Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 25.03.2015 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні середа, 25 березня. Заряджайте свій організм ароматною ранковою кавою і цінуйте яскраві миті життя. Нехай оточення надихає на нові звершення. Приємного вам прокидання, затишку і тепла!

Цитата дня: Ненавиджу брудні посуд, одяг, житло і душу.

© Ельвіра Молдован "Ніч еротичної поезії"

25 березня 2015 року
по Закарпатській області: Хмарно з проясненнями, без опадів. Вночі та вранці місцями слабкий туман. Вітер південно-східний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 2-7° тепла, вдень 15-20° тепла, в горах місцями вночі близько нуля, вдень 5-10° тепла.
Автошляхи: Без опадів. Вночі та вранці місцями слабкий туман. Видимість добра, в тумані 500-900 м.
по м. Ужгород: Хмарно з проясненнями, без опадів. Вітер південно-східний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 4-6°, вдень 18-20° тепла.


ІМЕНИНИ 25 березня - Григорій, Семен, Феофан




Цей день в історії

1668 — відбулися перші в Америці кінські перегони
1807 — британський парламент 283 голосами проти 16 прийняв Акт про заборону работоргівлі (англ. Abolition of the Slave Trade Act). З цього дня торгівля людьми у вигляді купівлі-продажу, переводу або бартеру, вважалась незаконною[1]
• — почались регулярні перевезення по залізниці Свонсі та Мамблза (Велика Британія). Вона стала першою залізницею з регулярними пасажирськими перевезеннями.
1821 — проголошено незалежність Греції від Оттоманської імперії

Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

«Доміон»
До 25 березня —   “Енні”. Поч. об 11.40, 20.10. “Нарешті вдома, 3D”. Поч. о 13.30, 16.40. «Робот на ймення Чаппі”. Поч. о 18.10, 22.10. “Попелюшка”. Поч. о 10.00, 15.00.

Кінотеатр «5-й елемент» (2 зали)
До 25 березня — “Нарешті вдома, 3DX”. Поч. о 10.00, 17.40. “Божевільне весілля”. Поч. об 11.00, 20.55. “Попелюшка”. Поч. об 11.40. “P-51: Винищувач драконів”. Поч. о 12.40, 19.30. «Робот на ймення Чаппі”. Поч. о 13.40, 21.20. “Суперфорсаж”. Поч. о 14.10, 17.55. “Дивергент 2: Iнсургент, 3DX”. Поч. о 15.40, 19.20, 23.20. “Самба”. Поч. о 15.50, 22.20.

Мукачівська картинна галерея
До 31 березня — виставка “Крокус-2015”.

Мистецький центр «Галерея Ілько»
До 25 березня — виставка “Абстракція VS реальність”.
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка заслуженого художника України Тараса Данилича.

Художній музей імені Бокшая
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
До 13 квітня — виставка угорського мережива «Холоші».
Виставка молодих майстрів народної творчості.
Постійно діюча експозиція під відкритим небом.
Виставка із фондової колекції музею «Традиційний народний одяг та одягова вишивка українців Закарпаття».
Виставка із фондової колекції музею «Пісня на полотні» (з нагоди 90-річчя Балаж Меланії Йосипівни, заслуженої майстрині народної творчості України).
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Фотовиставка   “Вікна” Едуарда Странадка.
Фотовиставка робіт словацького фотографа Владіміра Вайса «Старе і нове», організована
Постійно діючі експозиції та виставки музею.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Галерея «Ужгород»  
Виставка Михайла Сапатюка.
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

ОвенСьогодні вам варто приділити більше уваги зустрічам і спілкуванню з майбутніми партнерами та інвесторами. Постарайтеся приділити більше уваги процесу переговорів. Саме зараз закладається основний фундамент вашого майбутнього прибутку.
Телець Сьогодні вам варто приділити особливу увагу зустрічам і спілкуванню з важливими для вас людьми. Не варто їх переносити на потім. Постарайтеся використовувати всі наявні ресурси для того, щоб досягти мети.
Близнюки   Цей день унікальний за своїм наповненням, а тому вам варто уважно поставитися до того, що ви сьогодні побачите і почуєте. Ловіть знаки, вони на кожному кроці. Зверніться до своєї інтуїції - вона підкаже вам, як краще вчинити.
Рак. Постарайтеся приділити більше часу стосункам із колегами та друзями. Пам'ятайте, що ваше оточення - це, перш за все ваша страховка. Тому вам варто розібратися з напругою, яка існує між вами і кимось іншим. Як тільки ви цього позбавитеся - у вас з'явиться внутрішня впевненість у собі.
Лев   Сьогодні вам варто більше часу приділити вирішенню практичних питань. Постарайтеся не переборщити з витратами. Пам'ятайте, що життя в борг - це яма, з якої не так-то просто вибратися. Не турбуйтеся, якщо якісь із витрат доведеться перенести.
Діва Сьогодні вам варто більше часу приділити стосункам із близькими і колегами. Зосередьтеся на питаннях практичного характеру. Якщо існує зіткнення інтересів - вам не варто ухилятися від вирішення цієї проблеми. Не відмовляйтеся від запрошення провести приємно вечір - вам це буде корисно.
Терези Цей день дивує своєю динамікою та насиченістю. А тому вам варто зробити все, щоб використати потенціал цього дня. Постарайтеся не наполягати на своїй думці. Сьогодні зайві емоції ні до чого. Достатньо висловити своє бажання і намір.
Скорпіон Можливо, в останні дні ви трохи перевтомилися і зараз вже не зовсім розумієте, що відбувається. Вам потрібно відпочити. Візьміть паузу, наберіться сил і тільки після цього продовжуйте свій рух до мети. Чудовий день для того, щоб провести його в колі близьких людей.
Стрілець Цей день чудовий в усіх відношеннях, особливо у стосунках з іншими людьми. Перед вами зараз відкриваються можливості. Чудовий день для зустрічей і спілкування з іншими людьми. Вам не варто сьогодні перевтомлюватися, тому стежте за своїм самопочуттям.
Козеріг Сьогодні вам варто більше уваги приділити собі. Якщо ви зможете краще розуміти себе, розуміти свої реакції, настрої - ви зможете зрозуміти інших. Тільки так ви реалізуєте задумане вами. Чудовий день для тих, хто прагне самореалізації.
Водолій. Сьогодні вам варто більше часу приділити вирішенню юридичних питань, а також документообігу. Як не дивно, але інколи купа паперів на столі починає набридати, ви з цього приводу починаєте нервувати, і у вас все летить з рук. Вихід із ситуації простий - знайдіть годину часу і наведіть, нарешті, порядок.
Риби Сьогодні вам варто зазирнути всередину себе і розібратися зі своїми емоціями. Можливо, ви не праві щодо когось із вашого оточення. Або ж вас сприймають неправильно. Швидше за все ряд накопичених завдань не дозволяє вам проявляти себе гармонійно.

Усміхніться на початку нового дня!   :)


Мені плювати на чорні та білі смуги життя. Я йду по своїй - Фіолетовій!


Серед моїх друзів немає ледарів, заходжу в контакт - всі на робочих місцях.

- Ти де була?
- На зустрічі однокласників!
- Три дні?
- Ми згадували!
- Що згадували?
- Де я живу.

connect.facebook.net connect.facebook.net

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат