Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 26.03.2015 07:00 ПОДІЇ

На календарі четвер, 26 березня. Вірте у себе, й обов’язково досягнете успіху. Нехай ранкова кава пробуджує вас до активного дня. Не переймайтеся через дрібниці, цінуйте життя. Гарного дня й смачного кавування!

Цитата дня: Кажуть, що Україна — бідна, але як 46-мільйонна країна, що має такі запаси, землю, таких людей, може бути бідною? Вона приречена бути багатою при правильній системі, правильному функціонуванні влади та нормальній моралі. Ми вже звикли так думати, це наша ментальність і філософія. Хіба вам цікаво жити в такій країні? Ми маємо разом домовитися жити чесно, дотримуючись моральних правил: не красти, не заздрити, намагатися допомагати одне одному. Я думаю, кожен з нас живе так зі своїми друзями й близькими. Я, наприклад, живу і ніколи не зраджую своїм принципам. Чому ж ми не можемо жити так усією країною?

© Святослав Вакарчук

26 березня 2015 року
по Закарпатській області: Хмарно з проясненнями, без істотних опадів. Вітер південно-східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 5-10°, вдень 15-20° тепла, у горах місцями вночі 2-5°, вдень 5-10° тепла.
Автошляхи: Без істотних опадів. Видимість добра.
по м. Ужгород: Хмарно з проясненнями, без істотних опадів. Вітер південно-східний 5-10 м/с. Температура вночі 8-10°, вдень 17-19° тепла.



ІМЕНИНИ 26 березня   відзначають Олександр, Анін, Африкан, Михайло, Ничипір, Публий (Пуплий), Савин, Терентій, Христина.


Сьогодні також:

•   Бангладеш — День незалежності.
•   Велика Британія — День Матері (Mother's Day).
•   Україна — День внутрішніх військ України



Цей день в історії

1845 — у США запетонтований медичний пластир.
1904 — завершене будівництво та здана в експлуатацію нова будівля Львівського залізничного вокзалу
1933 — Гітлер закли́кав бойкотувати підприємства євреїв
1944 — почалася Одеська наступальна операція


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

Мукачівська картинна галерея
До 31 березня — виставка “Крокус-2015”.

Мистецький центр «Галерея Ілько»
До 25 березня — виставка “Абстракція VS реальність”.
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка заслуженого художника України Тараса Данилича.

Художній музей імені Бокшая
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
До 13 квітня — виставка угорського мережива «Холоші».
Виставка молодих майстрів народної творчості.
Постійно діюча експозиція під відкритим небом.
Виставка із фондової колекції музею «Традиційний народний одяг та одягова вишивка українців Закарпаття».
Виставка із фондової колекції музею «Пісня на полотні» (з нагоди 90-річчя Балаж Меланії Йосипівни, заслуженої майстрині народної творчості України).
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Фотовиставка   “Вікна” Едуарда Странадка.
Фотовиставка робіт словацького фотографа Владіміра Вайса «Старе і нове», організована
Постійно діючі експозиції та виставки музею.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Галерея «Ужгород»  
Виставка Михайла Сапатюка.
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

ОвенСьогодні ви здатні дещо перебільшувати свої можливості. Постарайтеся не приймати ризикованих рішень. Не обіцяйте більше того, що ви дійсно можете зробити. Як показує практика - чесність по відношенню до себе завжди приносила тільки успіх.
Телець Постарайтеся не приймати близько до серця все, що вам доведеться сьогодні вислухати на свою адресу. День повний сюрпризів і несподіванок. Вам варто зайнятися практичними питаннями. Вам зараз необхідна елементарна стабільність, яка принесе спокій вашій душі.
Близнюки   Цей день прекрасний в усіх відношеннях, особливо це стосується зустрічей і спілкування з іншими людьми. Спробуйте побачити за деревами ліс. Так вам буде легше сформувати основоположні цілі, які допоможуть у побудові найближчих планів.
Рак. Цей день пройде позитивно, якщо ви не звертатимете уваги на зайві нюанси. Постарайтеся не приймати близько до серця слова інших. Надвечір варто ще раз переоцінити все, що сталося. Тепло і затишок домашнього вогнища дозволить вам розставити всі крапки над "і".
Лев   Чудовий день для вирішення ряду важливих питань. Не варто піддаватися мріям. Поставтеся серйозно до поставлених завдань. Постарайтеся не приймати близько до серця всі зауваження на свою адресу. Вони мають істину, яка вам необхідна.
Діва Яскравий день, коли варто приділити більше уваги собі коханому. Не варто перетворювати життя в погоню за мрією. Інколи корисно просто зупинитися і насолодитися моментом перебування в сьогоденні. Вірте собі і своїм почуттям.
Терези Сьогодні вам варто більше часу приділити собі та близьким. Сьогодні ви можете зустрітися з людиною, яку давно не бачили. Постарайтеся не приймати близько до серця слова інших. Зверніться за порадою до своєї інтуїції. Вона дозволить вам краще зрозуміти себе та інших.
Скорпіон Сьогодні вам варто подивитися на ситуацію з боку. Постарайтеся зрозуміти інших людей і подивитися на світ їхніми очима. Ваше мислення і мислення інших не завжди може збігатися. А тому вам не варто засмучуватися через дрібниці.
Стрілець Сьогодні вам варто більше часу приділити зустрічам і спілкуванню з іншими людьми. Ви можете дізнатися щось, що вас здивує, а тому вам варто поставитися до всього, що відбувається, з часткою іронії. Постарайтеся не приймати поспішних рішень.
Козеріг Сьогодні вам варто приділити більше часу своєму оточенню. Чудовий день для тих, хто прагне комфорту і щирості у спілкуванні з іншими. Сьогодні вам вдасться знайти золоту середину. Постарайтеся не зраджувати себе і свої принципи.
Водолій. Сьогодні вам варто більше часу приділити новим завданням і планам. Не варто розмінюватися на дрібниці - дивіться глобально. Ваші бажання - це і є ваше майбутнє. Просто дозвольте собі бажати. Від вас багато не потребується - просто будьте собою.
Риби Вам не варто ображатися на себе за певні помилки і непорозуміння. Це відбувається тому, що ви мало вірите собі і більше довіряєте іншим. Погляньте всередину себе. Там є відповідь на всі ваші питання. Ваш світ насититься гармонією, якщо ви зумієте прокласти шлях від логіки до серця.

Усміхніться на початку нового дня!   :)

Цей запис має надзвичайну можливість. Постав лайк і додай його собі на стінку і нічого не станеться. Це дійсно діє! Не віриш? - перевір!


Маршрутка на великій швидкості в'їжджає у крутий поворот. З неї випадає людина, яка одразу встає та намагається наздогнати транспорт. Пасажири кричать:
- Не намагайтеся, не наздоженете!
- Мушу! Я ж водій маршрутки!!!


Ідеальна дружина і ідеальний чоловік.
- Любий, йди горілку пити!
- Кохана, я ще підлогу не домив!

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат