Районний футбол. Суперкубок Берегівщини для «Фенікса» дався з боями

Євген Cвищо для «rionews»                                                                                               24.03.2015 17:50 СПОРТ

У неділю 22-го березня в селі Гать відбувся поєдинок, який в народі іменують суперкубок, а простіше кажучи це зайвий офіційний спаринг двох кращих команд того чи іншого чемпіонату. Хто і навіщо його вигадав? Це вже й не згадаєш. Та інтриги в його підсумку це аж ніяк не применшує. Про головних акторів цього спектаклю ви напевне вже здогадались. Це саме ті клуби, які тиждень тому розіграли зимові злато-срібло Берегівського району – бадалівський «Фенікс» та «Артос» із Гаті.


Цього разу трохи фартовішим був чарівний птах, завдяки перш за все вдалим діям своїх воротаря та захисників, серед яких і екс-гравець «Мукачева» та пістрялівського «Метеора» Василь Кампов, які півтора тайму тримали свої ворота на замку. До фінального свистка бадалівці дозволили засмутити себе тільки раз, пропустивши від кількаразового чемпіона Закарпаття у складах «Мукачева», «Метеора» та «Поляни» Василя Горського. Слід відзначити, що для «Фенікса» це вже п’ятий поєдинок у сезоні, в якому він пропустив менше двох голів (за цим показником клуб входить до п’ятірки кращих). Прикрості для   «Артоса» додає той факт, що це тільки третій поєдинок у 2015 році, у якому він не зміг забити більше одного голу.  

Та з найгіршої сторони команда з Гаті показала себе зовсім не в нападі, а скоріше в захисті, де знову не змогла втримати Нодя. Микола відкрив рахунок вже в кінці першого тайму. Та його партнери на цьому не заспокоїлись. На початку другого тайму бадалівець Юрій Кноблох, своїм влучним пострілом, припинив фантастичну та недосяжну для решти колективів ліги семиматчеву серію «Артоса», протягом якої цей клуб жодного разу не пропустив більше одного голу. Про те, що для «Фенікса» така результативність звичне явище   говорить і той факт, що команда впяте в сезоні забила в одному поєдинку більше одного м’яча і наздогнала лідера за цим показником – клуб із Гаті.

У підсумку «Фенікс» здобув третю мінімальну звитягу в сезоні та припинив рекордну для Берегівщини в 2015 році семиматчеву безпрограшну серію суперника. У нагороду за проявлену жагу до перемоги капітан Петро Дрозденко отримав із рук організаторів перехідний трофей.  
                                                                                         

Євген Cвищо для «rionews»

ТЕГИ : кубок берегівщини з футболу

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат