Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 23.03.2015 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні понеділок. 23 березня. Запрограмовуйте хороший настрій з улюбленою кавою і впускайте у свій ранок лише приємні емоції. Нехай близьке оточення радує турботою, проводьте більше часу з рідними цінуйте їх. Гарного вам понеділка й смачної кави у цікавій компанії!

Цитата дня: Відчуття єдності нації неможливе без поваги до себе, котра у свою чергу неможлива без свободи.
© Гарріет Бічер-Стоу

23 березня 2015 року
по Закарпатській області: Мінлива хмарність, без істотних опадів. Вітер північний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 4° морозу - 1° тепла, місцями в горах 6-8° морозу, вдень 8-13°, на високогір'ї 2-5° тепла.
Автошляхи: Без істотних опадів. Видимість добра.
по м. Ужгород: Мінлива хмарність, без опадів. Вітер північний 7-12 м/с. Температура повітря вночі близько нуля, вдень 11-13° тепла.


ІМЕНИНИ 23 березня - Анастасія, Віктор, Галина, Денис, Кіндрат


Сьогодні також:
  ООН: Всесвітній метеорологічний день
•   Україна: Всеукраїнський день працівників культури та аматорів народного мистецтва
•   Пакистан: День Пакистануru



Цей день в історії

1324 — Папа Римський Іоан XXII відлучив від церкви німецького імператора Людовика Баварського. Протистояння Папи та імператора почалось за кілька років до цієї події і продовжувалось з перемінним успіхом ще не один рік опісля. Історики припускають, що причиною були праці англійського богослова-філософа Вільяма Оккама, котрого Папа переслідував, а імператор підтримував фінансово і публічно
1400 — п'ятирічного в'єтнамського імператора Чан Тхьеу Де (Trần Thiếu Đế) змусили зріктися престолу на користь діда по матері, державного чиновника Хо Куї Лі. Так припинила своє існування династія Чан, що правила В'єтнамом майже 175 років
1513 — Республіка Венеція вступила до Священної Ліги і у Союзі з Лігою боролася з французькими військами Людовика XII

Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка заслуженого художника України Тараса Данилича.

Мукачівська картинна галерея
До 31 березня — виставка “Крокус-2015”.


«Доміон»
До 18 березня —   «Робот на ім’я Чаппі”. Поч. о 15.40, 19.30, 23.20. “Мордекай”. Поч. о 13.50, 21.30. “Попелюшка”. Поч. о 10.00, 17.40.
З 14 березня — допрем’єрні покази анімаційної комедії “Нерешті вдома, 3D”. Поч. об 11.50.  
15 березня — документальна стрічка “Добровольці Божої Чоти”. Поч. о 14.00.

Кінотеатр «5-й елемент» (2 зали)
14—18 березня — «Робот на ім’я Чаппі”. Поч. о 10.00, 15.50, 21.45. «Підводна країна чудес”. Поч. о 10.20, 15.10. “Шаруди лапками”. Поч. об 11.50. “Попелюшка”. Поч. о 12.00, 19.45. “Суперфорсаж”. Поч. о 13.30, 16.40, 20.00. “Нерешті вдома, 3DX”. Поч. о 14.05, 18.00.   “Кривава леді Баторі”. Поч. о 18.15. “Царство краси”. Поч. о 21.35.


“Перемога” (Мукачево, пл. Миру, 3/2)
До 18 березня —   «Робот на ім’я Чаппі”. Поч. о 16.00, 20.00, 22.00. “Книга життя”. Поч. о 12.10. “Попелюшка”. Поч. о 10.10, 14.00, 18.00.  

Галерея «Ужгород»  
Виставка Михайла Сапатюка.
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.
Художній музей імені Бокшая

Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Мистецький центр “Галерея Ілько”
До 25 березня — виставка “Абстракція VS реальність”.
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постійно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена Закарпатської організації Спілки художників України.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Постійно діюча експозиція під відкритим небом.
Виставка із фондової колекції музею «Традиційний народний одяг та одягова вишивка українців Закарпаття».
Виставка із фондової колекції музею «Пісня на полотні» (з нагоди 90-річчя Балаж Меланії Йосипівни, заслуженої майстрині народної творчості України).
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки музею.
Фотовиставка робіт першого румунського військового фоторепортера Кароя Поп Сатмарі.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Центральна міська бібліотека для дітей «Казка» (пл. Б. Хмельницького, 3)
До 5 квітня — персональна виставка учасниці творчої групи «Весела палітра» Олександри Вудмаски.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки (вул. Виннична, 20)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. Сьогодні вам варто більше часу приділити системі роботи. Впорядкуйте документи та фінансову звітність. Чудовий день для зустрічей і спілкування з іншими людьми. Цей день варто використати для того, щоб реалізувати задумане минулого тижня. Розмова з колегами внесе конструктив у вашу діяльність.
Телець. Чудовий день для вирішення ряду фінансових питань.Постарайтеся не брати на себе великої відповідальності за справу, в якій ви не дуже добре розбираєтеся. Довіртеся інтуїції. Сьогодні не варто приймати дорогих рішень.
Близнюки. Сьогодні вам варто більше часу приділити стосункам із партнерами та колегами. Постарайтеся не перейматися через дрібниці. Цей день слушний для реалізації задуманого раніше. Зверніть увагу на здоров'я. Постарайтеся не перебільшувати своєї ролі у житті інших.
Рак. Сьогодні вам варто зайнятися вирішенням низки важливих питань. Постарайтеся не перебільшувати свою роль у житті інших людей або компанії в цілому. Ваше основне завдання зараз - це розвиток. Займіться впритул реалізацією задуманого. Вам не варто думати про дрібні життєві сварки.
Лев Чудовий день для тих, до то прагне самореалізації в житті та кар'єрі. Сьогодні вам випаде чудовий шанс піднятися на сходинку вище. Цей день стане вашим індикатором стосунків із іншими людьми.
Діва. Сьогодні вам варто більше часу приділити зустрічам і спілкуванню з важливими і впливовими особистостями. Використовуйте свій шанс для руху вперед. Вам не варто боятися людей, себе і життя. Довіряйте інтуїції.
Терези   Чудовий день для зустрічей і спілкування з партнерами і клієнтами. Якщо ви давно планували познайомити оточуючих зі своїм талантом - сьогодні чудовий день для того, щоб втілити бажане у дійсність.
Скорпіон Сьогодні на вас чекає слушний день для зустрічей і переговорів. Зв'язки, які сьогодні стануть для вас доступними, можуть принести чимало вигоди. Цей день унікальний у багатьох сенсах. Вам варто бути вкрай уважним, щоб не упустити свого птаха щастя.
Стрілець. Чудовий день для вирішення низки покладених на вас завдань. Не бійтеся перетрудиться - це піде на користь вам самому. Близькі та друзі вас підтримають у ваших починаннях. Постарайтеся не приймати близько до серця все, що почуєте на свою адресу.
Козеріг Чудовий день для того, щоб ставити завдання і їх добиватися. Вам не варто нервувати через дрібниці. Цей день стане чудовим для вирішення давно назрілих проблем. Вам варто більше уваги приділити стосункам із близькими.
Водолій. Цей день прекрасний для того, щоб вирішити ряд проблем, пов'язаних із фінансовими питаннями. Не варто поспішати. Якщо ви не можете вирішити ситуацію цього дня - перенесіть на інший. Постарайтеся не приймати близько до серця все, що вам говоритимуть інші.
Риби Чудовий день для тих, хто прагне самореалізації. Цей день вас здивує своїми можливостями. Вам не варто боятися бути собою. Ті, хто вас цінує - залишаться з вами. Приділіть увагу здоров'ю. Стосунки з близькими поступово налагодяться.





А зараз — усміхніться :)


Злодій залазить у будинок, а там папуга:
- А Кеша все бачить.
Злодій накрив рушником клітку. А папуга каже:
- А Кеша не папуга, а Кеша - це бульдог.


Чоловік без жінки, як собака без блох ... Жити можна, але нудно! А жінка без чоловіка, як блоха без собаки ... Жити можна, але кусати нікого!


- Ти бачив? Вона мені посміхнулася...
- Не переживай, я коли тебе побачив місяць ржав!

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат