШ «РЦЗВС» — 1431
3. ОДЮСШ «Спартак» Закарпаття — 1087

ПроЗак

ТЕГИ : лижний спорт

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат